Mala zemlja a keksi muškarci

Imaju lepši pristup, zavodljiviji su. Smisao za humor i fler im nije glup, vulgaran i okrenut sebi.
Davanje komplimenata nasumicno unosenje u facu privatni prostor i to :) veoma lep pristup.
I pri tom, kakvo zavodjenje? Zena treba da zavodi koliko i muskarac, svako na svoj nacin. Ne kontam tu Balkansku nebulozu da muskarac mora zenu da oduva sa nogu a ona da se preda princu na belom konju, to ne postoji nigde osim ovde , bar u masti

Davanje komplimenata nasumicno unosenje u facu privatni prostor i to :) veoma lep pristup.
To samo seljačine
I pri tom, kakvo zavodjenje? Zena treba da zavodi koliko i muskarac, svako na svoj nacin. Ne kontam tu Balkansku nebulozu da muskarac mora zenu da oduva sa nogu a ona da se preda princu na belom konju, to ne postoji nigde osim ovde , bar u masti

Napisala sam - zavodljiviji. Ostatak: zavođenje do stepena oduvavanja, prinčeve i drvene dame si učitao. 🤷‍♀️

Kad sam učtiv nesto i učitam ;) :P
To od mnogo čitanja bajki :D

I kako sad balkanska nebuloza kad si kažeš da su Italijani ti koji oduvavaju žene komplimentima. Da nije to malo kontradiktorno
Možda Apeninska nebuloza?

Imaju lepši pristup, zavodljiviji su. Smisao za humor i fler im nije glup, vulgaran i okrenut sebi.
Moze li konkretan primer, da i mi Zuce nesto naucimo?

Screenshot_2024-07-26-12-08-08-408_com.sec.android.app.sbrowser-edit.jpg

Poslednja izmena:
Ma jok,...kakvi Italijani.
Kako kažu:" Ciao Bella", u proseku su po metar i žilet, mislim se,..."beži bajo, da te ne oduvam"!:hehe:
Skockani, doterani i naparfemisani jesu. To stoji!. Va'lda ih žene vole, jer im laskaju, dok se ja od toga blago sablažavam.😁

Back