- Poruka
- 37.927
ej nemoj politiku sad pliiz... Срби воле Италијане, Далматинци их мрзе.
Зар их нисте ономад протерали, а после сте и Србе ?!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ej nemoj politiku sad pliiz... Срби воле Италијане, Далматинци их мрзе.
Прелепе смоa Srpkinje ništa?
to stojiПрелепе смо
Немају ништа. Мушкарац треба увек да буде уредан, свој, чврстог става, дотеран(не нужно скупоценом одећом), нежан према женама, то су особине које га чине лепим.čekaj da proniknemo prvo u sexipilnost italijanskog muškarca
i da vidimo šta on to ima bolje od srpskog pa ga Ružna ko Lopov glorifikuje.
A od onih Apolona iz uvodnog posta pitam se za šta bi mogla da bude angažovana
Da dragaНемају ништа. Мушкарац треба увек да буде уредан, свој, чврстог става, дотеран(не нужно скупоценом одећом), нежан према женама, то су особине које га чине лепим.

uh al si se primio.koji bre Italijan .. Srbi su najbolji.. on pije kaficu mi rakiju i pivo.. on jede picu, špagete, mi gurmansku, pasulj, slaninu. on oblači one tesne pederske košuljice, slim pantalone do članaka .. a mi brt pamučne pekarske majice iz Arilja Made in Serbia..
kad ih vidim kako nešto objašnjavaju sa onim atrofiranim ručicama.. smešni su
koje žene jbtSa populacijom od 58 miliona Italija je 25/234 zemlje u svetu i to je malo?
--
Da ne spominjemo kako im je emigracija još brojnija.
--
Žene, sve im malo.
Ja sam Srbin iz Dalmacije, i smanji generalizacije... Срби воле Италијане, Далматинци их мрзе.
Al ga ti nabuA otkud ti uopšte ideja da je Italija mala zemlja ?
Mislim zemlja koja se proteže od Alpa pa do južnog Mediterana, koja ima 7600 km morske obale i izlazi na 5 mora i ima 60-65 miliona stanovnika ne može biti mala ni po jednom kriterijumu.
Nisi ti bila u Italiji, i pri tom ko da poredis Novosadjanina i nekog cobana sa Kosmaja.italijani imaju bolji standard
bolje su obučeni lagodno žive okruženi su silnom lepotom.
bolje mirišu
na to sam mislila da je neuporedivo u odnosu na srpskog dasu.
dokle ću da se pravdam za uvodni postAl ga ti nabu
Nisi ti bila u Italiji, i pri tom ko da poredis Novosadjanina i nekog cobana sa Kosmaja.
Italija ima igromne teginalne razlike, bogat sever, siromasan jug, a i po fizionomiji se razlikuju od severa prema jugu.
Pa se tako i moda razlikuje, za Napulj smo iskreno civilizacija, Milano je ono na osnovu cega se prave stereotipi o lepo obucenim Italijanima. A na Siciliju idi ako hoces maminu mazu narko bosa
Elem moja drugarica bila godinu dana sa Italijanom sa Sicilija dok su studirali u Americi, on nije smeo da je upozna sa mamom ni da kaze mamijer je mama nista pre braka, i tako raskinu oni kad je ona saznala da je tezak kriminalac ko i svi na Siciliji
I da Al Pacino mu je daljni rodjak, al eto lep decko xD
Da , da , zbog toga sto su ima pra pra babe imale svalere DalmatinceA Italijani su mačo Dalmatinci?![]()
naše prababe su mogle samo da se švalerišu sa bugarima albancima i rumunima.Da , da , zbog toga sto su ima pra pra babe imale svalere Dalmatince
Ima zapisano
Nije, ali znam mnoge kojima su oni privlačni, kao i drugi latino tipovi generalno.tvoja sestra nije reper za ceo ženski rod.
pa dobroNije, ali znam mnoge kojima su oni privlačni, kao i drugi latino tipovi generalno.
dokle ću da se pravdam za uvodni post
nisam ja otvorila temu
moj upis je rastumačio italijane iz videa u uvodnom postu
da li si ih video
Anđeli sa zelenim okicama
bila jesam ali nisam živela da bih mogla da dam jasnu procenu.
ipak znam za razlike između bogatog severa i siromašnog juga
to je podatak koji i malo dete zna o Italiji
Heh, nista tesko za odmraiti xD mi smo bili pod Venecijom kad je ovo bilo pod Turcimanisam još uspela da odmrsim klupko iz razgovora sa Dalmatincem
još manje razumem tvoje pitanje.
razgovor je totalno konfuzan i nije za mlađe od 40 godina![]()
kovrdzavu kosu i izgledam kao Italijan Gde to?naše prababe su mogle samo da se švalerišu sa bugarima albancima i rumunima.
i nije neki komšiluk za bolji genetikski kod moram priznati
koordinate ne damGde to?![]()
... само СрпкињеNisam te pitao za selo i ulicukoordinate ne dam
komšije sam nabrojala...

Dobra fora