Mala zemlja a keksi muškarci

čekaj da proniknemo prvo u sexipilnost italijanskog muškarca
i da vidimo šta on to ima bolje od srpskog pa ga Ružna ko Lopov glorifikuje.
A od onih Apolona iz uvodnog posta pitam se za šta bi mogla da bude angažovana
Немају ништа. Мушкарац треба увек да буде уредан, свој, чврстог става, дотеран(не нужно скупоценом одећом), нежан према женама, то су особине које га чине лепим.

koji bre Italijan .. Srbi su najbolji.. on pije kaficu mi rakiju i pivo.. on jede picu, špagete, mi gurmansku, pasulj, slaninu. on oblači one tesne pederske košuljice, slim pantalone do članaka .. a mi brt pamučne pekarske majice iz Arilja Made in Serbia..
kad ih vidim kako nešto objašnjavaju sa onim atrofiranim ručicama.. smešni su
uh al si se primio.

pa to je poruka uvodnog posta
zato ću ovaj odgovor da prosledim moderatorki @RužnaKoLopov

:fdlan: ... Срби воле Италијане, Далматинци их мрзе.

Зар их нисте ономад протерали, а после сте и Србе ?!?
Ja sam Srbin iz Dalmacije, i smanji generalizacije 😀😄 svi ljudi su pojedinci, ti mozdas mrzis luk, kapulu na dalmatinski a ja volim ;) I pritom aumnjam da ti znas mnogo o Dalmatinicima

A otkud ti uopšte ideja da je Italija mala zemlja ?

Mislim zemlja koja se proteže od Alpa pa do južnog Mediterana, koja ima 7600 km morske obale i izlazi na 5 mora i ima 60-65 miliona stanovnika ne može biti mala ni po jednom kriterijumu.
Al ga ti nabu
italijani imaju bolji standard
bolje su obučeni lagodno žive okruženi su silnom lepotom.
bolje mirišu
na to sam mislila da je neuporedivo u odnosu na srpskog dasu.
Nisi ti bila u Italiji, i pri tom ko da poredis Novosadjanina i nekog cobana sa Kosmaja.
Italija ima igromne teginalne razlike, bogat sever, siromasan jug, a i po fizionomiji se razlikuju od severa prema jugu.
Pa se tako i moda razlikuje, za Napulj smo iskreno civilizacija, Milano je ono na osnovu cega se prave stereotipi o lepo obucenim Italijanima. A na Siciliju idi ako hoces maminu mazu narko bosa 😂😂
Elem moja drugarica bila godinu dana sa Italijanom sa Sicilija dok su studirali u Americi, on nije smeo da je upozna sa mamom ni da kaze mami 😅😅 jer je mama nista pre braka, i tako raskinu oni kad je ona saznala da je tezak kriminalac ko i svi na Siciliji 😀😀😀 I da Al Pacino mu je daljni rodjak, al eto lep decko xD

Al ga ti nabu

Nisi ti bila u Italiji, i pri tom ko da poredis Novosadjanina i nekog cobana sa Kosmaja.
Italija ima igromne teginalne razlike, bogat sever, siromasan jug, a i po fizionomiji se razlikuju od severa prema jugu.
Pa se tako i moda razlikuje, za Napulj smo iskreno civilizacija, Milano je ono na osnovu cega se prave stereotipi o lepo obucenim Italijanima. A na Siciliju idi ako hoces maminu mazu narko bosa 😂😂
Elem moja drugarica bila godinu dana sa Italijanom sa Sicilija dok su studirali u Americi, on nije smeo da je upozna sa mamom ni da kaze mami 😅😅 jer je mama nista pre braka, i tako raskinu oni kad je ona saznala da je tezak kriminalac ko i svi na Siciliji 😀😀😀 I da Al Pacino mu je daljni rodjak, al eto lep decko xD
dokle ću da se pravdam za uvodni post
nisam ja otvorila temu
moj upis je rastumačio italijane iz videa u uvodnom postu
da li si ih video
Anđeli sa zelenim okicama
bila jesam ali nisam živela da bih mogla da dam jasnu procenu.
ipak znam za razlike između bogatog severa i siromašnog juga
to je podatak koji i malo dete zna o Italiji

dokle ću da se pravdam za uvodni post
nisam ja otvorila temu
moj upis je rastumačio italijane iz videa u uvodnom postu
da li si ih video
Anđeli sa zelenim okicama
bila jesam ali nisam živela da bih mogla da dam jasnu procenu.
ipak znam za razlike između bogatog severa i siromašnog juga
to je podatak koji i malo dete zna o Italiji
nisam još uspela da odmrsim klupko iz razgovora sa Dalmatincem
još manje razumem tvoje pitanje.
razgovor je totalno konfuzan i nije za mlađe od 40 godina :lol:
Heh, nista tesko za odmraiti xD mi smo bili pod Venecijom kad je ovo bilo pod Turcima :D licimo na Italijane, samo smo visoki a oni ne u proseku, i naravno vise smo plavi i svetlooki u proseku ;) Mediteranski tip
Eto ja imam zelene oci :P kovrdzavu kosu i izgledam kao Italijan 😂😂😂 bar svi tako kazu, a i mentalitet je slican, samo smo mi vise maco oni vise fensi xD ako ina smisla

Мкакве Италијанке,

Мштаје вама... :manikir: ... само Српкиње

1721911925463.png

Back