mala tema o pepsi teroru

moje srce:
pa kad ti je proizvod sranje, onda nudis case i pepeljare... inace je dovoljno da ponudis proizvod.

To nije bash tachno....I CC nudi kule i gradove da uzmesh njihov brand u razmatranje... Sa druge strane, ulaganjem u reklamu smanjuju svoj porez. Da nije tako, u 90% zemalja bi pojedinci bili bogatiji od drzave. U ogromnim kompanijama oporezivanje ide i do 90%.

Manjim barovima je mnogo lakshe da izbegnu brendiranje lokala, zato shto na chashe i pepeljare gledaju kao na osnovna sredstva. U sluchaju velikih barova i klubova, takve stvari se smatraju kao potroshni materijal (slomi se 3 servisa dnevno). U tom sluchaju uopshte nije na odmet da u bilo koje vreme mozesh da okrenesh telefon i kazesh "donesi mi 150 chasha i 30 pepeljara" i da ne platish dime za iste + shto je sasvim ok (barem meni) kada Absolut vodku dobijem u Absolut chashi.

rastamann:
U tom sluchaju uopshte nije na odmet da u bilo koje vreme mozesh da okrenesh telefon i kazesh "donesi mi 150 chasha i 30 pepeljara" i da ne platish dime za iste + shto je sasvim ok (barem meni) kada Absolut vodku dobijem u Absolut chashi.
reklama je O.K.
ali uslovljavati nekoga da NEMA drugi brend u ponudi nije.
u tom smislu shvati moj post.
zasto njima nije dovoljno da se na suncobranima smesi PEPSI/ili CC, svejedno?

divlja:
Kapiram kad je covek zadrt kad je kvalitet u pitanju, al' pepsi ili coca cola, izbor je katastrofa...
I coca cola ce uskoro da sprovodi svoj teror, ne sekiraj se. Onda kad izadjem sa prijateljima od kojih jedan iskljucivo pije pepsi, a drugi iskljucivo coca colu, bice problema. :lol:
Onda ih odvedeš negde gde nema ni pepsi ni coca cole, i naručite kafu i limunadu recimo. ;)

moje srce:
reklama je O.K.
ali uslovljavati nekoga da NEMA drugi brend u ponudi nije.
u tom smislu shvati moj post.
zasto njima nije dovoljno da se na suncobranima smesi PEPSI/ili CC, svejedno?
Uslovljavanje? Ne vidim ngide uslovljavanje. Ko hoće može da ima i jedno i drugo u ponudi, ali onda nema neke pogodnosti koje bi imao ukoliko se opredeli samo za jedan brend.

moje srce:
pojava u beogradskim kaficima od nedavno.
mozda je ovo trebalo da ide na podforum beograda, ali me zanima da li se desava jos negde.
narucis koka kolu, kazu - ne drzimo, ali ima pepsi.
ljudi koji vole koka kolu ne vole pepsi. i ne bez razloga, bljutaviji je i bzvz.
u istim kaficima nema ni schweppes proizvoda - imaju neke mirinde i gluposti...

je li primetio ovo jos neko, i ako jeste - gde?

Da - to baš jeste sraNje i nije mi uopšte jasno što uopšte postoji pepsi u kafićima, nikad nisam čula da neko kaže ,,Pepsi'' :D
Pepsi me podseća na moju babu - al ona to zove ,,crni sok'' a onaj drugi, tipa Mirande 0je ,,žuti sok''
I jeste ti stvarno zanimljivo primećivanje i ceo post.

DellBoy-011:
Pepsi nudi kafićima, izmedju ostalog: promocije,nagradne igre, uz ono već klasično: frižidere, čaše, pepeljare i slično....Uz to oprema kafiće stolovima, stolicama, uredjuje bašte, kreči fasade i nudi još stotine pogodnosti. Za ugovor od godinu, dve ili tri daju u robi hiljade eura. Sve se to dobija od jednim uslovom: coca-cola - OUT!

A šta radi coca cola?
Osim frižidera i par kompleta čaša, što već daje svaka šuša u ovoj državi, reklama na tv-u, ništa drugo.
Krenuli su u prošloj godini agresivno na naše tržište, a coca cola se ponaša kao neka stara društvena firma.
Eto zašto nema coca cole.

ej a ti si *** - cola struchnjak? :)

ma vlajda ce i koka kola da ih stigne nisu blesavi

Back