mala pomoc velikog znacaja...

giorgo

Obećava
Poruka
81
........pri kraju sam sa zavrsetkom sajta ali bih zamolio nekog da mi objasni pojednine stvari.Unapred hvala.Dakle imam nesto od muzike zelim staviti na sajt za download ili preslusavanje te muzike ,takodje i sa video fajlovima....koje zelim smestiti na jednoj stranici ali pod raznim ikonama.....

ok.radim sajt u frontpage,napravljena osnovna stranica..i sve sto ide uz to....zatim druga stranica photo i jos razne zezancije....itd...ali je problem ne uspevam da ubacim mp3 file,nemogu da provalim odakle i kako da povucem mp3 da bi ih uklopio u web stranicu....isto tako zelim video .npr.na jednoj stranici kad je otvoris video se pojavljuje a ispod svakog pokreta misom se otvaraju drugi video fajlovi.....mislim da je jasnije sada.

i ja kopam bunar, i koristim buldozer koji ima samo malu lopatu, a meni treba velika...
da li da kupim veliki rovokopac ili da ovaj mali vise eksploatisem, tako da bih time dobio vecu rupu za manje pare.
ah da, taj bunar bi bilo dobro da preraste u jedan bazen, a ako ima neko ko dzabe pravi bazene, bilo bi lepo (meni lakse) da se javi....

hvala, a ja mislim da ces ti mnogo bolje da prodjes ako u temi jasno naznacis svoj problem, a ne da svako mora da cita gomilu teksta zbog kojecega...
sto se tice tvog problema ako postavis mp3 ili video fajl kao direktan link, on ce se otvoriti u default programu korisnika koji gleda sajt...

izvini druze ja da sam strucnjak za te stvari ja nebih pitao.....ili bih pitao onako kako vec pitaju postavljaju pitanja oni koji se razumu....prema tome trebamo shvatiti i one koje znaju i one koji neznaju.....ako znas mozes objasniti ako nerazumes mozes pojasniti...

Ako hoces da stavis mp3 fajl kao download - onda OK...
Ali ako hoces da ti taj mp3 svira u pozadini, onda si preterao...
-jos nemamo svi SkyLink ili ADSL 1024+ pakete tako da ako si mislio o mp3 muzici u pozadini
mnogo gresis, ovaj gresis silno sinak...

Toj stranici bi trebala vecnost da se ucita...
P.S. Poradi malo na Srpskom jeziku - Ne ide ti bas najbolje... *ne ide ti nikako*

OK..... sto se tice jezika u pravu si besh mu zivot zaboravilo se daleko je yuga....sto se tice muzike ako bi pogledao prvo pitanje...i zadnje niko ne s'pominje pozadinu...vec mi je potrebno : mp3 file...ubaciti ..... tako da ,ako neko zeli moze imati pristup za download ili jednostavno da preslusa neku od tih mp3 file.

Back