mala motorola i najgora nocna mora...

Zvoni mi ono Entry of The Gladiators(ako znate, uvod za Beni Hila), prosto sam zaljubljena u tu melodiju, inace mi sve brzo dosade, a tu imam vec duze vrijeme i volim je kao i na samom pocetku(sta ti je prava ljubav).
Za poruke mi je Croak, kao kreket zabe, cuje se a ne iritira.
Takodje neke grupe imaju posebne melodije, npr. Beogradjanka od Beslica, Ledja o Ledja, What Are You Waiting For...
Alarm mi je najbucnija i najvise iritirajuca melodija na telu, Rocky Road, ali dzabe, ni ona me ne budi.
Inace, na jednom telu me je budio "Kalasnjikov" :lol:
Zao mi je sto nemam tel gdje se mozes staviti real tone za zvono, da stavljam one zezalice.

Lookin' back on the track for a little green bag,
Got to find just the kind or I'm losin' my mind

Out of sight in the night out of sight in the day,
Lookin' back on the track gonna do it my way.

Out of sight in the night out of sight in the day,
Lookin' back on the track gonna do it my way.
Lookin' back

ovo bi mi bilo zvono za poziv....i ponosan sam shto sam ga nasho....a poruke su mi smells like teen spirit....i traje 2.3min....a na poslu niko ne zna shta da pritisne kad mi dodje poruka....ok zna jedna koleginica al se deshavalo da nismo ista smena...a ja odem da qpim da jedem...stigne mi poruka...i njih 6 tuka ne zna da iskljuchi zvono...tj da pritisne zelenu slushalicu....i onda samo gurnu u moj ormar u neki dzep chisto da se ne chuje....zamisli kakvi idioti!

malavelika:
Na koju melodiju forumashima zvoni mobilni? Kad god neko izvadi "supersonicni" telefon koji zvoni na "mala motorola i najskuplja nova kola", a bar tri ribice po automatizmu dignu ruke i pocnu da vrckaju guzom, meni pripadne muka....Dakle, pitanja su sledeca-kako vam se cuje "zvrrrr" na telefonu i da li imamo kulturu koriscenja mobilnih telefona?
Na mom Sony Ericssonu za zvono telefona je podešena MP3 melodija (kompletna pjesma) ludog žapca (crazy frog), a kao background na kompjuteru njegova slika.

Back