MALA MACA IZGUBLJENA HELP!!!

gospodjica14

Poznat
Poruka
7.429
Ova mala mackica je nadjena na Zvezdari (Jovanke Radakovic, Mirijevo), imala je crvenu ogrlicu oko vrata i vidi se da je negovana. Ako je neko prepozna, ili zna da je izgubljena mala maca, crno bela sa crvenom ogrlicom neka javi na 0659560004 HITNO, trenutno je kod mene, ali MOZE DA OSTANE SAMO PAR DANA MAX, jer vec imam dve i veoma nervoznog muza, pod jedan, pod dva u haosu sam i ne mogu da brinem o jos jednoj maci, ni vremenski ni finansijski. Ako se niko ne javi (oglasicu je i preko Orce), moracu ponovo da je vratim na ulicu. Maca je veoma mazna, kao sto rekoh vidi se da je cuvana u kuci ili stanu. Molim RAZGLASITE SVUDA, stvarno je ultra giga mega hitno da joj se nadje ili vlasnik ili dom, inace mora natrag na ulicu :(

Hvala svima, evo slika:

e9yclg.jpg

sqqgxc.jpg

uosn8.jpg

20j242e.jpg

Prvo polepi plakate sa slikom na mestu i u okolini gde si je našla.....šta ima da je udomljavaš ako ima vlasnika.....bolje da se nadje pravi vlasnik.
Da na pomenem da plakat ljudi počnu da primećuju posle sedam dana......tako da ne očekuj ništa ranije......plakat je najbolje sredstvo za takve slučajeve....samo treba napraviti više da se zamene oštećeni......

Nemam ti ja vremena da lepim plakate, na zalost. Inace, sinoc kad je dosao moj dragi shvatili smo da znamo cije je mace, jer se on setio da smo ga gledali na prozoru stana u prizemlju u zgradi preko puta nase, pre par meseci. Ne mozemo da se zakunemo da je ista maca, ali se secamo da je ta sa prozora isto bila crno bela, a i nasla sam macence kako se mjaucuci mota oko te zgrade. Naravno da sam otisla i zvonila. Niko nije otvorio. Onda sam kucala na prozor (posto je prizemlje, moze), ladno su mi spustili roletnu. Na kraju sam u besu odnela mace i spustila ga na terasu (uslovno receno, to je samo malo izbacen prostor ispred prozora) jutros, posto je roletna bila odignuta. Mace je mjaukalo, a oni su opet ladnije od leda spustili roletnu i prave se blesavi. Ja nemam nikakav dokaz da je mace njihovo, i opet sam se po ne znam koji put uvalila u problem, jer mi po svoj prilici sleduje jos jedno udomljavanje viska zivotinja. Zvala sam veterinarku da pregleda i njega i moje - jer sad tu ide ciscenje od glista...Da ne davim, mace se definitno udomljava, posto su ga "vlasnici" izbacili, sigurna sam 99,9% da su to uradile komsije preko puta, inace problematican par (vika, svadje, vriska, cika...) Nemojte samo da mi kazete da ih prijavim, jer od toga leba nema, niti ja imam vremena i zivaca za tako nesto.

U pitanju je crno-bela zenka, mirne prirode, zna da koristi pesak, ne mjauce sem kad treba da dobije klopu, voli da se mazi. Toliko sam do sada ustanovila. A posto ja nemam srca da je izbacim tako napolje - sledi UDOMLJAVANJE. Pa pomagajte :)

Nije bas neki pozer....

bh0dj4.jpg

vpvl1l.jpg

293d1qc.jpg

Poslednja izmena:
Супер, лепо си га поправила за ових пар дана, баш се види..:)
Пустићу буву, али ови моји не знају више ни шта ће са са силним уличним незбтинутим мачићима..

Hvala Razvigor, nije on bio bedan ni kad sam ga nasla, delovao je sasvim uredno i ocuvano. Mada je bio gladan k'o vuk :) E da, najnovija vest - MUDONJA JE, nije devojcica, verovatno mu se mudasca bila skroz smezurala od straha te veceri kad sam ga donela :lol: Posle smo provalili :lol:

Folder, hvala za savete, citala sam ih i ranije zbog ova moje dve velike zverke. Pokusacu da ga oglasim svuda, zao bi mi bilo da ga liferujemo negde na selo (to je poslednja opcija), posto mu zivot tamo ne bi bio bas ruzicast...

Jeste, jupiii!!!!! Moze u srecno udomljenje :) Juce smo ga odneli u Novi Sad, udomljen je kao car, u veeeelikoj kuci sa dvoristem, kod divnih ljudi.
Hvala Pipi sto si mi pomogla da ga oglasim na Fejsu, posle sam stavila jos na cetiri mesta oglas i mogu vam reci da je bila u jednom trenutku navala na macka - prvo je zvala ta divna gospodja iz Novog Sada, pa onda dvoje iz Beograda ali sam odrzala rec da cu ga pokloniti u Novi sad i nismo se pokajali, neverovatno je koliko je imao srece, uvalio se u super gajbu kod super ljudi :D
Nadam se da necu vise nalaziti napustene mackice, svaki put nam se srce bre slomi i meni i muzu kad ih nosimo od kuce, naviknes se pa ti posle tesko. Ali ovaj malecki je udomljen bas dobro, sad je gari :lol:

Modovi, moze u srecno udomljeni :konfete:

Back