Quantcast

Mala jabuka u kaficu

MrIDC

Početnik
Poruka
2
Oprao sam poslednje prljave case i cuo vrata iza sebe, sa vec umornim pogledom sam se okrenuo i video je najzad kako radosno poskakuje prema sanku.
Njena radost tako otkriva njene godine, dok su jos mlade grudi ove osamnaestogodisnjakinje nestasno virile i poskakivale ispod lagane majice, crne helanke koje su se usecale su pokazivale da je spremnija nego sto sam ocekivao.
Seli smo za sto i uz pivo i malo trave slusao sam price o njenim iskustvima sa vrsnjacima i prelazio pogledom preko njenog sitnog izvajanog tela.
Nisam mogao da odolim njenim dodirima po nozi, njeno namestanje na stolici kako bi istakla cvrstu guzu niti "slucajnom" saginjanju kako bih video sta se krije ispod majice.
Pogledao sam je znacajno u oci, ucutala je i sa nestrpljenjem posmatrala, stavio sam joj ruku na koleno sto joj je pocelo mamiti osmeh, pogledao prema kupatilu i krenuo. Zgrabila me je za ruku, ne okrecuci se osetio sam je kako se bori da stigne moj odlucni korak.
Zalupio sam vrata iza sebe drzeci je za struk drugom rukom, okrenuo sam je prema zidu, svukao joj helanke i evo je. Mala jabuka atleticarke, stoji uzdignuta, cvrsta i spremna za sta god sledi. Njen pogled preko ramena bio je ispunjen uzbudjenjem i strahom.
Spustio sam pantalone i nezno je podigao drzeci je za kukove, dok je prstima jedva dodirivala pod nezan glas joj se otimao pri svakom mom ulasku. Dok je kroz nas strujila strast, svaki sledeci put bi bila glasnija i svaki trenutak bi dolazio brze.
Njeno uzdisanje, sake koje su se grcile i stezale dok se oslanjala na zid, lagani trzaji tela koje nije mogla da kontrolise i zadnjica koja je odskakivala pri svakom udarcu dovodili su me do ludila, stezuci rukama njeno sitno telo, sa blagom dozom tuge sto se ovo moralo zavrsiti vreme je bilo za kraj.
 
Poslednja izmena od moderatora:
Top