Za decu mora biti obezbedjen prostor ...sa rekvizitima... i unajmljene devojke koje ce paziti na njih.
Што не младићи?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za decu mora biti obezbedjen prostor ...sa rekvizitima... i unajmljene devojke koje ce paziti na njih.
Dete najbolje zna iskreno da se raduje.Теоретичар.
Prirodno je da to budu devojke, koje se uce da budu majke.Mada mogu i momci koji se uce da budu dobri ocevi.Што не младићи?
Prirodno je da to budu devojke, koje se uce da budu majke.
ili da napiše u pozivnici "Bez Male Dece"Ipak je potrebno da organizator vodi racuna o tome ako bi se to dogodilo.
ili da napiše u pozivnici "Bez Male Dece"
malo dete ne zna ni gde je ni zasto je tamo ..veliko dete je vec druga pricaDete najbolje zna iskreno da se raduje.
To je valjda svakom jasno?
to danas mnogi rade..ili da napiše u pozivnici "Bez Male Dece"
Zašto? Valjda mladenci treba da odluče koga hoće a koga neće na zabavi i kakva i kakva i gde će zabava da bude?Или да не прави теревенку уопште, што би било идеално.
Bolje onda da ne salje pozivnicu.ili da napiše u pozivnici "Bez Male Dece"
Zašto? Valjda mladenci treba da odluče koga hoće a koga neće na zabavi i kakva i kakva i gde će zabava da bude?
Kada je sa drugom decom i lepo se igra,ono je radosno, i ne mora nista da zna.malo dete ne zna ni gde je ni zasto je tamo ..veliko dete je vec druga prica
ili skraćeno "Bez Male Dece"Bolje onda da ne salje pozivnicu.
U tom slucaju treba napisati program na kom se moze videti da slavlje nije u mogucnosti da brine o maloj deci.
to vazi i za bebe ?Kada je sa drugom decom ,i lepo se igra,ono je radosno, i ne mora nista da zna.
To svakako ne.ili skraćeno "Bez Male Dece"
Za bebe jaslice.to vazi i za bebe ?
Tvoja reakcija je odraz nepoštovanja onoga ko te je pozvao ako ignorišeš zahtev-sugestiju. Možda je to "Bez Male Dece" novina u našim krajevima ali je na zapadu kulturna opomena da za malu decu nisu obezbedjeni neophodni uslovi.To svakako ne.
To je odraz nevaspitanja i nepostovanja pozvanog.
Ako nudis posebne uslove, duzan si da das opravdano objasnjenje.
Slavlje se pravi zbog svih.Ima ljudi koji prave slavlje zbog drugih i za druge, a ima i onih koji ga prave za sebe. Ovi što prave za sebe odredjuju pravila. I gde će da bude, i ko će da dodje, i šta če da se jede, i šta će da se sluša...
Ne, to je imperativ i nije u skladu sa tom manifestacijom.Tvoja reakcija je odraz nepoštovanja onoga ko te je pozvao ako ignorišeš zahtev-sugestiju. Možda je to "Bez Male Dece" novina u našim krajevima ali je na zapadu kulturna opomena da za malu decu nisu obezbedjeni neophodni uslovi.
Ne iz moje perspektive. Moje venčanje, moje slavlje. Ne venčavamo se zbog komšiluka i rodbine već zbog sebe i sve treba da bude onako kako nas dvoje hoćemo. I pri tome me savršeno boli ona stvar ko će i dal će da se naljuti.Slavlje se pravi zbog svih.
Ko pravi samo zbog sebe, obicno to ne bude slavlje.
Onda nemoj da pravis svadbu.Ne iz moje perspektive. Moje venčanje, moje slavlje. Ne venčavamo se zbog komšiluka i rodbine već zbog sebe i sve treba da bude onako kako nas dvoje hoćemo. I pri tome me savršeno boli ona stvar ko će i dal će da se naljuti.