- Poruka
- 29.459
mada ja ni sad nesto ne volim da trosim na druge ljude, osim skroz bliskih. da sam super bogata ja bih srecici svasta kupila, sta god pozeli, najskuplje...ostalim sipak.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za takve probleme najbolje je da spava sa tobom u krevetu. Umiri ih prisustvo, bolje spavaju.On dobija na težini, tako da nije problem povraćanje samo po sebi. Problem je ta želučana kiselina koja ga muči, boli ga, pa onda plače i u snu i kratko spava, često se budi.
mada ja ni sad nesto ne volim da trosim na druge ljude, osim skroz bliskih. da sam super bogata ja bih srecici svasta kupila, sta god pozeli, najskuplje...ostalim sipak.
Немам такво искуство. Мој је од почетка спавао крај мене. И сви као па јој, притиснућеш га, угушићеш га... Мени било лакше него да устајем.Za takve probleme najbolje je da spava sa tobom u krevetu. Umiri ih prisustvo, bolje spavaju.
Samo što se naviknu pa neće posle nazad u krevetac.
nema sanse, spavam ja ali uvijek je dio mene budan...prepipam ga dosta puta tokom noci, da li se upiskio, pokrijem ga i sl...i uvijek predosjetim do sada i kad je povratio i sad u skorije vrijeme kad se upiski...sto je rijetko, ali jos mu se desi da pishne nocu u gace, mjesecno jednom-dvaputНемам такво искуство. Мој је од почетка спавао крај мене. И сви као па јој, притиснућеш га, угушићеш га... Мени било лакше него да устајем.
Са две године је без проблема прешао у своју собу и спавао сам.
Имали смо проблем касније, када смо прву годину мог факултета провели код мојих, па навикнут да увек буде са неким након селидбе се теже прилагодио да опет спава сам.
ma daj bolan, kakvo dojenje, to mjesec-dva ako moze, nista bez hemijice )Ја сам била у болници када је имао 2 месеца. Тада је и престао да сиса То ми је најтеже пало. Јесам се ја трудила да сачувам млеко, и сачувала га. Али се он одвикао и није после хтео.
А када се сетим, као луда... У шок соби после операције, једва живу главу извукла, дрен, катетер, она цев кроз нос, инфузија и цедим груди и плачем.
Realno, sta ce mala deca na bilo cijem vencanju. Nit je toj deci dobro na takvim skupovima niti odraslima, Jos ako neko ima troje dece, pa ih sve povede, jedna porodica zauzme 5 mesta po npr 28e, a ti ne pozoves na svoje vencanje nekog od prijatelja sa kojima se druzis samo da bi ispostovao tetku iz batocine...koja ce u toku veceri da mrko gleda goste koji se opiju i vesele jer ti gosti plase njenu anju (4) milicu /6) i malog stefana (1,5)Mnogi danas salju pozivnice za svadbu sa naznakom bez dece , iz razloga sto ne zele da im deca trce po restoranu,galame i slicno.Nekim roditeljima to nije po volji .
Bio je slucaj pre par godina u jednom beogardskom restoranu gde je za vreme rucka , mala beba koju su roditelji doveli sa sobom , plakala da majka nije mogla da smiri bebu.Gazda restorana je prisao roditeljima i zamolio ih da napuste restoran nakon protesta gostiju.Roditelji su se bunili ali su ipak napustili restoran, opisavsi to kao diskriminaciju.
Da li je to diskriminacija da nas deca omataju u restoranu na rucku ili na svadbi gde su mladenci na prvom mestu a ne smorena dece koja vrište, buše balone,guraju goste i konobara, trče ispod stola i zavlače se svuda, prave vašar, piški im se, kaki im se , spava im se a ne kapiraju šta se dešava jer su mali
Koji je vaš stav vezano za svadbe i restorane: sa ili bez male dece?
bas cudno, nikad to ne bih pomislila za tebeeto zasto sam urlikala zbog poklona drugoj deci. al to vec kad sma bila malo starija, nisma bas bila beba. ali posle trece godine sigurno.
Ciga koji mi iz austrije dovlaci audio tehniku. Lep i pedantan rom, bistar, kulturan, ali nema srece sa zenama. Sa kojom god da se razveo, ostala mu je, tako da u jednom ogromnom dvoristu u zemunu imaju 3 kuce i neku pomocnu zgradu i tamo svi zive zajednoКо је Рамај?
Sta, i taj ima 4 zene?S mojim ortakom saradjuje isti takav lik, ali njih dvojica i pored gotovo stopostotnog poklapanja opisa nisu vas dvojica, moze se dakle govoriti o privrednom modelu.