Максијева платформа за приврЕмене и повремене послове Флекс

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
31.026
Макси у недостатку радне снаге која је све више оптерећена покушава да набрзину зачепи рупе.

Да ли ће као што је ГСБ запослио велики број радника других земаља и у МАКСИ продавницама бити брзо очигледан исти тренд ?

У Западној Европи послови који су 'посебни' раде 'одређене групе .. хммм заједнице .. тако да кажем'

Постајемо ли то хибрид Западне Европе и Осмега Емирата ....

Умало заборавих .. https://karijera.delhaizeserbia.rs/flex

.... ееее да...још нешто ..у паузама ..доконости .... међу пословима ..дали бисте преслагивали гајбице ...

.. кажу да је корисно за оне које немрдају из фотеља .. и буље у екране

Poslednja izmena:
Макси у недостатку радне снаге која је све више оптерећена покушава да набрзину зачепи рупе.

Да ли ће као што је ГСБ запослио велики број радника других земаља и у МАКСИ продавницама бити брзо очигледан исти тренд ?

У Западној Европи послови који су 'посебни' раде 'одређене групе .. хммм заједнице .. тако да кажем'

Постајемо ли то хибрид Западне Европе и Осмега Емирата ....

Умало заборавих .. https://karijera.delhaizeserbia.rs/flex

.... ееее да...још нешто ..у паузама ..доконости .... међу пословима ..дали бисте преслагивали гајбице ...

.. кажу да је корисно за оне које немрдају из фотеља .. и буље у екране
Što je više kleveta i laži to je MAXI miliji i draži
Najbolji smo najbolji lalala
MI SMO GIGANT!

Meni srce puno kad vidim omladinu (srednješkolci i studenti) da zaradjuju preko omladinske da rasterete roditelje
A još kad zasevaju i emocje izmedju napupelih omladinaca i omladinki, dvoje su se smuvali, ja sam pomogao dečkonji da je obrlati sa par praznih muških obećanja...
Jer ako je žena kutijica sa tajnama onda je muškarac sanduk sa bajkama.
Oni ne gledaju poslove gde može da se sedi za platu već kako da što pre uzmeš neki dinar.

Dok se ne obavi kompletna smena retrogradnih generacija "uči sine fakultet da ne radiš ništa" do nadolazećih milenijumskih generacija "bole me dupe gde radim imam banci za ratu od laptopa ryzen 9 sa RX 7900 XTX na kredu" slušaćemo budalaštine "fale vam kasirke jer nećete da vas plate"
Da hoće da nas plate bilo bi od istih retrogradnih generacija "imate platu a nemate kasirke kad ste lenji" al nikad ne kažu "dal su oni vredni"

Ne bi oni radili taj posao, da ih "neko ne vidi"
Bolje da šetaju kera uz ulicu niz ulicu, to je trendi

Dakle reč je o nefunkcionalnoj percepciji koja se zadržala iako se sistem promenio iz korena.

Poslednja izmena:
Što je više kleveta i laži to je MAXI miliji i draži
Najbolji smo najbolji lalala
MI SMO GIGANT!

Meni srce puno kad vidim omladinu (srednješkolci i studenti) da zaradjuju preko omladinske da rasterete roditelje
A još kad zasevaju i emocje izmedju napupelih omladinaca i omladinki, dvoje su se smuvali, ja sam pomogao dečkonji da je obrlati sa par praznih muških obećanja...
Jer ako je žena kutijica sa tajnama onda je muškarac sanduk sa bajkama.
Oni ne gledaju poslove gde može da se sedi za platu već kako da što pre uzmeš neki dinar.

Dok se ne obavi kompletna smena retrogradnih generacija "uči sine fakultet da ne radiš ništa" do nadolazećih milenijumskih generacija "bole me dupe gde radim imam banci za ratu od laptopa ryzen 9 sa RX 7900 XTX na kredu" slušaćemo budalaštine "fale vam kasirke jer nećete da vas plate"
Da hoće da nas plate bilo bi od istih retrogradnih generacija "imate platu a nemate kasirke kad ste lenji" al nikad ne kažu "dal su oni vredni"

Ne bi oni radili taj posao, da ih "neko ne vidi"
Bolje da šetaju kera uz ulicu niz ulicu, to je trendi

Dakle reč je o nefunkcionalnoj percepciji koja se zadržala iako se sistem promenio iz korena.
Stoiko, znaš da Lidl plaća mnogo bolje...

Trebao si odmah da se prebaciš. Sad je kasno, možeš jedino ako budu otvarali Lidl u nekoj nedođiji tipa Raška ili Mala Moštanica.

Stoiko, znaš da Lidl plaća mnogo bolje...

Trebao si odmah da se prebaciš. Sad je kasno, možeš jedino ako budu otvarali Lidl u nekoj nedođiji tipa Raška ili Mala Moštanica.
Oooo vratila se unutrašnjost naša prepoštena :D
Šta si sve lepo doneo u Beograd? :D

p.s. da znaš koliko te mlada liberalka @Džudi S branila ja bi joj nešto od donetog poklonio - SVE MI POBRISALA TEBI UPUĆENO :heart:

Jel ti znaš da sam poslednje ljudski napravljeno slatko od šljiva dobio baš iz Valjeva? :D
Ajd što je voće tamo super nego stara ona receptura, a i radila jedna staramajka od kolege...

1731432668631.jpeg

Ne postoji nedostatak radne snage već samo jajarenje u plaćanju.
Pretpostavljam da ste sa društvenog smera pošto koristite pogrešnu logiku.

Ko voli da radi taj će raditi za svaku platu, ko ne voli da radi taj se vadi na platu.
Nažalost, praksa iz jedne sasvim druge firme je dokazala da ni jača plata ne pomaže kad je neko lenj, smotan, u svojim tripovima...

Sad ćemo da vidimo šta će Tramp da uradi, kaže proteraće migrante. Samo ko će onda da radi? Ameri sigurno neće. Tako je to kad si populista, nalupetaš se pred izbore a posle šta da radim ;)
Jel će naredi veće plate za MAXI?
Ja mislim da bi trebalo...

Jer ako opet ukine pare za NVO Fonda kao prošli put onda bi mogla neka konstrukcija da se izvede...

To su naučili od naci amera :kafa:
Recimo "ekipa sa NBGD" je naučno dokazano neradnička - znam po dosta firmi gde su oni "stalno na šteti"
Sremčica i Kaldjuerica su već opasne radilice i muško i žensko i staro i mlado.
Molim sotale da mi ne zamere tipa Borča i sl.

Poslednja izmena:
Sad ćemo da vidimo šta će Tramp da uradi, kaže proteraće migrante. Samo ko će onda da radi? Ameri sigurno neće. Tako je to kad si populista, nalupetaš se pred izbore a posle šta da radim ;)
Radićete vi botovi ili će od vas da pravi vučićevu podrigušu za široke narodne mase "bolja cena" 🥰

Radićete vi botovi ili će od vas da pravi vučićevu podrigušu za široke narodne mase "bolja cena" 🥰
Poštovani,

stranka nema veze sa mojim zapošljavanjem, išao sam od objekta do objekta, od trgovinskog lanca do lanca
prosto je bila lutrija jer sam, imao samo jedan jako bitan uslov, na koji su se šupljoglavci prvo čudili pa onda ubrzo sami uvideli.
Ja sam svoje isterao iako me je to koštalo, dalje me ne zanima - što više posla brže proleti vreme.

Poštovani,

stranka nema veze sa mojim zapošljavanjem, išao sam od objekta do objekta, od trgovinskog lanca do lanca
prosto je bila lutrija jer sam, imao samo jedan uslov na koji su se šupljoglavci prvo čudili pa onda ubrzo sami uvideli.
Ja sam svoje isterao iako me je to koštalo, dalje me ne zanima - što više posla brže proleti vreme.
Na čemu si bio na spidu? :hahaha1:

Ns čemu si bio na spidu? :hahaha1:
Na egzistencijalnom problemu koji je trebalo hitno rešiti.
Sprdali su se ovde mnogi što sam ranije menjao firme i "firme"
MAXI poštuje radno vreme i daje 2 dana slobodno, kome odgovara plata dobro došao
Ko hoće da se potrudi dobija bolju.
Postoji tolerancija kad se neko razboli što nažalost mora da se naglasi kakvih sve poslodavaca imamo.

Piši kolega:

mislio sam da će i ovo biti "jedna od..." priča u nizu i bio spreman na probnu platu i uopšte na samo prvi kratkotrajni ugovor na odredjeno
završilo se tako što sam ostao za stalno, idealna firma ne postoji, idealne kolege ne postoje, idealni šefovi ne postoje pa pošto ni ja nisam idealan odmah smo se prepoznali i tako falični zavoleli.

Tebi naravno želim da nadješ to idealno

Back