Svabov Buduća legenda Poruka 25.291 16.11.2004. u 02:01 - makete #1 da li neko pravi makete aviona, brodova, tenkova i slicno? ima li neko da podeli samnom svoje trikove i iskustva?
da li neko pravi makete aviona, brodova, tenkova i slicno? ima li neko da podeli samnom svoje trikove i iskustva?
M mslav Aktivan član Poruka 1.037 22.11.2004. u 19:53 - makete #3 ja sam hih napravio nekoliko i stvarno je zanimljivo
M MILAN_cela Gost 18.01.2005. u 00:05 - makete #4 Obersturmfuehrer: da li neko pravi makete aviona, brodova, tenkova i slicno? ima li neko da podeli samnom svoje trikove i iskustva? Kliknite za proširenje... Mogu da ti pomognem samo ako te interesuju modeli jedrilica u letnom stanju.Ako si zainteresovan ja vi se cira_cela@yahoo.com
Obersturmfuehrer: da li neko pravi makete aviona, brodova, tenkova i slicno? ima li neko da podeli samnom svoje trikove i iskustva? Kliknite za proširenje... Mogu da ti pomognem samo ako te interesuju modeli jedrilica u letnom stanju.Ako si zainteresovan ja vi se cira_cela@yahoo.com
S Srpski_Samuraj Zainteresovan član Poruka 101 13.06.2005. u 14:34 - makete #5 Za pomoc, druzenje i slicno. Posetite www.vitrina.tk Maketarska Vitrina, prvi srpski maketarski forum. :-)
Za pomoc, druzenje i slicno. Posetite www.vitrina.tk Maketarska Vitrina, prvi srpski maketarski forum. :-)
I ioblak Početnik Poruka 13 21.01.2016. u 15:48 - makete #6 Ja se bavim izradom maketa od sibica. Ukoliko ima neko zainteresovan da postavim neke slike mojih modela, nek se javi postom posle ovog.
Ja se bavim izradom maketa od sibica. Ukoliko ima neko zainteresovan da postavim neke slike mojih modela, nek se javi postom posle ovog.
I ioblak Početnik Poruka 13 07.08.2020. u 19:19 - makete #7 Ukoliko zelite besplatne planove, javite mi se na pm