- Poruka
- 60.291
http://www.vesti-online.com/Vesti/Ex-YU/96682/Makedonski-jezik-izbrisan-u-UN prazna rubrika
vic od drzave ![Smejanje :lol: :lol:](/styles/krstarica/xenforo/smilies/lol.gif)
![cepanje :cepanje: :cepanje:](/styles/krstarica/xenforo/smilies/crazy-1.gif)
![Smejanje :lol: :lol:](/styles/krstarica/xenforo/smilies/lol.gif)
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo kako bilo, sledeci potez EU bice da je osnovni jezik siptarski u Makedoniji. Bila vic ili ne meni se taj makedonski ipak vise svidjao!
Ko ih yebe , nek prave pindzur i gaje tetovac .,nije politika za njih .
svi makedonci su generalno srbi uglavnom mada ima i nesto bugara.
Pa i nek bude siptarski. Ko ih je terao da priznaju Kosovo kao drzavu kad im je pola Skoplja siptarizovano.
u vizantijskim arhivama se od slovenskih naroda naseljenih na prostore tadasnje vizantije pominju samo srbi hrvati koliko ja znam. nema nigde pomena od nekakvih crnogoraca bosnjaka i makedonaca.
svi makedonci su generalno srbi uglavnom mada ima i nesto bugara.
Točno.
Samo su dva izvorna slavenska naroda na Balkanu (odaberite im ondašnja imena kako hoćete):
Jedan čine sadašnji Srbi, Bugari i Makedonci a drugog čine sadašnji Hrvati, Bošnjaci i Crnogorci
taj takozvani makedonski jezik je dijalekat srpskog jezika tj starosrpski jezik . taj dijalekat srpskog jezika se u centralnoj srbiji skoro uopste ne koristi ali se dosta ocuvao u oblastima vranja i juzne srbije kao sto su prizren i urosevac.
takodje ja makedonski dijalekat razumem u potpunosti sve sto neko prica
Бигари треба да одлуче шта желе бити.Неможе да су и словени и монголи и татари и готи у исто време.Они хоче све на једном.Какве везе рецимо има овај са словенством:![]()
Bugari su stepski narod iz Azije koji su sa sobom povukli Huni. Živeli su na prostoru današnje kubanske oblasti u Rusiji, a predstavljali su mešavinu više stepskih naroda o čemu svedoči i koren njihovog imena bulgha što na turskomongolskom znači mešati.
А и то је тачно, наравно.svi makedonci su generalno srbi uglavnom mada ima i nesto bugara.
kako lupas samo.
imas zvanicne podatke i ko se kako izjasnio, niko nije terao "srbe" da se izjasnjavaju kao makedonci.
taj takozvani makedonski jezik je dijalekat srpskog jezika tj starosrpski jezik . taj dijalekat srpskog jezika se u centralnoj srbiji skoro uopste ne koristi ali se dosta ocuvao u oblastima vranja i juzne srbije kao sto su prizren i urosevac.
takodje ja makedonski dijalekat razumem u potpunosti sve sto neko prica
Бигари треба да одлуче шта желе бити.Неможе да су и словени и монголи и татари и готи у исто време.Они хоче све на једном.Какве везе рецимо има овај са словенством:![]()