Makedonski jezik izbrisan u UN

taj takozvani makedonski jezik je dijalekat srpskog jezika tj starosrpski jezik . taj dijalekat srpskog jezika se u centralnoj srbiji skoro uopste ne koristi ali se dosta ocuvao u oblastima vranja i juzne srbije kao sto su prizren i urosevac.

takodje ja makedonski dijalekat razumem u potpunosti sve sto neko prica

Ko ih yebe , nek prave pindzur i gaje tetovac .,nije politika za njih .

И после Македонци долазе по српским форумима и пљују по Србе.Или ај немора да мешамо форуме него да узмемо општо.Ствар је у томе што не можете видети дирек у својим очима а гледате у сламку код суседе.

Točno.

Samo su dva izvorna slavenska naroda na Balkanu (odaberite im ondašnja imena kako hoćete):

Jedan čine sadašnji Srbi, Bugari i Makedonci a drugog čine sadašnji Hrvati, Bošnjaci i Crnogorci

Бигари треба да одлуче шта желе бити.Неможе да су и словени и монголи и татари и готи у исто време.Они хоче све на једном.Какве везе рецимо има овај са словенством:
images

taj takozvani makedonski jezik je dijalekat srpskog jezika tj starosrpski jezik . taj dijalekat srpskog jezika se u centralnoj srbiji skoro uopste ne koristi ali se dosta ocuvao u oblastima vranja i juzne srbije kao sto su prizren i urosevac.

:ok: :ok:
Најзад нешто и од тебе стварно смислено. :D

Бигари треба да одлуче шта желе бити.Неможе да су и словени и монголи и татари и готи у исто време.Они хоче све на једном.Какве везе рецимо има овај са словенством:
images

bugari su mesavina turaka mongola tatara gota i slovena

Bugari su stepski narod iz Azije koji su sa sobom povukli Huni. Živeli su na prostoru današnje kubanske oblasti u Rusiji, a predstavljali su mešavinu više stepskih naroda o čemu svedoči i koren njihovog imena bulgha što na turskomongolskom znači mešati.

znaci bugari su mesavina svih ovih pobrojanih naroda dok su danasnji stanovnici makedonije cisti sloveni srpskog porekla.

kako lupas samo.

imas zvanicne podatke i ko se kako izjasnio, niko nije terao "srbe" da se izjasnjavaju kao makedonci.

pa znas kako ovo sto ti ja prilazem su zvanicne cinjenice . to kako se ko izjasnjava ne moze da promeni cinjenice

ja sad mogu sa jos recimo 1 milion ljudi da se izjasnim nacionalno kao sijuks al to nece znaciti da je srbija postojbina sijuksa vec ce znaciti da su u jednom odredjenom trenutku neki pripadnici srpske nacije izabrali da ne budu srbi vec sijuksi

eto procitaj zvanicnu istoriju o dolasku slovena na balkan i videces da se tamo od slovenskih plemena koji su ekvivalent danasnje nacionalne pripadnosti - spominju samo srbi i hrvati

nigde nema makedonaca bosnjaka crnogoraca ....

http://sr.wikipedia.org/sr-el/Словенско_насељавање_Балканског_полуострва

koji cri srpski bre
pogledaj gramatiku pgledaj reci
oficialno za lingvistiku to je dialekat bugarskog jezika

a i azbuka im d 1945 bila bugarska

srbija nema nisto u makedoniji osim okupatorske snovi

images

Bugarska nacija je mesavina Bugara,Slovena i Tracana

sta nije jasno?

a vi ste vestacna tvorevina od bugarske korenja

jasno li je sad nepriznata nacijo?:)

Back