Srboskizborim
Veoma poznat
- Poruka
- 10.581
Ti svakako nisi.
Ti ćeš mi reći.
Ti svakako nisi.
Partizanski srbin koji je sagledao 1974, izmene ustava Sfrj koje su štetile i podelile samo Srbiju na tri dela, koji je video staje taj ustav doneo 1974, ponovni egzodus srba od hrvata i muslimana je odavno prestao da bude budala.Ja Sam Srbin ko Koča Popović, ne onaj zadrti "gibaničar", već ova druga verzija partizanska ili partizanski Srbin, ne ona četnička.
Naravno Muamere.Ti ćeš mi reći.
Partizanski srbin koji je sagledao 1974, izmene ustava Sfrj koje su štetile i podelile samo Srbiju na tri dela, koji je video staje taj ustav doneo 1974, ponovni egzodus srba od hrvata i muslimana je odavno prestao da bude budala.
Dzaba ti maskare. Viri ti fesić .
tvoj fesic. Vuk stefanovic je nosio crnogorsku kapu, sa cetri slova na njoj. neupuceni Bakirov cobanine.Fesić ko u Vuka Stefanovića Karadžića ili fesić ko u tvoga čukundede?
tvoj fesic. Vuk stefanovic je nosio crnogorsku kapu, sa cetri slova na njoj. neupuceni Bakirov cobanine.
Moj to nije nosio.Fesić je i tvoja tradicija još od čukundede. Ne odriči se čukundedova fesića.
tvoj fesic. Vuk stefanovic je nosio crnogorsku kapu, sa cetri slova na njoj. neupuceni Bakirov cobanine.
Moj to nije nosio.
Moji nisu promenuli veru za šaku ratluka.
Muamere vreme je da se vratiš u avliju. I vezes za tarabu.
Ovde si prikriveni lazljivi Bošnjanin. Više sa Srbima nemaš prolaz i sve tvoje teme treba zaobilaziti kao sto se govance zaobilazi.
И ја сам мислио да је Јанко, но изгледа да ипак није.Često menjaš nacionalnosti, Janko
![]()
и пропратио би преузети текст којом отвара тему са пар ријечи.Autor teme u uvodu ispod citirane vesti mora ostaviti i sopstveni komentar koji ima veze sa vešću od bar jedne do dve rečenice.
ko hoce ,politicari kao u C.Gori ili vernici ?Pa to već imaju, oni hoće potpunu samostalnost.
И ја сам мислио да је Јанко, но изгледа да ипак није.
Јанко је након упозорења схватио једно од правила форума политика и пропратио би преузети текст којом отвара тему са пар ријечи.
Овај јок, џаба му писати, глупо ко јуне, што ће рећи да Јанко ипак има једну вијугу више.
ko hoce ,politicari kao u C.Gori ili vernici ?
Jbgaaaa ko god se ne slaže "sa gibanica politikom" odmah ili. "strani plaćenik ili ustaša ili Balija ili nije Srbin".
Janko je u pravilu samo prenosio tekstove, kopira i zalepi a mojih je najmanje 90 odsto autorskih tekstova, sam sobom, vlastito razmišljanje a samo eventualno 10 odsto "kopi paste" ili prenesenih tekstova. Još nešto što nisi primetio, ne kršim pravila foruma, jer moj komentar na preneseni tekst se uvek nalazi u anketi. Znači i tu si ofulao i zato mi administracija ne briše teme.
hoces da kazes da Matjedonija nije sekularna drzavaPolitika kako državna tako i crkvena unutar države Makedonije, oni na koje će se oslanjati makedonska nacionalna politika.
да постављач теме пропрати преузети текст са властитим коментаром.Autor teme u uvodu ispod citirane vesti mora ostaviti i sopstveni komentar koji ima veze sa vešću od bar jedne do dve rečenice.
a Koca je pa kao bitna faca i bitno je od koga ga je podilazila jeza? Koca je luzer sa velikim L na celu,sve u sta je verovao raspalo mu se pred ocima.LuzerNeces cuti od zatucanih i kleronacionalistickih kojih se Koca jezio i protiv koga se borio.
hoces da kazes da Matjedonija nije sekularna drzava
a Koca je pa kao bitna faca i bitno je od koga ga je podilazila jeza? Koca je luzer sa velikim L na celu,sve u sta je verovao raspalo mu se pred ocima.Luzer
i sta sada ti zapravo hoces da kazes izuzev da je u toku pokusaj izbacivanja SPC iz novonastalih "drzava" sto je opste poznata cinjenica?Mislim, Zaev i tamo neki cinovnik bili kod vaseljenskog patrijarha,i ?Na papiru su sve sekularne a u političkoj praksi nisu pa ni srpska niti u Srbiji a ni u Srpskoj sa pravoslavnim slavama u državnim institucijama i obrazovnom sistemu i dr. Te sa povlašćenim položajem Crkve koja ne plaća porez ko u vreme feudalizma kada je Crkva bila najveći feudalac.
Takođe i 1922 godine država ili kralj je ujedinjivao Srpsku Pravoslavnu Crkvu kao što je danas države razedinjuju.
znas kako mi puca krasni u sta je Koca verovao ? Koca je sa kolegama je udario temelje gradjanskog rata u SFRJ i kada je video da je zas.ao povukao se iz javnostiLuzeri su oni koji su ostali da žive u bedu koju je dovelo ono što je srušilo i sve ono u šta je Koča Popović verovao. Koča je otišao na vreme da ne vidi svu tu bedu.