Makedonska grupa "ANASTASIA"

Pa vi ste ludi kako mislite da iko moze da poznaje te likove kad ih nema u nasim ludnicama. Morali bi ste da idete u Makedoniju za tako nesto. Ili eventualno u crkvu. Makedonsku naravno, posto oni nasu ne priznaju i tuku nase popove ko da su tudji.
Sve u svemu na poslednjem njihovom koncertu na kojem sam bio je pevaca ili uhvatio gadan isijas ili je pokusavao da glumi Isusa( sa razlikom sto je ovaj bio razapet na flautu). Mene je to stvarno iznerviralo, ali grupa je OK. Ako hocete da je slusate preko diskova samo napred
Samo mi kazite posto nisam siguran, sta je sa njima jesu li izdali sta posle Nokturnala, i sto mi se sve cesce umesto njih pominje grupa Mizar?

Ajd ne lupetaj. Anastasia i Mizar svi izlaze i siste price koja se zvalaa Aporea i koja je jedini koncert za koji znam imala u jednoj kninskoj crkvi pre rata. Ak ose dobro secam i raskovic je bio tamo.

sluzimo narodu:
Pa vi ste ludi kako mislite da iko moze da poznaje te likove kad ih nema u nasim ludnicama. Morali bi ste da idete u Makedoniju za tako nesto. Ili eventualno u crkvu. Makedonsku naravno, posto oni nasu ne priznaju i tuku nase popove ko da su tudji.
Sve u svemu na poslednjem njihovom koncertu na kojem sam bio je pevaca ili uhvatio gadan isijas ili je pokusavao da glumi Isusa( sa razlikom sto je ovaj bio razapet na flautu). Mene je to stvarno iznerviralo, ali grupa je OK. Ako hocete da je slusate preko diskova samo napred
Samo mi kazite posto nisam siguran, sta je sa njima jesu li izdali sta posle Nokturnala, i sto mi se sve cesce umesto njih pominje grupa Mizar?

Anastasija je zaista dobar bend, na zalost nisam cuo nista osim muzike iz filma Pre kise, ali taj album je zaista odlican. Live... ne znam kakvi su i „na sta lice“.
Koliko Anastasija ima albuma ? Neko mi je rekao da su sve osim ovog gore pomenutog neki „tehnici“... Da li su im ostali albumi slicni ovom ili zaista jesu neke „tehnoze“ ? :?

Prije par godina svirali su u Sava centru. Prve dvije godine su bili definitivno najbolji izvodjaci na EXIT-u, a onda ih vise niko nije zvao da sviraju ponovo, sto je velika sramota! Stvarno bi bilo sjajno kad bi se ponovo pojavili negdje u Srbiji. Prevalio bih silne kilometre, samo da ih ponovo cujem. Izuzetan i potpuno nesvakidasnji sastav. Uzgred, njihov sajt vec dugo, dugo nije azuriran, pa se plasim da vise nisu aktivni.

Epa vaka stojat rabotite (moram na makedonski zatoa sto tesko mi odi srpskiot):

Anastasia e oformena 1990 i pretstavuva prodolzenie na Aporea, dodeka Mizar e oformen skoro edna decenija prethodno. Vo Aporea se Goran Trajkoski i Zoran Spasovski. Podocna im se priklucuva i Zlatko Origjanski (Lola V. Stain) so sto se oformuva Anastasia.

Imaat izdadeno 3 albumi: Pred dozdot, Melourgija i Nocturnal. Prvite dva se stilski slicni, dodeka tretiot e fuzija na elektronikata i etnoto prepoznatlivo za nivniot zvuk. Momentalno grupata e na stand by, odnosno ne se aktivni no se uste postojat.

Jas licno se poznavam so Goran Trajkoski, segasen frontmen na Mizar.

Back