2.DIE.4. Obećava Poruka 79 04.01.2005. u 00:56 - Makaveli Lives On #1 Samo Za One Koji Slusaju Paca Recite Bilo Sta npr. Najbolja Pesma Najbojli Spot Najbolja Tetovaza Najbolje Reci Pesme Najbolji Sajtovi ..............
Samo Za One Koji Slusaju Paca Recite Bilo Sta npr. Najbolja Pesma Najbojli Spot Najbolja Tetovaza Najbolje Reci Pesme Najbolji Sajtovi ..............
be_what_u_wanna_be Zainteresovan član Poruka 213 04.01.2005. u 22:42 - Makaveli Lives On #2 obozavam pacovu tetovazu THUG LIFE. to mi je jedna od omiljenih kod repera
2.DIE.4. Obećava Poruka 79 06.01.2005. u 01:47 - Makaveli Lives On #3 be_what_u_wanna_be: obozavam pacovu tetovazu THUG LIFE. to mi je jedna od omiljenih kod repera Kliknite za proširenje... Da Da To Je Najjaca Tetovaza
be_what_u_wanna_be: obozavam pacovu tetovazu THUG LIFE. to mi je jedna od omiljenih kod repera Kliknite za proširenje... Da Da To Je Najjaca Tetovaza
em3pac iverson Zainteresovan član Poruka 414 18.01.2005. u 15:07 - Makaveli Lives On #4 OMiljene pesMe "Baby don`T cry","Only God can judge Me","GhheTo sTar".......................................... za osTalo Me Mrzi da razMishljaM
OMiljene pesMe "Baby don`T cry","Only God can judge Me","GhheTo sTar".......................................... za osTalo Me Mrzi da razMishljaM