Majsen

• Začetnik teme Začetnik teme Kolon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kolon

Početnik
Poruka
12
Koliko ovako nesto kosta na nasem trzistu?

Prilozi

• 1406313107651.jpg
    1406313107651.jpg
    53,6 KB · Pregleda: 16
  • 1406313126288.jpg
    1406313126288.jpg
    47,2 KB · Pregleda: 15
  • 1406313142928.jpg
    1406313142928.jpg
    21,8 KB · Pregleda: 16
Šta ovako ?
Imaš li tu neki uvod, pojam, uporedivost itd... ?

Pa kakav pojam, uvod i uporedivost pored fotografisane figure i pecata. Ko se razume zna da je u pitanju kopija Meißen (Majsen) porcelana za koji svi znamo koliko kosta, kao sto je LBarbara rekla ovakav original komad vrednuje se desetinama hiljada, na svetskom trzistu pa i na nasem. Mene zanima koliko kosta kopija Majsena, cije sam fotografije postavio, na nasem trzistu.

P. S. Da i molio bih one koji nemaju veze sa tematikom da se ne uplicu,
LBarbara hvala ti.

A da u pravu si, ja ni ne znam kako funkcionise ova skalamerija (forum) :) i da li na racunaru moze da se uvelica jer ja imam aplikaciju na mobilnom telefonu i nemam mogucnost zumiranja ali probacu da malo doteram fotografije pa da ih postavim tako zumirane mozda ce tad moci malo bolje da se vidi...

A da u pravu si, ja ni ne znam kako funkcionise ova skalamerija (forum) :) i da li na racunaru moze da se uvelica jer ja imam aplikaciju na mobilnom telefonu i nemam mogucnost zumiranja ali probacu da malo doteram fotografije pa da ih postavim tako zumirane mozda ce tad moci malo bolje da se vidi...

Hajde, potrudi se pa udji na forum preko računara...verovatno praviš te figurice kopije pa te interesuje kakva je prolaznost toga na našem tržištu?

Majsen porcelan cenjen je i zbog te bele zemlje od koje je pravljen a koja je bila jedan od navodnih sastojaka nekih alhemijskih receptura iz onog vemena...

Back