Мајку шесторо деце у Лозници осудили на затвор због невакцинације детета!

Прве двије ставке никад нисам написао па се нећу ни освртати на њих (зато сам их избацио и из навода).

Прво, није МИСЛИМ него је АПСИЛУТНО, НЕПОБИТНО, ЗВАНИЧНО да су прва два забиљежена случаја од којих је кренула зараза били потпуно вакцинисани. Да је то тако небитно, не бисте то сакривали ко змјија ноге и стално (као и сад) нешто око тога релативизирали.
А колико је небитно, ево примјер: Вакцинишем се, ревакцинишем, а онда се као потпуно вакцинисан заразим и пренесем вирус на властиту бебу и тако је, твојим рјечником речено – убијем.

To se naziva opstim dobrom. Danas pelcuju zdrave ljude za opste dobro a sutra mogu da eutanaziraju ili vade organe zdravim ljudima iz istog razloga.

Прве двије ставке никад нисам написао па се нећу ни освртати на њих (зато сам их избацио и из навода).

Прво, није МИСЛИМ него је АПСИЛУТНО, НЕПОБИТНО, ЗВАНИЧНО да су прва два забиљежена случаја од којих је кренула зараза били потпуно вакцинисани. Да је то тако небитно, не бисте то сакривали ко змјија ноге и стално (као и сад) нешто око тога релативизирали.
А колико је небитно, ево примјер: Вакцинишем се, ревакцинишем, а онда се као потпуно вакцинисан заразим и пренесем вирус на властиту бебу и тако је, твојим рјечником речено – убијем.

Daj mi taj zvanični podatak kojim se "priznaje" da je zaraza krenula od vakcinisanih?

Nema tu šta da se krije i relativizira, naša država je bila okružena epidemijama tj jednom jedinstvenom epidemijom morbila (virus ne zna za granice), tako da je nebitno koji je prvi zabeležen slučaj jer je bilo više kontakata zaraženih u našoj državi.
Ono što je bitno je da se opet pokazalo ono što je mnogo puta rečeno i izmereno, nevakcinisani čine ogromnu većinu zaraženih u epidemijama, iako čine manjinu u populaciji.

Da li je moguće da zaražena osoba bude iz redova vakcinisanih? Jeste, ali su šanse da se to dogodi daleko daleko manje nego kod nevakcinisanih. Čak i da se zarazi to uglavnom bude vrlo blaga varijanta bolesti, ali ponavljam, čovekovo telo nije mašina i nema garancija, kao kod bilo čega u medicini.

Svako ko je odgovoran i razuman lako može da proceni šta je dobrobit njegovog deteta, problem je što je sve više onih drugih.

Ljude su kroz celu istoriju vakcina prisilno pelcovali. Za vreme Napoleona uslov za drzavnu sluzbu je bilo pelcovanje - oni koji prezive i ne postanu invalidi mogli su se zaposliti. Ljudi su i pre 200 godina demonstrirali protiv takvog zakona zbog koga su masovno umirali i obolevali. Nije to nista novo. Primire se da ljudi zaborave a onda se opet povampire i prisilno pelcuju. Na zapadu im to teze ide ali u ovim banana drzavama uspevaju da zavrse posao.

Vakcinisani su rezervoar ko zna kakvih laboratorijskih virusa i bakterija i zarazni su i do mesec dana posle vakcinacije. U americi se roditelji imunodeficitarne dece upozoravaju da se klone njih a ne nevakcinisanih. Ovaj americki vojnik pelcovan protiv navodno iskorenjenih velikih boginja zarazio je sopstveno dete:

https://www.reuters.com/article/us-...allpox-vaccine-reaction-idUSN1744524120070518

Dokle ćeš da lupetaš, manipulišeš i otvoreno lažeš, sve je ovo više puta debunkovano ali tebe istina ne zanima već samo vrtiš iste laži.

"U americi se roditelji imunodeficitarne dece upozoravaju da se klone njih a ne nevakcinisanih." - daj mi link na zvaničnu instituciju koja je izdala to upozorenje?

Taj vojnik je izašao iz karantina nakon primanja vakcine i otišao kući da kupa dete iako celog života ima probleme sa kožom. Nije razmišljao, nije znao, nadređeni nisu pazili, nebitno, to je specifičnost te vakcine koja je i iskorenila tu bolest pa se više ne prima sem kod tih vojnika u ratnim zonama. Koja je tvoja poenta kačenja ovog linka i plašenja ljudi nečim što se apsolutno ne tiče Srbije i vakcinacije dece? Samo da poseješ sumnju i strah po svaku cenu, zato vas i smatram teroristima.

Šta tebe briga, ti ćeš sve ovo da ignorišeš i opet ćeš da vrtiš iste gluposti. Istina je nebitna, važna su tvoja verovanja koliko god glupa bila i koliko god dece umrlo zbog njih.

- - - - - - - - - -

Ljude su kroz celu istoriju vakcina prisilno pelcovali. Za vreme Napoleona uslov za drzavnu sluzbu je bilo pelcovanje - oni koji prezive i ne postanu invalidi mogli su se zaposliti. Ljudi su i pre 200 godina demonstrirali protiv takvog zakona zbog koga su masovno umirali i obolevali. Nije to nista novo. Primire se da ljudi zaborave a onda se opet povampire i prisilno pelcuju. Na zapadu im to teze ide ali u ovim banana drzavama uspevaju da zavrse posao.

Napoleon je vakcinisao svoje vojnike i odlikovao Dženera, pitam se zašto? Zato što mu je osakatio vojsku ili zato što mu je dao prednost na ratištu i pomogao mu?

Neverovatno je šta ti pišeš i koliko izvrnutu logiku koristiš.

Posle bombi sa osiromasenim uranijumom i gmo hrane stiglo nam je i prisilno pelcovanje. Danas niko ne moze da se zali da nije bio upozoren.

Nazad u pećinu, da se skloniš od svega neprirodnog što nam je tehnologija donela.

Imaj u vidu da i vatra emituje zlo zračenje, a voda je puna opasnih hemikalija poput dihidrogen monoksida.

Нисам антивакцинаш па не знам коме се обраћаш, али знам шта је лицемјерство – злоупотребљавање дјеце (или беба) у рекламне сврхе, а врхунац лицемјерства – злоупотреба смрти дјеце (или беба) у рекламне сврхе.

Успут, да није којим сличајем то по Сарајеву почело као и оно прошле године код нас кад је епидемија започела од двоје ПОТПУНО ВАКЦИНИСАНИХ од којих је кренула зараза?

Beba koja je umrla u Sarajevu zarazena je malim boginjama u bolnici. Siroce bez roditelja koji bi eventualno mogli da optuze lekare za njenu smrt. Isti scenario kao u Beogradu.

A to dokazuješ čime?
Mislim ja da ti nešto nisi dobro pročito- gde si ti video da sam ja nešto tvrdio na mojoj autorskoj temi?!
Ja sam samo naveo da postoji zabuna. Zabuna jasna kao dan- ta da magistar medicine meni navodi da mene letimični stres od vakcine može da onesvesti, a da decu ne može da onesvesti ni kad se preneraze od stresa¿¡
A da li nesvestica u bebinjem uzrastu šteti ili ne- to oni treba da dokažu! Ja samo navodim da je moguće da je to moguće.
I da- opismeni se to malo!
Unakaradi se tamo Sremskom vuku kako je nepismen, a ti vidi tebe :roll:

Back