fora je u tome sto si imao anksioznost (verovatno) koje nisi svestan.
Mislim tebe kao stručnjaka! Naravno da neću ove budalaće da uzimam u obzir [emoji849]A može da bude da fora i nije bila u tome.
Ja samo ne znam šta to tebe košta ...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
fora je u tome sto si imao anksioznost (verovatno) koje nisi svestan.
Mislim tebe kao stručnjaka! Naravno da neću ove budalaće da uzimam u obzir [emoji849]A može da bude da fora i nije bila u tome.
Ja samo ne znam šta to tebe košta ...
Mislim tebe kao stručnjaka! Naravno da neću ove budalaće da uzimam u obzir [emoji849]
Mislim tebe kao stručnjaka! Naravno da neću ove budalaće da uzimam u obzir [emoji849]
Pa dobro i decu kao i roditelje košta to što deca nastradavaju od autizma zbog nesvestice koja kako tako posle vakcine može da se desi.kostalo me je vise sati pretrage u vezi povezanosti sinkope i vakcine i cinjenice su da nigde nisam nasao drugu povezanost osim sa strahom ili emocionalnim stresom. ja mislim da je od mene dovoljno. da izmisljam i dajem pretpostavke da na primer neki aditiv izaziva sinkopu bi bilo izmisljanje, lupetanje i proizvoljna konstatacija sa moje strane.
Pa vidiš da stručnjak ne zna- niti ga zanima¿¡...
Ti si najveći budalać ovde, najmanje znaš a najviše galamiš. Odakle ti drskost da zahtevaš da stručnjak poštuje tvoje mišljenje bazirano na neznanju.
Pa vidiš da stručnjak ne zna- niti ga zanima¿¡
A ja pre svega ne pričam ništa nenormalno!
Pa dobro i decu kao i roditelje košta to što deca nastradavaju od autizma zbog nesvestice koja kako tako posle vakcine može da se desi.
Ako je tebe koštalo samo pretraživanje- nije to ništa.
znam ono sto znaju svi iz struke. lekarske ili farmaceutske. u pitanju je emocionalni stres i nista drugo. zanimalo me i sve sam pretrazio ali nisam uspeo da nadjem. zato ne budi bezobrazan i tvrdoglav kao mazga.
- - - - - - - - - -
izvini, ja nemam laboratoriju da bih na dobrovoljcima ispitivao sve komponente svake vakcine i cekao od koje komponente ce ko da sinkopira. to je vec radjeno i nije nadjena veza. nije ni cudo sto ti se reefer smeje.
Pa vidiš da stručnjak ne zna- niti ga zanima¿¡
A ja pre svega ne pričam ništa nenormalno!
Pa možda jednostavno nije dovoljno istraženo
Nisam ja tebe pito da ti nešto tražiš, već šta Ti misliš o tome kao stručnjak.ne pricas nenormalno ali se nenormalno ponasas. pokusavam da nadjem nesto sto tebe silno zanima a ti- e jbg samo si to uradio. pa jesi li ti normalan????
- - - - - - - - - -
?
I kako sam rekao- ne pričamo mi ovde o karamelama
Nisam ja tebe pito da ti nešto tražiš, već šta Ti misliš o tome kao stručnjak.
Mada ne treba za to ni da se bude stručnjak
Ti si prvo mislio da nesvestica ne može ni da naškodi detetu i pravio si me budalom prvo zbog tog što sam ja to doveo pod pitanje, a sad grebeš i rukama i nogama kako bi nešto izmislio da nesvestica ne može ni da se desi, pa još i u postupku vakcinisanja ge se dete preterano stresira, a i sam kažeš da može i stres da onesvesti....
ja sam ti rekao sta mislim- strah i emocionalni stres. tim pre sto je nesvestica kod dece i beba cesto posledica jakog napinjanja pri placu. osim toga ljudi su padali u nesvest i pre vakcine. osim toga padali su i pri aplikaciji drugih lekova injekcionim putem, lekova koji nemaju veze sa vakcinama.
u nesvest mogu da padnu ljudi nakon velike doze lasixa injekcijom i tu je stvar savrseno jasna- lasix je jak diuretik izbacuje se voda-pada pritisak. ondaneki antihipertnzivi - sire krvne sudove i velike ili neadekvatne doze dovode do pada krvnog pritiska i sinkope...
Pa dobro jel imaš ti ovde i nešto pametnije da kažeš¿¡
Ti si prvo mislio da nesvestica ne može ni da naškodi detetu i pravio si me budalom prvo zbog tog što sam ja to doveo pod pitanje, a sad grebeš i rukama i nogama kako bi nešto izmislio da nesvestica ne može ni da se desi, pa još i u postupku vakcinisanja ge se dete preterano stresira, a i sam kažeš da može i stres da onesvesti.
Pa dobro bre- izaberi se više jednom [emoji849]
Pa nisam ti ni reko da čitaš moje bilo šta, nego za tvojeНе читам твоје глупости, изврнута торто.
Al pre svega pričamo o nesvestici kao uzročniku problema i da je najveći rizik onesvešćivanja oko vakcinacije. I da na to treba da se obrati pažnja! Al ti ne daaaš¿¡pa da, u cemu problem? uzrok je stres i tacka . a ne bilo koja komponenta vakcine. prilog u tome govori da se nesvestice javljaju kroz raznoraznih vakcina pri cemu one nemaju identicnu komponentu na koju bi se posumnjalo. u stvari neke imaju a neke ne.. znaci u svim vakcinama nemamo jedinstvenu, svugde zastupljenu komponentu na koju bi se tipovalo kao sumnjivca. nesvestice se desavaju , ali ne zbog vakcine tj njenog sastava. ne guraj mi u usta nesto sto nisam rekao.
Поновљено трећи пут. Нисам сигуран да ће то у званичну статистику ући као три преминуле бебе, али ко зна, можеш да пробаш. Понови још који пут.Ajmo još jednom.
Od posljedica morbila u Sarajevu preminula sedmomjesečna beba
Još jedna nedužna žrtva idiota, beba je bila premlada da bi primila vakcinu
Поновљено трећи пут. Нисам сигуран да ли ће то у званичну статистику ући као три преминуле бебе, али ко зна, можеш да пробаш. Понови још који пут.Ajmo još jednom.
Od posljedica morbila u Sarajevu preminula sedmomjesečna beba
Još jedna nedužna žrtva idiota, beba je bila premlada da bi primila vakcinu
Поновљено трећи пут. Нисам сигуран да ће то у званичну статистику ући као три преминуле бебе, али ко зна, можеш да пробаш. Понови још који пут.
A brine nas i ovo što deca ostaju nakaradna- zbog pogrešnog ili nepotpunog postupka vakcinisanja!Naravno da cu da ponovim, jer ništa nije tako licemerno kao antivakcinaši koji reaguju na smrt bebe od "bezazlene" bolesti. Stalno su zabrinuti za decu sem u tim očiglednim situacijama.
Naravno da cu da ponovim, jer ništa nije tako licemerno kao antivakcinaši koji reaguju na smrt bebe od "bezazlene" bolesti. Stalno su zabrinuti za decu sem u tim očiglednim situacijama.
врхунац лицемјерства – злоупотреба смрти дјеце (или беба) у рекламне сврхе.
Jeste vrhunac licemerja kada neko kome se cela teorija zasniva na brizi za decu bezdušno otpiše svaku smrt od preventabilne bolesti na neku od sledećih fora:
- mislim da je epidemija krenula od vakcinisanog deteta (apsolutno nebitno je od koga je krenula ako je 90 i kusur procenata zaraženih nevakcinisano, uključujući i to dete)
Sve je to teško licemerje.