Мајку шесторо деце у Лозници осудили на затвор због невакцинације детета!

Mislim tebe kao stručnjaka! Naravno da neću ove budalaće da uzimam u obzir [emoji849]

kostalo me je vise sati pretrage u vezi povezanosti sinkope i vakcine i cinjenice su da nigde nisam nasao drugu povezanost osim sa strahom ili emocionalnim stresom. ja mislim da je od mene dovoljno. da izmisljam i dajem pretpostavke da na primer neki aditiv izaziva sinkopu bi bilo izmisljanje, lupetanje i proizvoljna konstatacija sa moje strane.

kostalo me je vise sati pretrage u vezi povezanosti sinkope i vakcine i cinjenice su da nigde nisam nasao drugu povezanost osim sa strahom ili emocionalnim stresom. ja mislim da je od mene dovoljno. da izmisljam i dajem pretpostavke da na primer neki aditiv izaziva sinkopu bi bilo izmisljanje, lupetanje i proizvoljna konstatacija sa moje strane.
Pa dobro i decu kao i roditelje košta to što deca nastradavaju od autizma zbog nesvestice koja kako tako posle vakcine može da se desi.
Ako je tebe koštalo samo pretraživanje- nije to ništa.

Pa vidiš da stručnjak ne zna- niti ga zanima¿¡
A ja pre svega ne pričam ništa nenormalno!

znam ono sto znaju svi iz struke. lekarske ili farmaceutske. u pitanju je emocionalni stres i nista drugo. zanimalo me i sve sam pretrazio ali nisam uspeo da nadjem. zato ne budi bezobrazan i tvrdoglav kao mazga.

- - - - - - - - - -

Pa dobro i decu kao i roditelje košta to što deca nastradavaju od autizma zbog nesvestice koja kako tako posle vakcine može da se desi.
Ako je tebe koštalo samo pretraživanje- nije to ništa.

izvini, ja nemam laboratoriju da bih na dobrovoljcima ispitivao sve komponente svake vakcine i cekao od koje komponente ce ko da sinkopira. to je vec radjeno i nije nadjena veza. nije ni cudo sto ti se reefer smeje.

znam ono sto znaju svi iz struke. lekarske ili farmaceutske. u pitanju je emocionalni stres i nista drugo. zanimalo me i sve sam pretrazio ali nisam uspeo da nadjem. zato ne budi bezobrazan i tvrdoglav kao mazga.

- - - - - - - - - -

izvini, ja nemam laboratoriju da bih na dobrovoljcima ispitivao sve komponente svake vakcine i cekao od koje komponente ce ko da sinkopira. to je vec radjeno i nije nadjena veza. nije ni cudo sto ti se reefer smeje.

Pa možda jednostavno nije dovoljno istraženo

Pa vidiš da stručnjak ne zna- niti ga zanima¿¡
A ja pre svega ne pričam ništa nenormalno!

ne pricas nenormalno ali se nenormalno ponasas. pokusavam da nadjem nesto sto tebe silno zanima a ti- e jbg samo si to uradio. pa jesi li ti normalan????

- - - - - - - - - -

Pa možda jednostavno nije dovoljno istraženo

ma nemoj?

ne pricas nenormalno ali se nenormalno ponasas. pokusavam da nadjem nesto sto tebe silno zanima a ti- e jbg samo si to uradio. pa jesi li ti normalan????

- - - - - - - - - -

?
Nisam ja tebe pito da ti nešto tražiš, već šta Ti misliš o tome kao stručnjak.
Mada ne treba za to ni da se bude stručnjak

I kako sam rekao- ne pričamo mi ovde o karamelama

nemas ti pojma sa zivotom. ti si tvrdoglav kao sveta forumas- prosto hoces mene da nateras da potvrdim tvoje pretpostavke kao laika i da kazem- auuuu al je ovaj alfalogo pametan, niko se nije dosetio da ispita koja to komponenta vakcine baca ljude u nesvest. to od mene neces cuti dok ne budem imao neki konkretan podatak- tip vakcine, sastv i komponenta vakcine koja baca u nesvest. to da je povezano sa bilo kojom komponentom, ta komponenta bi bila zamenjena drugom. tako se radi u medicini i farmaciji. svaka komponenta vakcine ima svoju alternativu. al tebi to nije jasno.

- - - - - - - - - -

Nisam ja tebe pito da ti nešto tražiš, već šta Ti misliš o tome kao stručnjak.
Mada ne treba za to ni da se bude stručnjak

ja sam ti rekao sta mislim- strah i emocionalni stres. tim pre sto je nesvestica kod dece i beba cesto posledica jakog napinjanja pri placu. osim toga ljudi su padali u nesvest i pre vakcine. osim toga padali su i pri aplikaciji drugih lekova injekcionim putem, lekova koji nemaju veze sa vakcinama.

u nesvest mogu da padnu ljudi nakon velike doze lasixa injekcijom i tu je stvar savrseno jasna- lasix je jak diuretik izbacuje se voda-pada pritisak. ondaneki antihipertnzivi - sire krvne sudove i velike ili neadekvatne doze dovode do pada krvnog pritiska i sinkope...

Poslednja izmena:
...
ja sam ti rekao sta mislim- strah i emocionalni stres. tim pre sto je nesvestica kod dece i beba cesto posledica jakog napinjanja pri placu. osim toga ljudi su padali u nesvest i pre vakcine. osim toga padali su i pri aplikaciji drugih lekova injekcionim putem, lekova koji nemaju veze sa vakcinama.

u nesvest mogu da padnu ljudi nakon velike doze lasixa injekcijom i tu je stvar savrseno jasna- lasix je jak diuretik izbacuje se voda-pada pritisak. ondaneki antihipertnzivi - sire krvne sudove i velike ili neadekvatne doze dovode do pada krvnog pritiska i sinkope...
Ti si prvo mislio da nesvestica ne može ni da naškodi detetu i pravio si me budalom prvo zbog tog što sam ja to doveo pod pitanje, a sad grebeš i rukama i nogama kako bi nešto izmislio da nesvestica ne može ni da se desi, pa još i u postupku vakcinisanja ge se dete preterano stresira, a i sam kažeš da može i stres da onesvesti.
Pa dobro bre- izaberi se više jednom [emoji849]

Ti si prvo mislio da nesvestica ne može ni da naškodi detetu i pravio si me budalom prvo zbog tog što sam ja to doveo pod pitanje, a sad grebeš i rukama i nogama kako bi nešto izmislio da nesvestica ne može ni da se desi, pa još i u postupku vakcinisanja ge se dete preterano stresira, a i sam kažeš da može i stres da onesvesti.
Pa dobro bre- izaberi se više jednom [emoji849]

pa da, u cemu problem? uzrok je stres i tacka . a ne bilo koja komponenta vakcine. prilog u tome govori da se nesvestice javljaju kroz raznoraznih vakcina pri cemu one nemaju identicnu komponentu na koju bi se posumnjalo. u stvari neke imaju a neke ne.. znaci u svim vakcinama nemamo jedinstvenu, svugde zastupljenu komponentu na koju bi se tipovalo kao sumnjivca. nesvestice se desavaju , ali ne zbog vakcine tj njenog sastava. ne guraj mi u usta nesto sto nisam rekao.

pa da, u cemu problem? uzrok je stres i tacka . a ne bilo koja komponenta vakcine. prilog u tome govori da se nesvestice javljaju kroz raznoraznih vakcina pri cemu one nemaju identicnu komponentu na koju bi se posumnjalo. u stvari neke imaju a neke ne.. znaci u svim vakcinama nemamo jedinstvenu, svugde zastupljenu komponentu na koju bi se tipovalo kao sumnjivca. nesvestice se desavaju , ali ne zbog vakcine tj njenog sastava. ne guraj mi u usta nesto sto nisam rekao.
Al pre svega pričamo o nesvestici kao uzročniku problema i da je najveći rizik onesvešćivanja oko vakcinacije. I da na to treba da se obrati pažnja! Al ti ne daaaš¿¡

Ajmo još jednom.

Od posljedica morbila u Sarajevu preminula sedmomjesečna beba

Još jedna nedužna žrtva idiota, beba je bila premlada da bi primila vakcinu :poludeo:
Поновљено трећи пут. Нисам сигуран да ће то у званичну статистику ући као три преминуле бебе, али ко зна, можеш да пробаш. Понови још који пут.

- - - - - - - - - -

Ajmo još jednom.

Od posljedica morbila u Sarajevu preminula sedmomjesečna beba

Još jedna nedužna žrtva idiota, beba je bila premlada da bi primila vakcinu :poludeo:
Поновљено трећи пут. Нисам сигуран да ли ће то у званичну статистику ући као три преминуле бебе, али ко зна, можеш да пробаш. Понови још који пут.

Поновљено трећи пут. Нисам сигуран да ће то у званичну статистику ући као три преминуле бебе, али ко зна, можеш да пробаш. Понови још који пут.

Naravno da cu da ponovim, jer ništa nije tako licemerno kao antivakcinaši koji reaguju na smrt bebe od "bezazlene" bolesti. Stalno su zabrinuti za decu sem u tim očiglednim situacijama.

Naravno da cu da ponovim, jer ništa nije tako licemerno kao antivakcinaši koji reaguju na smrt bebe od "bezazlene" bolesti. Stalno su zabrinuti za decu sem u tim očiglednim situacijama.
A brine nas i ovo što deca ostaju nakaradna- zbog pogrešnog ili nepotpunog postupka vakcinisanja!

Нисам антивакцинаш па не знам коме се обраћаш, али знам шта је лицемјерство – злоупотребљавање дјеце (или беба) у рекламне сврхе, а врхунац лицемјерства – злоупотреба смрти дјеце (или беба) у рекламне сврхе.

Успут, да није којим сличајем то по Сарајеву почело као и оно прошле године код нас кад је епидемија започела од двоје ПОТПУНО ВАКЦИНИСАНИХ од којих је кренула зараза?

врхунац лицемјерства – злоупотреба смрти дјеце (или беба) у рекламне сврхе.

Jeste vrhunac licemerja kada neko kome se cela teorija zasniva na brizi za decu bezdušno otpiše svaku smrt od preventabilne bolesti na neku od sledećih fora:

- imunokompromitovano je bilo, njega bi i povetarac ubio (juče napisala Adriana, tako su prošle godine ekspresno otpisali Nađu)

- ma to su neuhranjeni cigančići (nakon što mesecima pre toga pišu da se cigančići ne vakcinišu i zato su mnogo zdraviji a nemaju ni autizam)

- mislim da je epidemija krenula od vakcinisanog deteta (apsolutno nebitno je od koga je krenula ako je 90 i kusur procenata zaraženih nevakcinisano, uključujući i to dete)

Sve je to teško licemerje.

Nije licemerje nego zlocin kad neko hoce milione da pelcuje poslovnom tajnom da bi satro 1 imunodeficitarno dete koje i povetarac moze da ubije zastitio od bezazlene decije bolesti. Pri tom ne pominju hiljade zdrave dece koju su roditelji izgubili zbog vakcina. Samo u USA je za tridesetak godina isplaceno 4 milijarde odstete zbog vakcina a u Srbiji se roditelji takve dece proglasavaju ludacima i protiv njih se podizu krivicne prijave.

Jeste vrhunac licemerja kada neko kome se cela teorija zasniva na brizi za decu bezdušno otpiše svaku smrt od preventabilne bolesti na neku od sledećih fora:

- mislim da je epidemija krenula od vakcinisanog deteta (apsolutno nebitno je od koga je krenula ako je 90 i kusur procenata zaraženih nevakcinisano, uključujući i to dete)

Sve je to teško licemerje.

Прве двије ставке никад нисам написао па се нећу ни освртати на њих (зато сам их избацио и из навода).

Прво, није МИСЛИМ него је АПСИЛУТНО, НЕПОБИТНО, ЗВАНИЧНО да су прва два забиљежена случаја од којих је кренула зараза били потпуно вакцинисани. Да је то тако небитно, не бисте то сакривали ко змјија ноге и стално (као и сад) нешто око тога релативизирали.
А колико је небитно, ево примјер: Вакцинишем се, ревакцинишем, а онда се као потпуно вакцинисан заразим и пренесем вирус на властиту бебу и тако је, твојим рјечником речено – убијем.

Back