Мајкрософт Виндоус коначно бесплатан

• Začetnik teme Začetnik teme RIA77
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Windows је бесплатан као и MacOS али ако купиш лиценцирани производ с њим - лаптоп или workstation машине. Тако добићеш лиценцу која ће да ти буде заиста везана за плочу. То значи да можеш увек да га инсталираш чак и ако га обришеш. Једноставно, чим поново инсталираш систем он ће да се накачи на сервер, сервер ће да види твоју плочу да она је већ регистрована под Windows 11 и активираће ти Windows. Тако раде ПРАВИ OM кључеви а не оно што продају за јефтине паре...

Poslednja izmena:
Kakve veze ima 7 sa AI?

rekao sam okosnica a sam izraz znači da je imao elemente koji se kod današnje Ai tehnologije podrazumeva
probaj da se malo setiš

evo da ti olakšam - koji si servis odmah gasio kao "špijunski projekat okrenut protivu pravdoljubiva prevoslavnog Srpskog roda pogotovo kod divča pravoslavnih korisnika za svaki slučaj da iz Redmonda slučajno ne zatraže pare na email"?

ono kao ne kradi ne laži ovo ono ne jedi masno od decembra do januara...

ajde ajde možeš ti to...

Windows је бесплатан као и MacOS али ако купиш лиценцирани производ с њим - лаптоп или workstation машине. Тако добићеш лиценцу која ће да ти буде заиста везана за плочу. То значи да можеш увек да га инсталираш чак и ако га обришеш. Једноставно, чим поново инсталираш систем он ће да се накачи на сервер, сервер ће да види твоју плочу да она је већ регистрована под Windows 11 и активираће ти Windows. Тако раде ПРАВИ OM кључеви а не оно што продају за јефтине паре...

postoji nekoliko licenci
uz računar se dobija OEM koja je vezana za konkretan hardver
postoje kompanijske licence
a postoje i retail licence "from the store's shell" koje su lifetime
ima još nekih mei pomalo nejasnih

postoji nekoliko licenci
uz računar se dobija OEM koja je vezana za konkretan hardver
postoje kompanijske licence
a postoje i retail licence "from the store's shell" koje su lifetime
ima još nekih mei pomalo nejasnih

Тако је али овде говоримо бесплатном Windows-у који увек можете да добијете тако што купите на пример Windows лиценцирани лаптоп. По том истом принципу и MacOS је бесплатан када купиш Macbook.

Тако је али овде говоримо бесплатном Windows-у који увек можете да добијете тако што купите на пример Windows лиценцирани лаптоп. По том истом принципу и MacOS је бесплатан када купиш Macbook.
zapravo to je plaćeno sa delimičnim popustom u ceni a da li ćeš i instalirati to ih ne zanima

Tj veoma je besplatan…

Moj slucaj.

Licenca koja je realna i validna po svakom kriteriju\mu kosta 3-5 evra. I za toliko ja treba da se cimam da rizikujem da mi neko hakuje PC itd.? Ne hvala...
Није ни реална ни валидна.
Права лиценца је скупља.
Та јефтина се толерише.
То су ти сиве зоне. Покупе се студентске лиценце и лиценце са десктопа намењених за расход и надограде на већу верзију. И тако се то наплати. Легално није, али је на пола пута до илегалног.

Licence? Injektiraš SLIC u BIOS. Kakve licence :rotf:
Па то зато што ти је Мајкрософт то дозволио.
Некада су људи користили пиратске антивирусе. Па је компанија ставила крековане лиценце на црне листе. И одједном не ради, ако не купиш.
Мајкрософт је тражио да се Windows XP купи, као и Windows 7.
Oстале варијанте се могу инсталирати без серијског броја. Па то омогућава и конфор своје врсте.

Права лиценца је скупља.
Та јефтина се толерише.
То су ти сиве зоне. Покупе се студентске лиценце и лиценце са десктопа намењених за расход и надограде на већу верзију. И тако се то наплати. Легално није, али је на пола пута до илегалног.
Bolja je od one koju dobijes crackovanim key generatorom sigurno. sem toga imaju alati koji proveravaju validnost i za kljuc koji sad imam SVI softveri pokazuju da je validan. bolje i sigurnije to za 5 evra nego krekovani softver. A to sto pricas za XP i 7icu hajde mi boga ti objasni kako ces da namestis drivere za BILO STA na tm sistemima...? NIKAKO!!

Pa to zato što ti je Majkrosoft to dozvolio.
Nekada su ljudi koristili piratske antiviruse. Pa je kompanija stavila krekovane licence na crne liste. I odjednom ne radi, ako ne kupiš.
Majkrosoft je tražio da se Windows XP kupi, kao i Windows 7.
Ostale varijante se mogu instalirati bez serijskog broja. Pa to omogućava i konfor svoje vrste.
Nije ti to Microsoft dozvolio nego je to licenca za velike proizvođače koji prodaju gotove konfiguracije s predinstaliranim windowsima. Nećeš ukucavati ključ na 100 000 računala. To bi bilo glupo. Nego takvi sistemi imaju u BIOS-u predinstaliran ključ. E onda izvučeš taj dio iz BIOS-a i injektiraš u svoj BIOS. Ako znaš što radiš, dobiš računalo s unaprijed licenciranim windowsima, ako ne znaš, spržiš si procesor i možeš ga baciti u smeće.

Inače cijela ta priča s ključevima je postala besmislena od verzije 2H23 od kad moraš imati microsoft account da bi uopće mogao instalirati win 11.

Nije ti to Microsoft dozvolio nego je to licenca za velike proizvođače koji prodaju gotove konfiguracije s predinstaliranim windowsima. Nećeš ukucavati ključ na 100 000 računala. To bi bilo glupo. Nego takvi sistemi imaju u BIOS-u predinstaliran ključ. E onda izvučeš taj dio iz BIOS-a i injektiraš u svoj BIOS. Ako znaš što radiš, dobiš računalo s unaprijed licenciranim windowsima, ako ne znaš, spržiš si procesor i možeš ga baciti u smeće.

Inače cijela ta priča s ključevima je postala besmislena od verzije 2H23 od kad moraš imati microsoft account da bi uopće mogao instalirati win 11.
Препоручујеш људима да спрже процесор ? Па тај ризик није вредан регистрације
Bolja je od one koju dobijes crackovanim key generatorom sigurno. sem toga imaju alati koji proveravaju validnost i za kljuc koji sad imam SVI softveri pokazuju da je validan. bolje i sigurnije to za 5 evra nego krekovani softver. A to sto pricas za XP i 7icu hajde mi boga ti objasni kako ces da namestis drivere za BILO STA na tm sistemima...? NIKAKO!!
Може неко да се пробуди једно јутро и схвати да је његова лиценца на црној листи Мајкрософта

@DarkMoon

ako baš nećeš da se setiš:
- prepoznavanje glasa
- prepoznavanje rukopisa
- windows 10 je napravio tek pometnju sa beleženjem aktivnostito su padala krvna obećanja da se preći neće... sad neće na Windows 11 koji se svako malo javlja "gde treba"
Da to nisi napisao ne bih se ni setio koliko su mi te funkcije bile bitne....

Права лиценца је скупља.
Та јефтина се толерише.
WAU to se tako nekad zvalo i kostalo je papreno....Windows Anytime Upgrade sa Basic na Starter Home Premium, zatim Professional, Ultimate, Alienware.....

Па то зато што ти је Мајкрософт то дозволио.
Некада су људи користили пиратске антивирусе. Па је компанија ставила крековане лиценце на црне листе. И одједном не ради, ако не купиш.
Мајкрософт је тражио да се Windows XP купи, као и Windows 7.
Oстале варијанте се могу инсталирати без серијског броја. Па то омогућава и конфор своје врсте.
Ma kakvi antivirusi i fabricki MSE je bio dovoljno dobar ....kod mene je hvatao adware najvise.

Da to nisi napisao ne bih se ni setio koliko su mi te funkcije bile bitne....
pa tada su bile u povoju a ti si pitao šta je bilo u povoju pa sam ti ja objasnio šta su vlasnici hakovanih sistema isključivali umesto da plate iz bojazni da u Redmondu ne stave njihove slike u izlog kao nekada što su foto radnje stavljale slike onih koji nisu hteli da plate razvijanje filma

a čudi me jedno zalažeš se za poštenje a ovamo windows nema veze, MAXI niko nije video, ne bi valjalo da institucije rade svoj posao a vi meni ne verujete... :hvala:

Back