Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kao onaj vas imitator ,bjese Karamela...jel?haha:lol:

Karamela je IDIOT, nije vredan komentara uopste. Mislim on niti je imitator niti je musko niti je zensko...

A ovaj E' Casanova je "tribute artist" kako on to voli da naziva. Znaci nije imitator vec svojim nastupima zeli da oda pocast MJ-u. E sad kad vec lici na njega, igra veoma dobro pa i pevusi solidno, sto nebi od toga malo i zaradio.

Meni je cela porodica super, izuzev Joe-a 8)
Nez nam na šta se odnosi ta odvratnoća....Mada, kakva LaToya bre :confused:
Ona je prolupala načisto, toliko je gladna slave da se čak zbog toga spustila na najgore dno. A koliko sam slušala, ona je tokom Majklovog detinjstva bila najviše vezana za Majkla...

Eeeh, da sam ja bila na njenom mestu...Majkiiiii:cry:

Jao, pa i ona ima vitiligo, bre :shock:

Kejti,nisi mi ranije poslala weve had enough kad sam ti trazio jel??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

michael_jackson_prisoner.jpg
Ne mogu da vjerujem da postoje kreteni koji prave ovakve slicice???????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back