Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma imam ih na milione takvih ludih profesora...Misle da zato što su stariji, znaju više i bolje...Ma smešni su :lol: čak ih i žalim. Komentari su, kao, super su mu pesme (kladim se da znaju samo Billie Jean) ali je ovako privatno skroz nenormalan. A kako debili ne shvataju da kriminalac i umno poremećen čovek ne može da bude genijalan u nenormalnim granicama...Kako ne shvataju da je taj "poremećen um" zaslužan za sve što je stvorio, za sve što ima neprocenljivu vrednost, za sve što neki ljudi umeju da cene više nego bilo šta drugo???Ej bre!!!!!Mislim, čovek promenio nos jer mu se ne svidja, upao u bedak sa kožnom bolešću a toliko osudjivanja zbog sasvim normalnih stvari...Ma užas!!!Divim se Majklu što je uspeo da opstane sve vreme....

withmichaelll2.jpg
Kako je Britni odje slatka-mislim dok je bila malo normalnija.........

Jao ne mogu da iscekam da mi tetka jos malo dodje iz Njemacke-kupila mi "Number ones"DVD i 25 thriller,"History-live in Munich"DVD,"MJ and friends"DVD,"what more Can I give"DVD.Joj ne mogu da iscekam da dodje-to je ona moja draga tetka sto mrzi naseg dragog MJ,ali ipak se potrudila na mi nadje

Ma imam ih na milione takvih ludih profesora...Misle da zato što su stariji, znaju više i bolje...Ma smešni su :lol: čak ih i žalim. Komentari su, kao, super su mu pesme (kladim se da znaju samo Billie Jean) ali je ovako privatno skroz nenormalan. A kako debili ne shvataju da kriminalac i umno poremećen čovek ne može da bude genijalan u nenormalnim granicama...Kako ne shvataju da je taj "poremećen um" zaslužan za sve što je stvorio, za sve što ima neprocenljivu vrednost, za sve što neki ljudi umeju da cene više nego bilo šta drugo???Ej bre!!!!!Mislim, čovek promenio nos jer mu se ne svidja, upao u bedak sa kožnom bolešću a toliko osudjivanja zbog sasvim normalnih stvari...Ma užas!!!Divim se Majklu što je uspeo da opstane sve vreme....

O tome ja pricam!;)
Znaci, koje moroncine!Mogu samo da sanjaju da ce oni ostvariti u zivotu makar i stoti deo onoga sto je on..Jos onaj majmun Johnny...Onaj sto mu je kosa k'o pticje jebaliste, sto cak i najgori ucenici znaju engleski bolje od njega...On ce Majklica da pljuje :x
More kushnashivu :lol:
Ali, nema veze..Majkl je legenda..I tacka.:mrgreen:

Svi su normalni, samo je fora kako ko podnese pritisak slave.
A ovde kako peva :shock: ...kao da šapuće u odnosu na Majkla (iako je playback)...
Nije mi nešto taj 30th anniversary..bolje da nije ni pravio kad je bio u tako lošem stanju, a i kakvi su muzičari nastupali...ma...
Koncert mu je bio odlican,a BILLIE JEAN je fenomenalno izveo(iako je malo pod dejstvom grgrgrgrr.........):-P:-P

Mene ta pesma...Ne znam, ne smara, samo...Sta ja znam...Svi je znaju, pa mi se gadi :lol:
Pazi, danas jedna moja drugarica kaze:
"E, Sanja, cula sam onu Majklovu pesmu, ono...Dzili Bin":lol::lol::lol::lol:
Umrla sam od smeha, ali UMRLA:lol::lol:
Kod mene u skoli ga samo spominju kada se zajebavaju,ili mu se podsevaju,psuju ga............UZAS(dok sam bio u osnovnoj uspio sam da nagovorim drugaricu da cuje THEY DONT CARE ABOUT US i ona je naprosto pukla za tom pesmicom,a tek kad sam joj donio spot.........ali ipak nije njegov fan........):cry:

ljudi,ja juce cula obradu pesme "wonna be startin' something" sa akonom i onim iz black eyed peace-a:-|.........i uzasna je....unistili su tako zabavnu pesmicu:mad:

ne znam sto je to trebalo Michaelu8)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back