Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo da i ja uploadujem neku sliku ;)

Prvo dve slike za devojke :)
2.jpg

11.jpg

Pa onda nekoliko da kazemo "rare" slike koje ni ja nisam video tek do skoro.
thrill_3.jpg

rare1.jpg

176.jpg

171.jpg

165.jpg

117.jpg

....

Jel je silovao jos neku decu ovaj a?
palica.gif

Uf, pa dečko me siluje svakog dana :)...To mi je postala normalna svakodnevnica. Ali ne siluje me baš nasilnički, više bih to nazvala mitom. Čika Majklica mi da puno parica, slatkiša i igračaka a ja samo treba da prespavam s njim u udobnom krevetu na onom njegovom Diznilendu...Nije uopšte komplikovano, a baš je zabavno...Uveče uključi History album i ponekad odigra koju koreografiju ako mu tražim...Baš je super.

E, Moonwalker, super su fotke...prvi put vidim onu sa maramom na glavi i operisanim nosem, History era. I onu sa sahrane...Čiji je ono grob???

To je valjda na grobu nekog klinca iz irske koji je bio neki multitalenat i koji je obecavao puno i naravno bio je prijatelj sa Majklom ali sam zaboravio kako se zove. Valjda su ga prvo kidnapovali pa ubili, ili je bila saobracajka ne secam se.

To je inace E' Casanova (to mu je pravo ime). Najbolji imitator Majkla, i njegov prijatelj. Peva sve pesme uzivo, cak izvodi i onaj "spin" od 5 okreta. Evo nekih njegovih slika.

photo_004.jpg

Hej :shock: ovo nije Majkl???Ja sam se ladno ceo život ložila da je na ovoj slici Majkl!!! Upomoć!!!!!
A šta je bilo sa Nevijem??Ja sam čula da je on najpoznatiji imitator...šta je čovek napravio od sebe, to je užas....ono nimalo ne liči na Majkla, a ni ne svidja mi se kako imitira...

A ovaj Ecasanova, kako uživo peva??Ja sam mislila da je ovo playback..:?:

Ovo je jedan od mojih neostvarenih snova. Da MAJKL DŽEKSON lično udje u moju učionicu, dok sam najviše smorena, (može čas matematike) i onako dodje do profesora da ga pita nešto, a ja se jedina uplašim onako žešće ( :shock: ) i gurnem Milicu, preskočim klupu i počnem da se tresem ispred Majkla..ovi iz odeljenja ne bi ni reagovali kakvi su moroni, ali Ja, ja bih kleknula i počela da mu ljubim cipele koliko ne bih znala šta da radim...Pa tačno bih plakala do kraja života i terala bi ga da me povede sa sobom, da ne izlazi iz učionice i da se ne odvaja od mene!!!!!!Jojjjj, crkla sam!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back