moonwalker ima predivan avatar. tu mi je majkl najlepsi, lepsi nego ikada
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ili se preziva Spears :?Ne, moja sudbina nije Majkl, vec maleni Jayden James FederlineIli se preziva Spears :?

Evo jednog pitanja za vas
U BAD eri tj negde tamo od 87-89 MTV je organizovao anketu tj neku vrstu nagradne igre a zadatak je bio sledeci: Postavite tri pitanja Majklu Dzeksonu.
Troje najboljih je bilo izabrano a nagrada je bila obilazak Majklovog doma tj Newerlenda, naravno u Majklovom drustvu.
E sad, da sete vi u mogucnosti sta biste ga pitali, koja bi ste mu tri pitanja postavili?![]()

moonwalker ima predivan avatar. tu mi je majkl najlepsi, lepsi nego ikada
, sam sam napravio avatar jer mi se svidja ovaj "dark" look 
What was the most difficult decision in your life?
If you could be someone else for 24 hours, who would you be?
Would you marry me?![]()
Valjda zbog nicka
Pa pre će Majklova deca biti naslednici, mada mislim da njih Majkl neće trpati u muzički biznisMajkl verovatno hoće da njegova deca budu ono što on nikada nije bio....tako se meni čini
Sto sam ja mislio da je Alex 777 muskoValjda zbog nicka
![]()

Sto sam ja mislio da je Alex 777 muskoValjda zbog nicka
![]()

Ja mislim da ce Majklica njih da pusti da budu sta oni zele...Nece nista da im namece...![]()
Pa da, deca će da bidnu samostalni ljudovi...ali s obzirom da zna kako slava može negativno da utiče na njih, ne znam koliko će ih usmeravati ka showbiznisu..:wink:
Pa nece ih usmeravati ka soubiznisu,ali mislim ako budu zeleli,nece ih sputavati...![]()

Joj, danas sam dva puta preslušala "Victory" album...Ona pesma "Body" mi baš nenormalno liči na "Wanna be startin somethin" ...znači identične su!!!! Inače, "Torture" mi je omiljena pesma!!!! A ovako najjača pesma je "State of shock" naravno...Ali, balada koja ostavlja najjači utisak (meni liči na mešavinu "Someone in the dark" i "She's out of my life" po načinu na koji peva) je definitivno "Be not always"!!! Pesma je savršena...