- Poruka
- 4.765
Izgleda da cemo jos morati da se nacekamo...2008 godine auuuuuuuu crcicu do tad....samo produzavaju vreme izdavanja albuma....ako
samo nek bude super!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Little Susie:BRZO PUSTAJTE VH1!!!!
THE JACKSONS!!!!
koja pesma???Koji spot?jel bio tito na zurajiLiza Dennis:Evo, konacno da vam ispricam sta je bilo na 50-tom rodjendanu Michaela Jacksona. Ja sam vam napisala da putujem na Bradados, a u stvari sam otputovala na Bahame, odakle sam otputovala u L.A., a odatle u Brunej. Tako je Michale mislio da sam na Barbadosu i nista nije posumnjao. Tamo sam otisla u vilu Ismaela bin Mehmuta, mog prijatelja . Obukla sam roze haljinu, stavila sam roze masnu, sljokice na kosu, roze cipelice sa staklenom platformom i nosila sam roze sal. Ove godine nisam htela da budem ta koja ce ga kao prevariti, jer to radim proslih dvadeset godina. Kada sam dosla na zurku svi su se obradovali. Liz mi je skocila u zagrljaj, Viktorija Bekam me je poljubila, a Dejvid me je stipnuo za obraz, a ja sam mu udarila cvrgu, jer se bas osisao. Maraja mi je kupila rukavice. Donna Summer mi je rekla: “Pa, gde si Liiizo, kuco stara?” Pozdravila sam se sa Tilo, Billyem, Justinom, Jenet, Jennifer Lopez, a njen muz Mark mi je dao neki kljucic i rekao: Hilton, Beverly Hills posle 12. Nisam ukapirala sta je hteo, ali sam videla da je negde otisao oko pola dvanaest. Bio je i Ricky Martin, Sheril Osborne, Christina Aguilera i onaj njen navalentni muz. On mi obavezno pridje i sapne na uvo: “Liiiizo, lepotice sveta!” ne znam sta mu to znaci, Rihanna mi je poklonila jedan njen kisobran, Madonna je rekla: “Evo, moje naslednice!”, a svi su pogledali u mene. La Toya mi se zahvalila sto sam je pomirila sa Michaelom. Barbara Streisand, Metju Mekkonahi, Jennifer Aniston su mi se jako obradovali, jer se dugo nismo videli. Angelina mi je rekla da je Brad smorio. Keti Holms je samo pricala o maloj Suri, dok me je Tom odmeravo za sankom sa Jackom Nicholsonom, Kylie mi je poslala poruku da im javim da nece doci. U 10 sati smo pogasili svetla i odjednom je usao Michael sa bratom Randijem. Mi smo virisnuli iznenadjenje. On se obradovao kao dete. Kada je video da sam u grupi prisao mi je i viknuo: “Znam ko je kriv za ovo!” i poljubio me je u obraz. Bilo mi je drago sto je mislio na mene koja sam poslednjih meseci tokom pripreme albuma stalno bila uz njega. Medjutim, posle njegovog dolaska prisao mi je prisao jedan pevac i predlozio da odemo u Singapur. I otisli smo njegovim. Sledece jutra sam se probudila u njegovom stanu, a on mi je spremao dorukcak. Proveli smo zajedno sedam dana... 8-)
P.S. Izvinite sto kasnim, ali Rusija je u krizi. Vlada me non stop zove da mu pomognem.
8)
Liza Dennis:Bila je Jovanka umesto njega. 8-)
immph:
immph:
E,odlicno je !!!katy:
Tako je !!!Little Susie:

Joj,razumem te potpuno !!! Ja sam ucila celo leto pa sam i navikla,ali kad sam bila mladja,posle raspusta nikako da pocnem !!!Little Susie:hehe...mi od ove nedelje pocinjemo...qq,nisam navikla na ucenje..kako li cu sada??
Daj Boze da tako bude !!!