Majkl Džekson o Jevrejima - malo poznato...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Titus.

Ističe se
Banovan
Poruka
2.276
Da je Majkl bio, danasnjim zargonom receno, izraziti antisemita i u svojevrsnom verbalnom ratu sa Jevrejima, verujem da niste znali. Evo sta je jednom prilikom rekao svom menadzeru, a prenela ABC televizija.

They suck—they’re like leeches. I’m so tired of it. I start out the most popular person in the world, make a lot of money, cars, and everything, and end up penniless. It’s a conspiracy. The Jews do it on purpose.

Prevod: "Oni su poput pijavica. Umoran sam od svega. Postao sam najpopularniji covek na svetu, imam obilje novca,kola, sve, a u stvari nemam nista. To je zavera. Jevreji to rade sa tacno odredjenim ciljem."

Direktor ADL-a ( najuticajnija jevrejska lobisticka grupa u Americi ), Abe Foksman mu nije ostao duzan.

Michael Jackson has an anti-Semitic streak. It seems every time he has a problem in his life, he blames it on Jews. It’s sad that Jackson is infected with classically stereotypical ideas of Jews as all-powerful, money-grubbing and manipulative.

Prevod: Majkl ima antisemitske zice u sebi. Cini se da svaki put kad ima probleme u zivotu, za to optuzuje Jevreje. Tuzno je to da je Dzekson inficiran klasicnim stereotipima o Jevrejima kao najmocnijim, najbogatijim manipulatorima.

http://www.americanfreepress.net/html/michael_jackson_184.html

Evo jednog primera nicim izazvanog antisemitizma. Ako su kult o Majklu stvorili i od njega napravili mega zvezdu sa puno para, Jevreji, koji u rukama drze skoro sve konce shou biznisa u Americi, i ako je Majkl bio protiv njihovog enormnog uticaja i manipulacija, zasto se onda prihvatio te uloge? I zasto se, u znak protesta nije odrekao svog bogatstva i povakao iz tog sveta, a ne da se sprema za nove mega turneje po svetu, kako bi zaradio jos novca i osvezio svoju slavu? Mislim da je to svojevrsno licemerje i da njegove optuzbe na racun Jevreja nisu nimalo utemeljene i da su krajnje neozbiljne, buduci se sam okoristio od njihovog uticaja i moci u Americi.

Poslednja izmena:
Evo jednog primera nicim izazvanog antisemitizma. Ako su kult o Majklu stvorili i od njega napravili mega zvezdu sa puno para, Jevreji, koji u rukama drze skoro sve konce shou biznisa u Americi, i ako je Majkl bio protiv njihovog enormnog uticaja i manipulacija, zasto se onda prihvatio te uloge? I zasto se, u znak protesta nije odrekao svog bogatstva i povakao iz tog sveta, a ne da se sprema za nove mega turneje po svetu, kako bi zaradio jos novca i osvezio svoju slavu? Mislim da je to svojevrsno licemerje i da njegove optuzbe na racun Jevreja nisu nimalo utemeljene i da su krajnje neozbiljne, buduci se sam okoristio od njihovog uticaja i moci u Americi.
Само 2% Јевреја-изрода ... јудео-банкара циониста, не држи само амерички шоу бизнис, већ држи цео свет у рукама.
Новац, а пре свега злато, је код њих. А новац је данас у читавом свету постао универзални Бог. Наша изрека не каже залуд: ''пара врти где бургија неће''.
Зашто Мајкл није урадио оно што си написао? Зато што јудео-банкари користе два најмоћнија оружја:
1. паре (због којих се човек најлакше и најбрже промени .... ''пара је душовадник'' ... поквари и најбољег човека)
2. људску сујету

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back