Majka?

http://mojabanjaluka.info/novost/ze...duzeta-djeca-uznemirujuci-video-165439/165439
Ovo je toliko strašno. Batine, riječi koje izgovara djetetu da sam se isplakala kao kiša.
Dokaz da nekim ljudima zaista treba oduzeti djecu.

А кад им се деца одузму,

онда крене кукање по друштвеним мрежама како је Центар за соц. рад мафијашка организација која краде децу и уваљује их у хранитељске породице, тј. хранитељској мафији и хранитељство је бизнис бла, бла, бла...

Дете ће, хвала Богу, захваљујући хранитељској породици ипак имати нормално детињство. А мајку иза решетака.

a ako upadne u losu hraniteljsku porodicu koja to radi samo zbog novca koji dobija od drzave?

Колика је вероватноћа за то, ако имамо у виду да Центар редовно врши контроле хранитељских породица.

Да неко не жели да чува хранитељску децу, већ да их злоставља, зар би се изложио сталној контроли Центра и себе довео у ризик?

Да овај снимак није изашао на друштвене мреже, а Центар дође до снимка, центар би одузео децу мајци преко Суда,

а онда би мајка кукала на мрежама, па би разни душебрижници по твитеру прозивали Центар и хвалили дивну мајку,

а не би се знало, јер Центар и Суд због осетљивости поступка не би смели јавности да износе чињенице, а посебно не овакве снимке.

Snimatelja bih isto tako kaznila ali piše da je baka od djeteta, možda je jadna pokušavala pomoći pa nije uspjela. Možda je ovo bio jedini način.

MAJKA KOJA JE BRUTALNO TUKLA ĆERKU DOŠLA ISPRED KUĆE Policija traga za njom, ona došla pred novinare i iznela jezivu tvrdnju: "Sve mi je namešteno"​

Slavica Đilas žena koja je brutalno pretukla svoju maloletnu ćerku i čiji se snimak pojavio na društvenim mrežama, pojavila se ispred svoje kuće, iako policija traga za njom.

Piše: Dijana Bogosav
27.10.2022. 12:09
0
Slušaj vesti

0:00/0:18

FOTO: RINGIER
najnovija vest
majka koja je tukla dete
FOTO: RINGIER / RINGIER
majka koja je tukla dete

majka koja je tukla dete
majka koja je tukla dete
Naime, kako saznajemo, ona je za medije rekla da nije kriva i da joj je "majka sve namestila".
Uskoro opšrinije...

Бака је спасила дете.

Шта сви нападате сниматеља (вероватно баку)?

јбт...ви бисте линчовали а не знате шта се дешава и зашто се дешава (осим онога што видите својим очима).
Ne napadam. Napisala sam da je vjerovatno sve što je mogla pokušala prije snimka.

MAJKA KOJA JE BRUTALNO TUKLA ĆERKU DOŠLA ISPRED KUĆE Policija traga za njom, ona došla pred novinare i iznela jezivu tvrdnju: "Sve mi je namešteno"​

Slavica Đilas žena koja je brutalno pretukla svoju maloletnu ćerku i čiji se snimak pojavio na društvenim mrežama, pojavila se ispred svoje kuće, iako policija traga za njom.

Piše: Dijana Bogosav
27.10.2022. 12:09
0
Slušaj vesti

0:00/1:14

FOTO: RINGIER
najnovija vest
Slavica Đilas
Slavica Đilas

Blic preporučuje
OVO JE ŽENA KOJA KRVNIČKI TUČE SVOJU ĆERKICU Na društvenim mrežama je naziva "maminom princezom", a u kući je brutalno zlostavlja
Majci koja je krvnički tukla trogodišnju devojčicu, NOĆAS ODUZETA DECA! "Došli su iz policije i Centra za socijalni rad i odveli ih"
RASPISANA POTRAGA ZA MAJKOM Ženi koja je krvnički tukla trogodišnju devojčicu noćas oduzeta deca
Naime, kako saznajemo, ona je za medije rekla da nije kriva i da joj je "majka sve namestila".
Kako priča Slavica, majka ju je naterala da pretuče svoju ćerku pod pretnjom da će ubiti njenog sina. Rekla joj je, prema njenim rečima, da će ona sve to da snimi.
Ona navodi da njena majka živi sa njima u kući, a da je Zoran, suprug njene majke koji je u zatvoru.
Slavica Đilas
Slavica Đilas
- Ne znam koji je razlog što je on tamo - rekla je ona.

Međutim, ona navodi da je njega prijavila njegova partnerka, odnosno njena majka, za nasilje.
- Majka je njega prijavila zbog nasilja, a sad ispade da ja moram da ga branim tako što moje dete mora da trpi nasilje od mene - kaže Slavica.
Podsetimo, za Slavicom Đilas raspisana je potraga pošto nije dostupna državnim organima.
Policija i Centar za socijalni rad, sinoć su nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak na kojem se vidi kako Slavica udara svoju maloletnu ćerku, oduzeli dvoje maloletne dece od Prvoslava Pajića i Slavice Đilas.

https://www.blic.rs/vesti/hronika/pojavila-se-majka-koja-maltretira-dete-u-grockoj/s7hgb9d

Kako saznajemo, policija je sinoc na licu mesta zatekla Prvoslava Pajića (68), njenog supruga, kao i baku devojčice, odnosno majku Slavice - Lidiju Đilas (49).

Tu su bila i maloletnom deca - Mihajlo od 15 meseci i Milica, 3,5 godine, pretučena devojčica. Radnici Centra za socijalni rad Grocka preuzeli su maloletnu decu.

Lidija Đilas je izjavila da je njena ćerka Slavica pobegla između 20 i 22 časova. U toku je potraga za Slavicom.

https://www.blic.rs/vesti/beograd/ovo-je-majka-koja-je-maltretirala-dete-u-grockoj/8yjkkf9

Славица (27) у вези са Првославом (68), а Лидија (славичина мајка и бака деце) (49) у заједници са Зораном који је у затвору и који има "најлепши к**** на свету" према речима Славице (27).

Славица (27) у вези са Првославом (68), а Лидија (славичина мајка и бака деце) (49) у заједници са Зораном који је у затвору и који има "најлепши к**** на свету" према речима Славице (27).
A ona govori malenoj da je Zoran zbog nje u zatvoru tako da ko zna šta je to jadno djete doživjelo sa svoje 3 godine.

Prvo treba pokusati da se sacuva porodica sto izgleda nije u interesu drzave,dal su popricali s njima i upozorili da sledi zatvor i oduzimanje dece,mene pogodi decja suza i kad nisu batine ukljucene ali da ih oduzmu porodici je osuda svih na propast,ceo zivot dete bude samo i kao covek se tesko izgradi u nesto sto treba osnovati porodicu

Prvo treba pokusati da se sacuva porodica sto izgleda nije u interesu drzave,dal su popricali s njima i upozorili da sledi zatvor i oduzimanje dece,mene pogodi decja suza i kad nisu batine ukljucene ali da ih oduzmu porodici je osuda svih na propast,ceo zivot dete bude samo i kao covek se tesko izgradi u nesto sto treba osnovati porodicu

Деца морају да се удаље од ових лудака.

Добиће хранитељску породицу.

S kim da popričaju? Vidiš da niko nije normalan?

Back