Majka zlostavljala desetomesečnu bebu i to snimala

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.295
Keli Park (20) snimila je svoju bebu dok je fizički zlostavlja, a video-snimak sa 55 poruka poslala je ocu deteta koji je njen bivši dečko. Jedna od poruka je glasila: "Unakaziću joj lice, polomiti joj kosti, obožavam da tučem ovo dete"

Keli Park (20) iz Konetikata optužena je za maltretiranje svoje desetomesečne bebe! Parkova je ovaj gnusan čin snimila mobilnim telefonom i sedam snimaka poslala njenom bivšem dečku koji je otac deteta.

Nakon što je otac bebe primio video, snimak je odneo u policiju zajedno sa 55 sms poruka u kojima je optužena poručila “Unakaziću joj lice, polomiti joj kosti, obožavam da tučem ovo dete”


Prema rečima policije, majka u jednom trenutku na snimku viče na bebu bacajući hranu po njoj i histerišući “jedi to što sam bacila, to tvoj tata najviše voli”. U jednom trenutku, majka bebu uzima iz kreveca i počinje da je trese uz reči “Tvoj tata ionako ne mari za tebe, zašto bih onda i ja”.Parkova je uhapšena pod optužbom fizičkog zlostavljanja deteta. Da stvar bude gora, Parkova ima još jedno dvogodišnje dete koje srećom nikada nije zlostavljala.
Bebu su pregledali bolničari i zaključili da se samo malo ugruvala a starateljstvo nad detetom preuzela je baka, Parkova majka, koja je potvrdila da joj je ćerka psihički nestabilna.

Pre ovog događaja, policija je u kući Parkove još jednom intervenisala nakon što je psihički nestabilna majka pokušala da izvrši samoubistvo.

http://www.telegraf.rs/vesti/267476...ta-uz-poruku-obozavam-da-tucem-ovo-dete-video

žene poludele :(
 
Joooj, pa ovo normalna osoba ne može da radi :(
Ebote, da nosi bebu 9 meseci, da joj raste u stomaku, da oseti svaki njen pokret, štucanje čak... pa da je rodi i neguje, doji, presvlači... da raste pred njenim očima i svakog Božjeg dana nešto novo da radi, da se osmehuje, da ... ma svašta...
... i umesto da raste sa tom bebom, umesto da je svakog dana sve punija ljubavi prema toj bebi... ona je maltretira i zlostavlja... :sad2::sad2::sad2:
To normalna majka - ne može da radi! :sad2: Ni ova u konkretnom primeru, ni bilo koja druga... to je za lečenje, ili izolaciju, ili oba... a svakako je za sterilizaciju, da nikada više ne rodi ni jedno, da nikada više nema priliku da muči svoje dete... ma koliko to radila bolest a ne ona... :sad2:

Idem da izljubim svoju decu, i da ih zaglim najnežnje što mogu... došlo mi tako sad...

... pi, ebem ti život... majka... :dash:
 

Back
Top