Majka troje dece opljačkala poštu

strawbbery_city

Iskusan
Poruka
6.580
Majka troje dece opljačkala poštu!

Mirjana I. (31) iz sela Belosavci kod Topole upala maskirana u poštu u centru sela i ukrala 115.000 dinara. Mirjana, koja je majka troje dece, uhapšena tri sata kasnije, pošto ju je radnica pošte prepoznala
Mirjana I. (31) iz sela Belosavci kod Topole, majka troje dece, opljačkala je poštu u svom selu! Mirjana je u poštu koja se nalazi u centru sela upala maskirana i od radnice otela 115.000 dinara. Ona je uhapšena tri sata kasnije, pošto ju je prepoznala radnica pošte!

Filmska pljačka pošte u selu Belosavci odigrala se u četvrtak oko podneva, kada je Mirjana maskirana čarapom na glavi upala u poštu. Ona je radnici koja je bila sama zapretila naočarima za sunce koje je sakrila u rukavu svoje jakne.
- Šokirana radnica pošte pomislila je da se ispod njenog rukava nalazi nož ili pištolj. Ona je Mirjani odmah predala sav novac iz kase, oko 115.000 dinara. Mirjana je potom pobegla iz pošte, ali je uhapšena tri sata kasnije - kaže za Press izvor blizak istrazi.
Posle pljačke Mirjana se nije presvukla, već je u istoj haljini sa detetom prošla pored pošte ... Meštani Belosavca
Jedna od meštanki ovog sela, koja živi nedaleko od pošte, izjavila je da je prestravljena radnica istrčala iz pošte i počela da vrišti.

- Mirjana je, koliko znam, u poštu ušla sa čarapom na glavi. Radnici pošte rekla je „daj pare il' te ubi'". Uzela je novac, stavila ga u svoju torbu i pobegla preko njiva. Da stvar bude još smešnija ili možda tužnija, Mirjana se nakon pljačke pošte nije ni presvukla - kaže meštanka Belosavca.
Mirjana je uhvaćena tri sata kasnije ispred pošte!

-Ona je majka troje maloletne dece. Posle pljačke otišla je kući i povela dete u školu. Otkrivena je jer nije presvukla haljinu! Pošto je morala sa detetom da prođe pored pošte, radnica ju je ugledala i pozvala policiju objasnivši da je videla ženu u istoj haljini kao što je nosila maskirana razbojnica - kažu meštani ovog sela, i dodaju:
- Zaista ne znamo zašto je opljačkala poštu. Mirjana je žena iz dobre familije, udata, majka troje dece, koja je solidno situirana.
Kako je saopštila kragujevačka policija, Mirjana I. je posle pljačke pobegla preko njiva. Naočare je slomila i bacila u kanal, a torbu sa novcem ostavila je u žbunju.

- Nameravala je da pare uzme posle nekoliko dana. Nakon hapšenja Mirjana I. je sve priznala, a pošto su pare vraćene, nije joj određen pritvor - navodi se u policijskom saopštenju.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...ito+-+Majka+troje+dece+opljačkala+poštu!.html

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
 

Back
Top