Majka nastradale u Novom Sadu: Hapšenja ne bi bilo da nije bilo protesta

Cela vlada treba da padne.
Ajde ne razvodnjavaj!

Drzi se nastresnice!

Vucevic ne zbog toga jer je sada premijer, već je bio gradonačelnik novog sada vedrio i oblačio svakim tenderom i poslićem....

Daj se vise usredsredi!

Ovako pomaze mantri koju širi brnabić i ostali da vam je nadstresnica sredstvo za ruse je vlasti a ne zbog zrtava i ubistva zbog nestručnosti...

Ajde ne razvodnjavaj!

Drzi se nastresnice!

Vucevic ne zbog toga jer je sada premijer, već je bio gradonačelnik novog sada vedrio i oblačio svakim tenderom i poslićem....

Daj se vise usredsredi!

Ovako pomaze mantri koju širi brnabić i ostali da vam je nadstresnica sredstvo za ruse je vlasti a ne zbog zrtava i ubistva zbog nestručnosti...
Nije ta nadstresnica jedini zlocin sns kartela , da bi samo Vucevic pao, koji je u tom sistemu vucicev potrcko i sluga.
Uhvatili ste se za nadtsresnicu zato sto se kod vas u gradu desilo a briga vas za ostale zrtve u Srbiji?

Nije ta nadstresnica jedini zlocin sns kartela , da bi samo Vucevic pao, koji je u tom sistemu vucicev potrcko i sluga.
Uhvatili ste se za nadtsresnicu zato sto se kod vas u gradu desilo a briga vas za ostale zrtve u Srbiji?
Zrtve u školi su sasvim nesto drugo!

Ovo sa nadstresnicom je ogroman dokaz ubistva velikog broja ljudi zbog NESTRUCNOSTI ALAVOSTI, KORUPCIJE...

Pa sto onda prica kad joj nista ne znaci...

Sta rasprodaje smrt bliznjih , tako je opicena seljanka da se nista i ne moze ocekivati...
Samo dozvoljava da je kao poslednju politicku drolju drmusaju ovamo onamo....eto sta radi...blentava , ne zna svoj ocaj ni da kanalise, nego bi da je sazaljevaju..

Puna Srbija takvih , blenti...

Nisu ni moji roditelji bolji , nista to ne valja, sve podilkanilo jer nisu vaspitani kako treba....
Ja da sam cekao da me vaspitavaju samo moji roditelji , ala bi se ovajdio , nego srecom tri babe u komsiluku , pa dobro drustvo u dvoristu , pa skola, , manje vise skola , ona je samo obrazovala, ali mogla je nakaradno a nije...

A najvise mrzim to kod roditelja, kao traze parvdu , a ovamo , ma nije vazno nista ga vratiti nece....a zabole ih dupe bukvalno za svoje dete...u smislu proaktivnom, ali u emotivnom , pasiva i dzabalebarenje i gledanje iz fotelje, e tu su veci revolucionari nego Che Gevara...

Ja sam vise od 10 puta izbegao skoro sigurnu smrt, ebiga tako me zapalo , i svaki put da sam zaginuo , moj les stigao kod mojih kuci i oni bi isto tako , desilo se sta je moralo , a u svim situacijama je bio nemar, bahatost, neodgovornost drugih i itekako se moglo izbeci , samo sam ja i izbegao smrt..

Zato sam prilicno grub kad su zalopojke a ustvari svrbi me ...da ne kazem, uvo...ajd uvo...
I svaki put sam u pravu , vidim to kasnije, jer i ne reagujem na prvu loptu , ajd mozda nisu beskicmenjaci kao i ostali...

Ali kicmenjacima i ne ginu deca jeftino , jer kicmu kad dete vidi ono nauci i da se kicmom brani...

Onog Jurica sto mu silovali cerku pa je ubili na poselu , bar covek kao ja moze da razume, nece da stane, ima da gura, da grize i nek se svi smeju , ali grize i cak i nek sumnjaju da je zbog svog interesa, nek grize...nek uteruje strah od nemara i pustanja svakakvih budala da se slobodno zovu navijaci pa posle unapredjeno da se zovu Velja car, pa unapredjeno Velja Nevolja, cevap majstor...

Poslednja izmena:
Bruka...Bitno je predsednice da si ti posle velikog protesta 22 000 Novosađana 05.11.2024 , dosao kao kukavica tek posle 22.30 (kada je vec uveliko zavrsen protest) i na megafon svojim podguznim muvama govorio sav uzbudjen kako ce te opet pobediti na izborima!

dok ti Novi Sad tuguje i krvari!
Umesto da si otisao u bolnicu da se raspitas o povredjenima. Da pruzis podrsku roditeljima koji bdiju...

Ne , ti si dosao da gledas svoje interese.

Nisi otisao ni posle toga sve do danas do ove zene da im pruzite makar saucesce da im pruzite psiholosku pomoc.

Bitno da ti branis Vucevica, koji je pobegao u Kinu na privredni sajam na na dan kada Novosadjani izgubise zivote, kada su ubijeni zbog nestrucnosti!

I odande je Novosadjane nazivao SVETINOM!

Sramota predsednice.
Bruka i sramota . Ali tebi je bitniji interes stranke predsednice?

Bitno da ces ti opet pobedjivati jel ?

E pa ne znam predsednice. Mnogo razocaravas sa ovim pricom oko nastresnice.

Ali pitnaje je kolko vi politicari uopste i imate obraza vise ?

Da li to pirka vetar promene i u policijskim redovima
:)
Lepo

Drugacija bi vlast bila da se Vlast plasi da je ovo kraj....da je ovakav kiks istovremeno neizbezan kraj Vucica, i cele garniture lopova, sto im je bilo dozvoljeno , ali ako se desi kiks, ode i fotelja i mozda i glava...

Da znaju da za kiks ide glava, krali bi , to im ne smeta , Srbi su , ali bi gledali da zavrse posao da ne ugroze druge....
Ja jednog od najvecih lopova tog ekonomskog koruptivnog tipa znam licno , ali svaki posao zavrsi , mutno , npr napravi od svog laganica predmeta tezak predmet jer uzme sve knjige u biblioteci i zaduzi na svoje ime, da niko ne moze da otkrije gde je dobra knjiga i odakle idu zadaci i gradivo , al mu se na brzinu omaklo , i tako je i provaljen...samo jedan ugao je zahvatio broj strane knjige i par slova...i to je dosta da se otkrije marifetluk..

Ali zavrseni projekat RADI, nema falinke...kosta 10x vise nego sto treba, ali nema falinke....

Drugacija bi vlast bila da se Vlast plasi da je ovo kraj....da je ovakav kiks istovremeno neizbezan kraj Vucica, i cele garniture lopova, sto im je bilo dozvoljeno , ali ako se desi kiks, ode i fotelja i mozda i glava...

Da znaju da za kiks ide glava, krali bi , to im ne smeta , Srbi su , ali bi gledali da zavrse posao da ne ugroze druge....
Ja jednog od najvecih lopova tog ekonomskog koruptivnog tipa znam licno , ali svaki posao zavrsi , mutno , npr napravi od svog laganica predmeta tezak predmet jer uzme sve knjige u biblioteci i zaduzi na svoje ime, da niko ne moze da otkrije gde je dobra knjiga i odakle idu zadaci i gradivo , al mu se na brzinu omaklo , i tako je i provaljen...samo jedan ugao je zahvatio broj strane knjige i par slova...i to je dosta da se otkrije marifetluk..

Ali zavrseni projekat RADI, nema falinke...kosta 10x vise nego sto treba, ali nema falinke....
ne spamuj temu!
drzi se izjave majke od nastradale!

neverovatno je da ovoj porodici nisu izjavili ni saucesce...

toliko o brizi za gradjane.
pa prvo su rekli da renoviranje nije ni radjeno, pa da su krivi graditelji od pre pola veka, pa da kinezi ne daju da se kaze, pa je nestala projektna dokumentacija, pa je toma zbrisao kada je vesic strajkovao gladju sa picom

ti vidis da oni sve lazu, a patoloski lazov za primer, to je ovaj dule srbenda, ne ulazi se u sns sektu ako nisu poklonik djavola koji je otac lazi

djavo covekoubica od iskoni, pa zar od takvih da se prima saucesce? zato ga i ne izjavljuju

јавност је сазнала следеће:

1. Компанија Егис је преко свог представника у Србији радила надзор Железничке станице Нови Сад, што сасвим сигурно значи да се запослени и сама компанија морају наћи под озбиљном истрагом након пада надстрешнице. Дакле, иста компанија која је надгледала реконструкцију зграде Железничке станице, а која се након радова на реконструкцији делом урушила, сада треба да даје савете о томе која је технологија нуклеарних електрана најбезбеднија. Овоме треба додати да се на глобалном плану Егис суочава са оптужбама да се користи коруптивним радњама у циљу побољшања своје тржишне позиције, а што свакако још додатно проблематизује њихову позицију.

2. Република Словенија је са француском компанијом ЕДФ потписала сличан меморандум о сарадњи у области нуклеарне енергетике као и Србија. Словенци су 24.11. 2024. требало да иду на референдум о томе да ли желе да се гради још један реактор (Кршко 2). Међутим, у јавност су доспели подаци о политичким договорима за намештање резултата који су бацили озбиљне сумње да се ради о високој политичкој корупцији која је имала за циљ да прогура француску нуклеарну технологију. Услед тога је референдум отказан, а било каква одлука о новом реактору је одложена за најмање две године. Речју, Словенци сумњају да са ЕДФ нису чиста посла. Верујем да и ми у Србији имамо основа да имамо исте сумње.
https://srbin.info/pocetna/aktuelno/vucicu-a-sta-ces-sada-oko-nuklearnih-elektrana/?lang=lat
Све ово што пишем је адресирано на Александра Вучића, јер он је у јавности највећи заступник нуклеарне енергије и на бази његових договора са Емануелом Макроном

јавност је сазнала следеће:

1. Компанија Егис је преко свог представника у Србији радила надзор Железничке станице Нови Сад, што сасвим сигурно значи да се запослени и сама компанија морају наћи под озбиљном истрагом након пада надстрешнице. Дакле, иста компанија која је надгледала реконструкцију зграде Железничке станице, а која се након радова на реконструкцији делом урушила, сада треба да даје савете о томе која је технологија нуклеарних електрана најбезбеднија. Овоме треба додати да се на глобалном плану Егис суочава са оптужбама да се користи коруптивним радњама у циљу побољшања своје тржишне позиције, а што свакако још додатно проблематизује њихову позицију.

2. Република Словенија је са француском компанијом ЕДФ потписала сличан меморандум о сарадњи у области нуклеарне енергетике као и Србија. Словенци су 24.11. 2024. требало да иду на референдум о томе да ли желе да се гради још један реактор (Кршко 2). Међутим, у јавност су доспели подаци о политичким договорима за намештање резултата који су бацили озбиљне сумње да се ради о високој политичкој корупцији која је имала за циљ да прогура француску нуклеарну технологију. Услед тога је референдум отказан, а било каква одлука о новом реактору је одложена за најмање две године. Речју, Словенци сумњају да са ЕДФ нису чиста посла. Верујем да и ми у Србији имамо основа да имамо исте сумње.
https://srbin.info/pocetna/aktuelno/vucicu-a-sta-ces-sada-oko-nuklearnih-elektrana/?lang=lat
Све ово што пишем је адресирано на Александра Вучића, јер он је у јавности највећи заступник нуклеарне енергије и на бази његових договора са Емануелом Макроном
Nema nista od nuklearke okrenuli su pricu na gasnu.

Back