Majka mladića poginulog u padu nadstrešnice: Naš sistem nas ubija, neka jednom neko kaže kriv sam

pa vučić je i besomučno slagao da nije ništa rađeno od tita a oni su se ugradili 65 miliona evra i to su se hvalili kako je toliko para uloženo u rekonstrukciju nadstrešnice i to javno slilali su se ...vučić je najveći lažov i kriminalac okupio je najgori šljam i ološe i kriminalce koji se sbuda ugrađuju..kako da reše sudovi kad su sudovi korupmipari i pod direktnom kontrolom šefa mafije vučića nijedan mafijaš tatin sin nije osuđen već je maksimalna kazna nanogica lak i ako ubije i zgazi čoveka...to je naša država..

Da, ali se sa tim nesrecama bave istrazni i pravosudni organi, a ne kao u Srbiji tkz. Predsednik drzave…
I u Srbiji se bave istražni i pravosudni organi ali ne može se takva vrsta događaja sudski rešiti za 10 dana ili mesec ili tri meseca.Sad što bi neko hteo da tragediju u Novom Sadu iskoristi da Vučića strpa u zatvor i da preuzme vlast vaninstitucionalnim putem više govori o tim očajnicima nego o Srbiji.

Ma jok okrivite Tita, tako je najlakse.
vidis da bezi od klupka, nece maca da se igra
Postoji zakon postoji sud.Sud utvrđuje krivicu a ne ulica.
jel si rekao da je rekao da NIJE rekonstruisana, a ne tek radjena?
znaci mi smo mislili da laze, a ti nas prosvetljujes da zapravo ne laze?
nije rekonstruisana, ali je trebala, jer ti rece da onda ne bi poginuli?
e pa ko je uzeo pare za tu rekonstrukciju koja nije radjena, samo to nas zanima, zasto se kriju tokovi novca, kinezi zabranili, oni koji su pobegli odmah sa vucevicem za sangaj ili neki drugi?

Ja sam napisao da nije rekonstrusiana.

pa i vucic je prvo rekao da nije, i ja mislim da je isto mislio kao ti na rekonstrukciju, jer je nemoguce da je mislio da uopste nije radjena ako je video da jeste
Termin "rađena" nisam nigde napisao.Napisao sam da je nadograđena.Nadogradnja,rekonstrukcija i renoviranje tri su različita pojma.
ok, jel hoces da se vratimo na vucica? zasto je prvo rekao da nije?

pa i vucic je prvo rekao da nije, i ja mislim da je isto mislio kao ti na rekonstrukciju, jer je nemoguce da je mislio da uopste nije radjena ako je video da jeste
Koliko se sećam on je rekao renovirana.Nije ni renovirana ni rekonstrusana.
Cela priča oko nadstrešnice svodi se na pogrešnan zaključak stručnjaka da konstrukcija nadstrešnice može da izdrži nadogradnju odnosno dodatno opterećenje.
Sve drugo je brabonjanje i dnevnopolitički glib.

jel ti straks kaze da nije dobro poredjenje,a evo zasto:
pa jel vatra sa neba vatreni tornado visa sila? jeste.
a nadstresnica nije visa sila, nego je bila preopterecena, a sajle, ankeri sabotirani
Iako su požari viša sila to nije sprečilo Trampa i republikance da sve svale na demokrate Kalifornije i gradonačelnicu. Znači priča kako se u Srbiji jedino sve politizuje ne stoji. Kad god se desi neka veća nesreća kritikuju se politički protivnici na poziciji moći. Valjda su čak i španskog kralja napali zbog poplava.

Poslednja izmena:
Koliko se sećam on je rekao renovirana.Nije ni renovirana ni rekonstrusana.
Интернет служи да памћење освежи вама који се "колико сећате"

1/11/2024

https://beta.rs/content/213892-vuci...ku-kaznu-za-odgovorne-za-nesrecu-u-novom-sadu

1736684068774.png

I u Srbiji se bave istražni i pravosudni organi ali ne može se takva vrsta događaja sudski rešiti za 10 dana ili mesec ili tri meseca.Sad što bi neko hteo da tragediju u Novom Sadu iskoristi da Vučića strpa u zatvor i da preuzme vlast vaninstitucionalnim putem više govori o tim očajnicima nego o Srbiji.
Istrazni i pravosudni organi su u rukama Vucica i to se uopste ne krije.

Pusti ti izbore, izbori su samo nameštena farsa. A ti vidi šta ćeš kada kljoknu sa vlasti, a ti podržavao kartel, kriminalce i mafijaše koji su rasparčali, zadužili i ojadili ovu državu za 10 narednih generacija.
Objasniti odakle da se simbol albanske NVO MJAFT! (Dosta!) nađe u Srbiji?! Neko nije pazio nego skinuo online, ili je u pitanju sugestija poslodavaca Mile Pajić?

Ovo je proveriva činjenica, za razliku od tvojih tvrdnji:
4699AD25-588B-423D-B3F2-399C287366AC.jpeg

0F531E24-436F-4CA1-8391-76DD43827E0A.jpeg

248A8C1A-4957-46C1-BA0C-9A04354DFDAF.jpeg

Poslednja izmena:
Objasniti odakle da se simbol albanske NVO MJAFT! (Dosta!) nađe u Srbiji?! Neko nije pazio nego skinuo online, ili je u pitanju sugestija poslodavaca Mile Pajić?

Ovo je proveriva činjenica, za razliku od ovoh tvojih tvrdnji:
Pogledajte prilog 1670703
Pogledajte prilog 1670704
Pogledajte prilog 1670705

Vidiš li muko da ta krvava ruka ima mali milion značenja i simbol je mnogo stvari. Između ostalog i vaše vlasti.
Mada i šiptari su bolji od vas naprednjaka. Vi ste najgora guba koja je ikad zakačila ovu zemlju.

Vidiš li muko da ta krvava ruka ima mali milion značenja i simbol je mnogo stvari. Između ostalog i vaše vlasti.
Mada i šiptari su bolji od vas naprednjaka. Vi ste najgora guba koja je ikad zakačila ovu zemlju.
Kakve veze imam s naprednjacima? Dogovaraj se sa njima, ionako jedva čekate da vam ponude koje ministarstvo.

Да ли је та америчка Влада финансирала то, изабрала извођаче и надзор, сакрила уговоре, коруптивно напумпала цену, помпезно отварала, лагала око реконструкције?
То је у надлежности Калифорније и градских власти, неће се савезна администрација бавити локалним ватрогасним службама.

Back