Majka džihadiste iz BiH: Da imam još deset sinova...

Trebalo bi odrediti jedan poveci komad planete zemlje i to definisati kao ratnu zonu. Ograditi to i dozvoliti svima koji zele rat da se tu bore. Napravi nekoliko check-ulaza i tu im omoguciti opskrbu oruzjem i drugim potrepstinama.

Rat je u ljudskoj naravi. Ljudi su oduvek ratovali. Nekim ljudima je to u krvi i oni ne mogu ziveti neki "prosecan zivot". Posao, porodica, vikend".

Stoka nek se roka..... do mile volje

Има већ пар таквих зона- Сомалија, Јужни Судан, Дарфур, Јемен.

Сирија је изгледа предодређена да буде највећа и најзамршенија.

Zagreb -- Roditelji džihadiste ID iz Bosne Jasmina Keserovoića, koji je nedavno na snimku pretio SAD, navode da ga podržavaju u tome što radi, prenosi hrvatski “Index”.
Izvor: index.hr nedelja, 3.07.2016. | 13:44

Kako tvrde, Jasmin je šest meseci pohađao Srednju Tehničku školu u Zavidovićima, gde mu nastavnici nisu dopuštali da obavlja dnevne namaze, zbog čega je uz podršku roditelja napustio školu i otišao u Gornju Maoču.

Tamo je proveo tri godine, pre nego što je otišao na ratište.

"Otišao je da ratuje 2013. godine. Da ga sad mogu videti, poručio bih mu da se i dalje bori za Alaha". rekao je Jasminov otac.

Njegova majka, iako nije htela da stane ispred kamera rekla je da bi i da ima još deset sinova sve njih poslala na ratište.

"Za ono za što se on bori treba imati hrabrosti", rekla je ona.

S Jasminom su se, kažu, posljednji put čuli prije mesec dana preko Skajpa i od tada im je prekinuta komunikacija.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=07&dd=03&nav_category=167&nav_id=1150779

Slatkoca Islama! Mingo, gde si da prokomentarises vest?

Vidim sad ćete krenuti sa pljuvačinom na ovu familije koju ni ja ne podržavam i kažem da nisu normalni

Zašto tako nebi rekli i za Karadžićeve recimo sina i on podržava oca i kaže da nije ništa zgriješio iako imaju čvrsti i neoborivi dokazi da je naredio strašene ratne zločine i genocid?

Ova familija je ponosna na svog sina zato st je otisao u rat u Siriji. A oni ne znaju da je to jedna greska koja se ne moze oprostiti. ISIS je los izbor za svakog muslimana koji zeli da bude dobar vjernik. Muslimani moraju znati sta valja a sta ne valja. Muslimani zele da budu ponosni na nesto sto se ne odnosi na rat nego na nesto drugo. Muslimani zele da zive kao sav normalan svijet i da zive u miru.

Vidim sad ćete krenuti sa pljuvačinom na ovu familije koju ni ja ne podržavam i kažem da nisu normalni

Zašto tako nebi rekli i za Karadžićeve recimo sina i on podržava oca i kaže da nije ništa zgriješio iako imaju čvrsti i neoborivi dokazi da je naredio strašene ratne zločine i genocid?

Караџићев син није био ни дана у рату.
Тако да то нема никакве везе.
Он је гурао туђе синове ђе се гине.
Као и Младић...
И готово сви други као њих двојица.

Ja nisam rekao da ih treba pobiti nego da mogu birati zele li islam ili ne. Inace muslimani cce urediti Siriju po islamskom receptu i oko toga ce se sloziti i siije koji zele imati Siriju kao sto je to Iran u kome glavnu rijec imaju Mule i Uleme.
hrišćani jedino da se isele....

- - - - - - - - - -

imaju dokaze i za mnoge vaše pa nisu odgovarali ali to nije tema....

da ima još deset sinova sve njih poslala na ratište.

Па добро, то сигурно није ништа чудно. То је класична хомеровска говоранција из друштава која нису макла из првобитне заједнице. Исто би могао данас да чујеш у неком Авганистану, без икакве сумње, али и у списима Марка Миљанова, који овако цитира Неду, кћи Стеванову, која коментарише смрт свог сина Јована -

Kad metnuše Jovana u grob, braća poplakaše za Jovanom, a majka i ostro pogleda velikijem očima crnijema, pa im reče:
»A što plačete? Zar ste mislili da mi svaki zdrav doma dođete? A, duše mi, ako još koji ne pogine, bolje da ve nijesam ni imala!«

Back