Gost
Potrebne majice bendova MetallicA , Guns 'N' Roses , RHCP ... Gde mogu da se kupe?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous:a znas li mozda E-mail nekog muzickog shop-a?
Tanja, da li si to ti? Ebem li ti kevu, prepoznala sam tvoju chat adresu! Pa desi komsinice sta se radi? A ovo za budzu ti dobra stvar!dakii:Anonymous:a znas li mozda E-mail nekog muzickog shop-a?
ma idi na pancevacki buvljak, tamo ces naci sve sto ti treba od tih majica, i to po upola manjoj ceni nego u nekoj prodavnici a po istom kvalitetu!
a ako te mrzi da ides do panceva imas u metropolis shopu u bgd-u, pa skokni doonde!
Na buvljaku si istog kvaliteta kao u felixu, samo sto ovi deru sa cenama (felix). Cak ,na buvljaku, moze da se nadje majica sa lepsom stampom...MarilynManson:Najbolje su u Felixu, jeftinije ali losijeg kwaliteta imas na buwljaku![]()
Inace, da su im kvalitetne majice jesu jer moje malo malo pa su oprane, a boja im je ista kao prvog dana...
... moram da skoknem do Felixa jednom
Kazete na buvljaku su istog kvaliteta, a... treba uskoro da idem pa da znam za sigurno dal' da uzmem ili ne...