stawwross
Domaćin
- Poruka
- 4.769
tadivna stvorenja....hehe koja carica
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е ту се слажемо већина је на истоку.pa vidi
bas zato sto dalje od njih
treba ici tamo gde je vecina
Е ту се слажемо већина је на истоку.
jeste u indiji i kini se bas lepo zivi
oni koji su svesni kojoj grupi naroda pripadaju i koji su svesni ko im je visevekovni neprijatelj tj germani
A jeli zemljak ,a sto ce onda preko 500 000 hiljada Srba u Nemackoj, po tebi oni treba odmah da spakuju kofere i da se vrate, jer su nam "germani visvekovni neprijatelji"..to vazi i za ostale zemlje zapadnog sveta,a po nekim racunicama u tom svetu zivi oko 4 miliona Srba,rasutih od EU,do Amerike,Australije..itd..maltene isto zivi Srba u zemljama koje su nam ,po tvome, "visevekovni neprijatelji" kao i u Srbiji...
Sva sreca,medjunarodni odnosi i odnosi medju drzavama se baziraju na nekim drugim osnovama,a ne na dogadjanjima iz bliske ili daljne proslosti.
Odlican tekst...
neki cobani ,budale ,ali ima i za njih leka , produzeni godisnji na kamenitom jadranskom ostrvu trebalo bi nase vlasti da se dogovore sa Rvatima da nam iznajme jedno posto se ponovo nakupilo bande ko da je 48 . a treba pomoci tolikim pacijentima ,mislim nisu oni krivi jadni
http://www.danas.rs/vesti/dijalog/majcica_rusija.46.html?news_id=166203
Ko su rusofili kod nas i šta to oni vide u Rusiji.
neki cobani ,budale ,ali ima i za njih leka , produzeni godisnji na kamenitom jadranskom ostrvu trebalo bi nase vlasti da se dogovore sa Rvatima da nam iznajme jedno posto se ponovo nakupilo bande ko da je 48 . a treba pomoci tolikim pacijentima ,mislim nisu oni krivi jadni
Sva sreca,medjunarodni odnosi i odnosi medju drzavama se baziraju na nekim drugim osnovama,a ne na dogadjanjima iz bliske ili daljne proslosti.
Ovaj tekst kao da je pisalo mongoloidno dete. Mene bi bilo sramota da objavim ovakvo smece, pa cak i u novinama kao sto je Danas.
a koja su to kola bolja od moskvica ?A jeli zemljak ,a sto ce onda preko 500 000 hiljada Srba u Nemackoj, po tebi oni treba odmah da spakuju kofere i da se vrate, jer su nam "germani visvekovni neprijatelji"..to vazi i za ostale zemlje zapadnog sveta,a po nekim racunicama u tom svetu zivi oko 4 miliona Srba,rasutih od EU,do Amerike,Australije..itd..maltene isto zivi Srba u zemljama koje su nam ,po tvome, "visevekovni neprijatelji" kao i u Srbiji...
Odlican tekst...
a koja su to kola bolja od moskvica ?
Cudno, ja ISTO misljenje imam o europejcima koji su ocigledniji debili od Rusofila jer kad te neko bije, ubija, rastura zemlju, podjebava sa Interpolom, ubija ti privredu, ucenjuje te necim sto nije u tvojoj moci da uradis, pravi te pred celim svetom na GENOCIDNU NACIJU i ti si i dalje u stanju zaslepljenosti tim istim karikaturama i jedva cekas da im potrcis u zagrljaj, to moze samo umno poremecen!!
Nit sam neki Rusofil mada volim Ruse a posebno Ruskinje ali oni nas brate bar NISU ubijali, bombardovali, ucenjivali nekakvim zlocincima koje"krijemo" i ne pise knjige za svoje SKOLE u kojima se izjednacavamo sa nacistima i fasistima a u globalu smo genocidna nacija i na tome im HVALA!!
Pozdrav
Kod nas su rusofili srbi,dakle preko 80% stanovnistva,ostali seoba............
I posle ce tvoji unuci da kukaju kako su mu neki zli komunisti,patriote itd streljali "neduznog" dedu........
Za vas simpatizere amerike je goli otok taman.............a jos vam neko dopusta da se setkate po gradu i pisukate po netu
E ***** ti drzavu......
gluposti , to sto se neko ne lozi na Rusiju do imbecilnosti i sto ne izdrksava na bivse KGB agente , ne mora da znaci da mu je USA simpaticna , ko da mora uopste da se lozi na neku stranu zemlju ,bilo koju .
gluposti , to sto se neko ne lozi na Rusiju do imbecilnosti i sto ne izdrksava na bivse KGB agente , ne mora da znaci da mu je USA simpaticna , ko da mora uopste da se lozi na neku stranu zemlju ,bilo koju .
Srbija je najvece uspehe u istoriji postigla kad se nije bezrezervno oslanjala na neku od sila, vec koristila njihove interese za ostvarivanje svojih. Kad god su nasi lideri, vodjeni nekakvim glupavim osecanjima, ostavljali drugima da donose odluke u nase ime, mi smo bili na gubitku. Kad se Srbi budu ostavili ljubavi prema Rusiji, SAD, EU i kad stave na papir, podvuku crtu kako izvuci najvecu korist za Srbiju u datim spoljnopolitickim okolnostima, krenuce nam nabolje. Nista nismo naucili od Milosa Obrenovica i Jovana Ristica, a proslo je 150 godina
Srbija je najvece uspehe u istoriji postigla kad se nije bezrezervno oslanjala na neku od sila, vec koristila njihove interese za ostvarivanje svojih. Kad god su nasi lideri, vodjeni nekakvim glupavim osecanjima, ostavljali drugima da donose odluke u nase ime, mi smo bili na gubitku. Kad se Srbi budu ostavili ljubavi prema Rusiji, SAD, EU i kad stave na papir, podvuku crtu kako izvuci najvecu korist za Srbiju u datim spoljnopolitickim okolnostima, krenuce nam nabolje. Nista nismo naucili od Milosa Obrenovica i Jovana Ristica, a proslo je 150 godina
a koja su to kola bolja od moskvica ?
Jao sto si ti pametan. Ovoga se niko nije setio.
Jeste to je normalno,ali koliko vidim vecina vas se pravi blesava
Koja Srbija
Ajde da pricamo o trenutnom stanju pustite te nepostojece drzave iz proslosti tipa kraljevina Jugoslavija,SFRJ,SRJ,SCG I Srbija.......
Kada opet budemo bili Srbija,normalno je da se drizmo sebe,sada to nismo u mogucnosti i svako pametovanje tipa-mozemo sami je smrtna presuda svom narodu........isto kao da smo u 2 svetskom rekli crvenoj armiji-ma neka ne dolazite,mozemo mi sami sjebati nemce