maja marinković pokazala silikonsko telo! brutalna ZADNJICA, grudi u prvom planu, a sa njom i ona

Sensei

Master
Moderator
Poruka
58.247
Bivša rijaliti učesnica Maja Marinković nedavno je imala hiruršku intervenciju. Naime, ona je u svoju zadnjicu ugradila silikone, a sada šokirala svojim novim izgledom.

Naime, Maja je u zadnjicu ugradila ukupno 840 kubika, nakon čega je trpela bolove i morala da preleži period oporavka od nekoliko nedelja, zbog čega je i odložila ulazak u rijaliti.

Međutim, Maja je sinoć uživala u noćnom provodu sa bivšim zadrugarima, a u izazovnoj haljini pokazala je i novu zadnjicu - vidno bujniju, a sa njom je bila i Žana, takođe učesnica Zadruge.

Marinkovićeva je obukla usku dugačku suknju koja ističe njenu novu zadnjicu i noge, pa se tokom snimanja sve vreme okretala tako da može da pokaže svoju pozadinu.

Maja je, podsetimo, ranije isticala da joj je velika želja bila da odradi ovaj zahvat na sebi, a posle ovoga, kako bar tvrdi, prestaje sa korekcijama jer je na sebi uradila sve što je želela i izgled dovela do savršenstva.

Kurir.rs / Blic

1695530787089.png

brate sto to radis
ljudi dodju na forum da pobegnu od medija koji se bave imbecilnim temama

sta je sa moderatorima
kao da mora da se postuje nenormalan broj retardiranih tema da bi se pruzio nekakav privid posecenosti
a bas je to razlog zasto se ljudi ustrucavaju i izbegavaju da nacinju teme i dolaze i registruju se

brate sto to radis

sta je sa moderatorima
kao da mora da se postuje nenormalan broj retardiranih tema da bi se pruzio nekakav privid posecenosti
a bas je to razlog zasto se ljudi ustrucavaju i izbegavaju da nacinju teme i dolaze i registruju se
Da li shvataš da krstarica ima preko 50 foruma?
Ne treba izopštiti jedan segment društva samo zato što se tebi i nekoj grupi ljudi ta tematika ne svidja. Prevrni očima kad vidiš naslov i produži dalje.

Da li shvataš da krstarica ima preko 50 foruma?
Ne treba izopštiti jedan segment društva samo zato što se tebi i nekoj grupi ljudi ta tematika ne svidja. Prevrni očima kad vidiš naslov i produži dalje.
da li ti shvatas da svaki covek ima odredjeni procenat izmeta u sebi pa se ne trudi da to prezentuje celom svetu

brate sto to radis

sta je sa moderatorima
e nek si mu reko... :cool:

da li ti shvatas da svaki covek ima odredjeni procenat izmeta u sebi pa se ne trudi da to prezentuje celom svetu
Da nema dovoljno (veliki procenat) ljudi koje ta tematika zanima, takve emisije i priče oko aktera ne bi ni postojale. Tvoja (ne)sreća je da ne samo da te ne zanima nego te i nervira.
Nekog drugog nerviraju priče o politici a trećeg o sportu...

Da nema dovoljno (veliki procenat) ljudi koje ta tematika zanima, takve emisije i priče oko aktera ne bi ni postojale. Tvoja (ne)sreća je da ne samo da te ne zanima nego te i nervira.
omasio si poentu
ja mogu da ti objasnim ali ne mogu da razumem umesto tebe
zato necu ni da se trudim

velihi poz za vas

omasio si poentu
ja mogu da ti objasnim ali ne mogu da razumem umesto tebe
zato necu ni da se trudim

velihi poz za vas
Forum služi za komentarisanje, kao što ti sada radiš. Iznosiš svoje mišljenje, nekada argumentuješ, nekada se ne upuštaš.
Neko dugo te podrži ili kritikuje. TO je ono što ovde radimo.

Forum služi za komentarisanje, kao što ti sada radiš. Iznosiš svoje mišljenje, nekada argumentuješ, nekada se ne upuštaš.
Neko dugo te podrži ili kritikuje. TO je ono što ovde radimo.
i restoran sluzi da ljudi u njemu jedu
ali niko ne servira izmet
i ako je potpuno moguce da neko odabere da ga jede

ti druze serviras izmet i davis forum u njemu

a meni smeta jer se siri smrad

brate sto to radis

sta je sa moderatorima

Džaba ti to njemu pričaš.

Nije tačno. Nemaju takve emisije i tematika toliko pregleda i interesovanja toliko pregleda zato što ih to zanima nego zbog takvih... ajde ne bih sad da te vređam... kao ti, koji im ovakve splačine od vesti i ovakve imbecile od osoba plasiraju u život.
Znaš ti to dobro nego se praviš lud.

Nije tačno. Nemaju takve emisije i tematika toliko pregleda i interesovanja toliko pregleda zato što ih to zanima nego zbog takvih... ajde ne bih sad da te vređam... kao ti, koji im ovakve splačine od vesti i ovakve imbecile od osoba plasiraju u život.
Znaš ti to dobro nego se praviš lud.
Da nekog to ne zaniam ne bi ni citao.
Vidi. Na kablovskoj imas izmedju 50 i 100 kanala.
SIguran sam da ne gledas Pink.
Isto tako je i ovde.
Imas ponudu gomile foruma.
Ne odes na onaj koji te ne zanima.
Kulturan si lik, ne ides na Soubiz forum.

Meni su uvek bili hit likovi koji na neku vest o nekoj sponzorusi napisu nesto u fazonu "E bas me zanima sta ona radi" i to kao u ironicnom stilu.
A sustina je..brate ti si usao jer ter je zanimalo, da nije, preskocio bi vest, tako da su ljudi nekad i licemeri, kao neke stvari ih ne zanimaju i pljuju da bi delovali urbano i cool ali sa druge strane gutaju kao ludi.
Dakle..ako te ne zanima vest, preskocis je.

Isto tako je i ovde.

Meni su uvek bili hit likovi koji na neku vest o nekoj sponzorusi napisu nesto u fazonu "E bas me zanima sta ona radi" i to kao u ironicnom stilu.
A sustina je..brate ti si usao jer ter je zanimalo, da nije, preskocio bi vest, tako da su ljudi nekad i licemeri, kao neke stvari ih ne zanimaju i pljuju da bi delovali urbano i cool ali sa druge strane gutaju kao ludi.

Ma nemoj me zezati, molim te.
Prvo, ja sam ušao na ovu temu da potvrdim onih 0.5% sumnje ko je ovo otvorio. I nisam se prevario.
Ovakve spodobe, način ponašanja i pojave, nisu popularni zato što ih neko voli ili nekom trebaju nego zbog takvih kao vi koji ih non stop provlače po vestima, forumima, medijima... tri dana niko da ne napiše ništa o ovoj i svim tim džiberima od kojih ste VI napravili idole, ne samo mladima, niko se ne bi sećao ni ko su ni da su ikada postojali.

Isto za logiku, promeni kanal, nemoj da gledaš, ignoriše i ostalo, to je gomila gluposti, nemoj mi te fore. Hajde ja da dođem kod tebe kući i da te jurim go, usran i upišan. A ti, jebbiga, beži. Ako te uhvatim, ko ti je kriv što nisi bežao. Šta ti mene gledaš, okreni se na drugu stranu.

Evo, hajde, reci ti meni, administratore, šta ti misliš o ovom naslovu, o ovom tekstu i ovoj slici. Onako iskreno mi reci. Jel to normalno?

Isto tako je i ovde.

ne zanima te ni heroin pa ga niko ne stavlja na rafove u maksi
po toj tvojoj logici bi slobodno mogao da se nadje tamo

btw ljudi koji uredjuju bilo sta imaju moralnu obavezu i odgovornost

postoje ljudi nesposobni i nekompetentni da biraju sadrzaj
postoje mladi ljudi koji nemaju definisan kritican stav i sposobnost za selekciju
postoje i glupi ljudi koji ne moraju da budu glupljji nego sto jesu
postoje idioti cijim maloumnim porivima ne treba udovoljavati

to sto vi povlacite nije argument nego jeftin pokusaj opravdavanja

hahah pa to ti pise i na hp-u foruma tako da mani me ovog loseg izgovaranja.

usao si jer te je zanimalo

Ma bravo majstore! Sad si mi ga baš šukn'o! Verovatno si se prvo lepo samozadovoljio tako isplažen čitajući ovaj tekst propraćen adekvatnom slikom. Ja sam uopšte lud što više i dolazim na ovo ogavno mesto kojim upravljaju ovakvi džiberi.

mislim da je vreme za osnivanje udruzenja savesnih forumasa
koje ce imati za jedan od primarnih ciljeva resavanje ove pojave koja se kao posast siri i preliva u sve tjivotne sfere

to tje biti i svojevrsni ehperiment
da vidimo sta mozemo kao broj
tjeratjemose
Možemo da napravimo moralno podoban podforum, nešto kao "Sigurna Kuća forumska"

Samo fine stvari, poezija, filozofija, kavijar, celibat, Stravinski.

Back