xxxman
Zainteresovan član
- Poruka
- 273
Voleo bih da oženim Maju Gojković samo ne znam kako i na koji način da joj priđem.
Imali neko ideju??
Imali neko ideju??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vanesssa56:mmmmm, Maja, a?
I ja bi Maju.
Aleksej_BASO:Uuuuyebem ti ala ti je dobar avatar!!!!!!
To mi je fantazija da se sexam sa devojokom koja ima to na glavi!!!![]()
vanesssa56:GAGS, a Njegush? Zar i ti... pa nije bilo toga za tvog zivota
![]()
![]()
![]()
A sto da ti radim... I ja bi Maju.Aleksej_BASO:Haha pa nije zato sam i ostao zeljan...![]()
vanesssa56:A sto da ti radim... I ja bi Maju.
Ma sto te stalo.. Udjes u ***** shop i trazish, dajte mi "GAG" - valjda ce znati sto je to.Aleksej_BASO:Da mi pozajmis taj okoglavnik jednomIli da mi kazes gde ima da se kupi...
Mada ja sam malo stidljiv ne znam kako bih to kupio!
Ma treba da se pompgne ovom nicku... *** kako vec XXXMANAleksej_BASO:Ne bih bas maji....Ali imam jednu kojoj bih!
Znaci GAG? Nisam znao da se to tako zove...
Ja sam fina i postena osoba. Iz postene familije, JADAN NE BIO !Aleksej_BASO:Ajde ajde nemo' da se pravis fina! Znam da hoces! Zato si me i zvala kod tebe na kafu!![]()
Jeste u filmu "LJepota poroka" .Aleksej_BASO:A jadna ne bila onda cu ti vezati oci da ne gledas!
Znas kako su crnogorci tandarili svoje zene, mislim bar je tako u onom filmu "Lepota poroka" stave joj maramu preko lica da ne gledaHihihi!!!!
Tako da nista ne brines bices i ostati postena i posle!
Pushti me mrcho mrcheni. Sto gubish vrijeme sa mnom?Aleksej_BASO:Hahahaha joj to se i ne secam!!!!!