Маја Гојковић дала интервју Великој Србији

Ma nema para, popio je samo kiselu vodu u Parizu, jaki ti investitori - nisu ni rucak platili:mrgreen:
A i Maja je licemer svoje vrste, isla je na potpisivanje, sve se dogadjalo u gradskoj kući, a ona, posle tri godine nema pojma šta je tamo tražila:hahaha:
Za ovu dvojicu minhauzena je jasno šta su tražili:mrgreen:

Sve su to licemeri i lopovi!Ama bas svi politicari!

И напричала свашта о Томи и Вучићу :eek: :sad2:

Не умем да копирам текст јер је пдф формат у питању па морам да окачим линк :
http://www.srpskaradikalnastranka.org.rs/pdf/vs/vs3321.pdf

Углавном каже да би волела да Шешељ изађе, да су Николић, Вучић и Мировић планирали да преузму СРС кад Шешеља осуде, да су разбили СРС са тајкунима, да су јој радили иза леђа и да хоће политички да је угуше :whistling::whistling::whistling:
А сад иста народњачка коалиција чији је Маја део иде у савез са СНС...:hahaha:

Radikali su pukli, još samo da se uruše ovi naprednjaci (uz pomoć Maje i još nekih) i brzim prugama u EU! :super:
Ви више ни на вашем упоришту Вождовцу са све Г17, СПО, ДХСС не можете да победите самосталан СНС.
Што се тиче вашег пита у ЕУ- зар ти није индикативно то што ће ЕУЛЕКС радити по Уставу и Законима Косова, чије институције више себе не сматрају привременим...:rtfm:

Јесте а она јадна неће са СНС него је Коштуница натерао...:rotf: ту причу можете да продате детету од пет година, мени не !

Ne pričam ja o njoj nego o vama.
Napljuvala vas na sva usta, a vi očigledno ne smete ni da pisnete nego ćete u koaliciju.
Zar nije to bedno?:mrgreen:

Борба за економски одговорну и национално свесну власт је важнија од личних сујета...

pa nisu to licne sujete, ona kaze da su toma i vucic lazovi, da nije bilo nikakvih investitora, spominje neke pare, kriminalce....
Kakve to ima veze sa sujetom?!
Drugim rečima hoćeš da mi kažeš da želite vlast po svaku cenu.
Onda tako i napiši, da budemo jasni:mrgreen:

pa nisu to licne sujete, ona kaze da su toma i vucic lazovi, da nije bilo nikakvih investitora, spominje neke pare, kriminalce....
Kakve to ima veze sa sujetom?!
Drugim rečima hoćeš da mi kažeš da želite vlast po svaku cenu.
Onda tako i napiši, da budemo jasni:mrgreen:
СНС жели власт али не жели власт по сваку цену и са било ким јер да јој је то циљ СНС би ишао би са ДС, што неће учинити, уосталом налов јучерашњег интервјуа Томислава Николића у Правди је био- Нећу дил са Тадићем.

СНС жели власт али не жели власт по сваку цену и са било ким јер да јој је то циљ СНС би ишао би са ДС, што неће учинити, уосталом налов јучерашњег интервјуа Томислава Николића у Правди је био- Нећу дил са Тадићем.

Pa skoro je bio na naslovnoj strani ' "Mogu i sa tadićem":mrgreen:
ali da ne širimo temu, čudi me da ne smeju da pisnu maji, da joj odgovore istom merom, ućutali se:lol:

И напричала свашта о Томи и Вучићу :eek: :sad2:

Не умем да копирам текст јер је пдф формат у питању па морам да окачим линк :
http://www.srpskaradikalnastranka.org.rs/pdf/vs/vs3321.pdf

Углавном каже да би волела да Шешељ изађе, да су Николић, Вучић и Мировић планирали да преузму СРС кад Шешеља осуде, да су разбили СРС са тајкунима, да су јој радили иза леђа и да хоће политички да је угуше :whistling::whistling::whistling:

Dobra pčelica Maja...samo je ispričala ISTINU, a ako ovaj bajčetinski dvojac zucne još ijednu, pa Maja stvarno otvori usta , nestaće ih i brže no su stvoreni:D

Čekaj da pređe na Jorgovanku, ostala nam je dužna za priču o njoj :lol:

:rumenka: ajooooj...pa još da je neka pa počne da je juri po forumima š'o joj je zavela muža :ceka::mrgreen:

Da mi je to dočekati :slika:, dobija moj glas šta god da radi :okok::hej::zaljubljena:

p.s. Nema veze š'o je bivši...muž je muž:prstic:...i to još i partijske drugarice...bivše i dobrotvorke:tiganj:

Radikali su pukli, još samo da se uruše ovi naprednjaci (uz pomoć Maje i još nekih) i brzim prugama u EU! :super:

Слушај,Јомини! Што се мене лично тиче,на овој нашој политичкој сцени су све сами преваранти,увлакачи,материјалисти, каријеристи,једном речју све што су урадили радили су на штету народа.Зато немој да величаш нешто што никако није добро.Надаш се да сви политчки пропадну а да нас ова политичка групација наводно уведе у некакву Европу.Питам се дали си и ти и теби слични икада видели Србију изнутра,њену душу,уопште далисте видели ову стару и изнемоглу Србију са барем 70%омладине у безнађу па дали је то безнађе емотивне природе,социјолошке или неког другог облика сасвим све једно једноставно је тако.Егзистенције у било ком погледу се не назире.А штосе тич овг интервјуа Маје Гојковић, како једном неможемо да схватимо, да без аргумената, сви политичари до једног колико их има под капом земље Србије,износе некакве ставове,догађаје,просто да нас доведу у једно свеопште стање,тако помућене свести саморсуђивања које почело а дали ће се прекинути то зависи само од тога дали можемо да се свако см већ једном окирене сопственом расуђивању зарад свеопштег добра.Размисли о томе и ти и сви остали навијачи.ВРЕМЕ ЈЕ!!! ИНАЧЕ ПРОПАДОСМО.:rtfm::rtfm::rtfm:COLOR]

Back