Koji je najbolji mail program za slanje poruke velikom broju ljudi?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nisam spamer ali mi treba da posaljem jednu poruku velikom broju ljudi.Ne mogu da saljem samo na nekoliko odjednom jer outlook ima limit.GZ:Jos jedan spamer.. Nisam siguran da li si ili nisi, a izgleda da zelis biti, a ako je to to nece ti niko dati odgovor, a ako se ispostavi da jesi brisace se tema..
A odgovor je veoma jednostavan..
Svaki mail klijent to radi...
ccccc....
A kako se to zove onda....???lakalova:Ma nisam spamer ali mi treba da posaljem jednu poruku velikom broju ljudi.Ne mogu da saljem samo na nekoliko odjednom jer outlook ima limit.
Ali koji server nema limit?france:Programa ima vise koji salju neogranicen broj mailova....npr. preko INCREDIMAIL koji je dobar za animacije itd.mozes da posaljes koliko hoces on se nece umoriti i napraviti nikakav problem...problem ne pravi program koji salje te mailove nego server preko koga se salju...npr yahoo,gmail itd......npr yahoo posle 100 mailova ti vraca poruku na kojoj pise da si presao broj boruka koje su dozvoljene dnevno i treba cekati 24h da ti odblokiraju compte za slanje poruka....dakle treba traziti gde se moze otvoriti compte koji se nece blokirati posle slanja nekoliko hiljada poruka,a za program je lako,svi su neumorni......
A koji server nema limit?france:Programa ima vise koji salju neogranicen broj mailova....npr. preko INCREDIMAIL koji je dobar za animacije itd.mozes da posaljes koliko hoces on se nece umoriti i napraviti nikakav problem...problem ne pravi program koji salje te mailove nego server preko koga se salju...npr yahoo,gmail itd......npr yahoo posle 100 mailova ti vraca poruku na kojoj pise da si presao broj boruka koje su dozvoljene dnevno i treba cekati 24h da ti odblokiraju compte za slanje poruka....dakle treba traziti gde se moze otvoriti compte koji se nece blokirati posle slanja nekoliko hiljada poruka,a za program je lako,svi su neumorni......
france:Probaj sa ovim: BIG POSTE MAILING
Garantuju da sa njim omogucavaju slanje neogranicenog broja mailova,ovo ti je free trial verzija inace kosta 199£ . Probaj..................
http://www.bigposte.com/contenu/telecharger.htm
Sve sam uradio ali kad postavim attachment nece da mi posalje mail, samo bez attachmenta.france:pritisni na TELECHARGER , onda ti pocinje instalacija programa pa onda sve na OK ili SUIVANT i tako instaliraj program .........................................