Lollol
Poznat
- Poruka
- 9.450
Jedna koju koristim za vecinu stvari, jedna koju sam napravio kao klinac, nju koristim za sajtove gde se registrujem jednom i nikad vise ih ne posecujem, da mi na glavni mail ne stize spam i to je to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam tri e-meil adrese, ali manje više samo jednu aktivno koristim. Jedna je moje ime i prezime i ona je u yahuu. Druga je moj porodični nadimak ona je u gmailu, treća je u mail.com, isto porodični nadimak.
Ako ti bude trebala neka od njih pošalji privatnu poruku![]()
Kolko mail adresa imate ?
Imam dvije jedna je real (ime prezime) jedna je no real za bezvezna dopisivanja i što trebaš imati kad se registruješ tu i tamo .
Kolko ih vi imate ? Al iskreno
I za šta vam služe
Imas tri koristis jednu
a šta je tu neobično ?
- - - - - - - - - -
a inače ja mislim da je mejl davno prevaziđena forma komunikacije
štati je ovo, mrzi me da guglam ?
Imam dvije jedna je real (ime prezime) jedna je no real za bezvezna dopisivanja i što trebaš imati kad se registruješ tu i tamo .
I za šta vam služe
I za šta vam služe
Presusile ideje.![]()
Jeste.
al sam se registrovala na drugi sajt ..![]()
![]()
Sa novom imejl adresom? Ja sam samo na ovom, mada sam videla da se ljudi registruju pod imenom Moderna Pevacica, Moderan Pevac i Vrela Cica na drugim forumima. Ipak. ja se samo drzim ovoga i uvek kazem ko sam. Na taj nacin se ljudi vise jedu ovde, jer imam hrabrosti da kazem sta mislim i ne krijem se iza neki besmislenih nikova. Je l' ti bese iz NS-a?![]()
Možda neki sledeći put da povežeš temu sa pdf-om na koji je stavljašKolko mail adresa imate ?
I za šta vam služe