Magnetno oplemenjena voda

pingvin_mali

Početnik
Poruka
24
Pozdrav

Da li neko ima iskustva sa magnetno oplemenjenom vodom?
Citala sam da je izrazito pogodna za zdravlje, da dize energiju, sadrzi manje kamenca, podize imunitet.
E sad zanima me da li su potrebni aparati za preciscavanje redovne vode ili neki filteri za vodu kako bi se dobila magnetna voda?

ima kad staviš šungit: https://en.wikipedia.org/wiki/Shungite
ima neki efekat, istraži možda o tome... postoje i loptice šungita, ima i neka nobelaova nagrada u vezi tih kristalnih rešetki
to ima da se kupi npr na onim ruskim bazarima u bgd

ima nešto kad ga staviš u vodu da se ona pročisti, tako nekako, da su to vojnici koristili (ruski?) ali zaboravila sam precizno

Poslednja izmena:
Kad smo kod obogacenih voda, stvarno se rade obogacene ovde, i to sa dve stvari..obogacene kiseonikom...i obogacene vodonikom...
Ovo prvo kao ima logike mada i nema, a ovo drugo ovi sto otkrivaju sve nove stvari obozavaju, a nije nista dokazano...
Mislim mogu da postavim tezu sta radi vodonik u vodi, to nije hemijska reakcija nego fizicka...a mozda i jeste to dobitak..

Licno sam video tipa koji pije vodu u koju je stavio onaj prah za magnetizaciju....mislim da je mozda gvozdeni, ali ne znam tacan sastav...
Video sam i tipa koji pije kao glinu ali meni lici na pesak u vodi...mulj
Vidjam i ljude koji piju so i vodu, secer i vodu, bikarbonu i vodu, cak sam citao da piju i otrovni mgcl i vodu...

Чуди ме да неки нису чули за магнетисање воде. НЕ УЛАЗЕЋИ У ТО КОЛИКО ЈЕ ТО ДОБРО, али доста га рекламирају.
Има у БГ фирма која продаје оне магнете што се стављају на главу, тело...То је бизнис велики. Фирма је изворно немачка а ови су филијала.
Дефинитиво вода мења укус када се у њој држи она магнетна звездица са ликом жабе (жаба је лого фирме али нећу да је овде рекламирам).
У ту фирму ме учланила пријатељица, дала 30 евра, али ме одвратилпо цикетанско понашање појединих тамо. Иначе фирма ради на пирамидалном принципу: Ти нађеш нове промотере па узимаш провизију.
Непобитна је чињеница да магнети имају снагу. Али КАКО ИХ КОРИСТИТИ?
НЕ ОДГОВАРАЈУ СВИМА ИСТЕ ЈАЧИНЕ рецимо.
Пријатељ који је мр медицине и бави се алтернативом ми је рекао:
Магнети су добри, помажу, али ово што се овде продаје има погрешне полове и вреди само за јужну хемисферу.
Немам појма, али тако човек рече.

Чуди ме да неки нису чули за магнетисање воде. НЕ УЛАЗЕЋИ У ТО КОЛИКО ЈЕ ТО ДОБРО, али доста га рекламирају.
Има у БГ фирма која продаје оне магнете што се стављају на главу, тело...То је бизнис велики. Фирма је изворно немачка а ови су филијала.
Дефинитиво вода мења укус када се у њој држи она магнетна звездица са ликом жабе (жаба је лого фирме али нећу да је овде рекламирам).
У ту фирму ме учланила пријатељица, дала 30 евра, али ме одвратилпо цикетанско понашање појединих тамо. Иначе фирма ради на пирамидалном принципу: Ти нађеш нове промотере па узимаш провизију.
Непобитна је чињеница да магнети имају снагу. Али КАКО ИХ КОРИСТИТИ?
НЕ ОДГОВАРАЈУ СВИМА ИСТЕ ЈАЧИНЕ рецимо.
Пријатељ који је мр медицине и бави се алтернативом ми је рекао:
Магнети су добри, помажу, али ово што се овде продаје има погрешне полове и вреди само за јужну хемисферу.

Ништа, сачекаћемо онда померање земљине осе и замену места полова..

Чуди ме да неки нису чули за магнетисање воде.

Ja sam cula, zapravo videla u Srbiji, nisam mogla da verujem da je tolko budala kod nas.
Znaci samo Juzna hemisfera:D Za Severnu je valjda potrebno nesto jache. Ladno na sever:zcepanje:

Ja sam cula, zapravo videla u Srbiji, nisam mogla da verujem da je tolko budala kod nas.
Znaci samo Juzna hemisfera:D Za Severnu je valjda potrebno nesto jache. Ladno na sever:zcepanje:

Да, али је фирма немачка, значи и тамо има будала.
Хвала за духовитост, али ово са јужном хемисфером и није духовито.. Погледај смер вртлога воде која отиче у неки сливник у Европи и рецимо Аустралији.

Иначе, овај одговор писах једном, па отишло као реплика "Пингвину" , па брисах, мењах и не знам шта би на крају

Хвала за духовитост, али ово са јужном хемисфером и није духовито.. Погледај смер вртлога воде која отиче у неки сливник у Европи и рецимо Аустралији.

Иначе, овај одговор писах једном, па отишло као реплика "Пингвину" , па брисах, мењах и не знам шта би на крају
Ne, to su samo prevaranti koji iz Nemacke traze budale po raznim vukoyebinama.

Тај смер вртлога, то је мит.

ako mislis na one magnetne stapice sa kojima se promesa voda u casi iz koje pijes mislim da to ima smisla ali isti efekat ces postici i sa obicnom kasicicom ...ja sam to davno dobila ali ne volim magnete pa ne koristim ...vodu iz cesme treba dobro promesati kasicicom u casi ili promuckati u flasi da se oslobodi hlora, amonijaka i drugih gasova i zasiti se kiseonikom u nekom stepenu

Ovaca za šišanje će uvek biti, najbolje se zarađuje na ljudskoj gluposti.

Učite decu prirodnim naukama, da ne bi sutra kupovali magnetne vode i isli na biorezonance.

А природне науке су јака мустра. Уозбиљимо се... Коју то болест медицина лечи? Ни једну. Само ствара зависнике. Пијеш бетаблокаторе и одмах мораш и диуретике.
И све се своди на пресађивање органа, крпеж...

А природне науке су јака мустра. Уозбиљимо се... Коју то болест медицина лечи? Ни једну. Само ствара зависнике. Пијеш бетаблокаторе и одмах мораш и диуретике.
И све се своди на пресађивање органа, крпеж...

Samo ti drmaj magnetnu vodu i pazi na polaritet, da ti ne prehebe vibracije. Pozdravlja te naučna medicina:
longer-life-better-medicine-11a.jpg

Написах да то не користим, али званична медицина је једна велика НУЛА. Обичне брадавице спаљују азотом, не могу другачије да их излече.
Tako je, medecina je njesra živo. Pa oni da se brinu o zdravlju podigli bi glas o svakodnevnom trovanju dihidrogen monoksidom. Taj dihidrogen monoksid je toliko opasna supstanca da je glavni sastojak kiselih kiša, nalazi se čak i u tumorima pacijenata koji boluju od raka, mnogo je smrtonosan je ako se udahne itd.. Veoma opasna supstanca! Ali pored svega famakomafija je stavlja čak i u hranu za bebe i time truju najmlađe naraštaje!!! :eek:

Samo ti drmaj magnetnu vodu i pazi na polaritet, da ti ne prehebe vibracije. Pozdravlja te naučna medicina:
Pogledajte prilog 430534

sta ti je ovo gde nalazis ovakve gluposti ....naravno da je prosecan zivotni vek nekad bio kraci - deca umirala na porodjaju, jeli ih vukovi, smrzavali se bez grejanja u africi je i danas tako,,,nekad su oni koje ne spici grom u polju ili ne umru od gladi ziveli preko 100 godina....nauka priznaje da su ljudi predodredjeni da zive oko 120 godina a nama danas sa visokim standardom svi bolesni a deca umiru od raka masovno

Poslednja izmena:

Back