Magnet za brojilo

Za digitalno brojilo ima uredjaj za baždarenje pulsa
Za klasično od volje bilo samo kad te provale spremaj hitno 2.000€ za sva podmićivanja u prvih 24h jer posle sa sudom to izadje dosta više a i čekaš oko pola godine na struju...

Za digitalno brojilo ima uredjaj za baždarenje pulsa
Za klasično od volje bilo samo kad te provale spremaj hitno 2.000€ za sva podmićivanja u prvih 24h jer posle sa sudom to izadje dosta više a i čekaš oko pola godine na struju...
Za te pare ce da razvali zid i napravi kao kod smogovaca, lazni zid i kao kod luja 13 tajne prolaze pa da kaci i raskacinje...
Od kako sam presao na A i B klasu uredjaja, ne mogu ni zelenu da nakupim...
Ali tacno je da infrastruktura dok dodjes do toga, kosta...

Hm, lopovska deca komunizma....zanimljivo ....valjda seljacki lopovluk...ne bih ja to vezivao za komunizam...inace ce komunizam kako ga vi shvatate, ili svi shvataju , biti doveka...
pa svi po strankama su sa sela
i onda i danas
SA LOPOVSKOG DELA SELA da budemo precizniji
To su one kuće što svi znaju gde su al nerado prolaze samo po nuždi, često je tu i ogradjen zajednički prolaz pa moraš okolo...

Da, nije mi namera da ocrnim zitelje sela, nego tacno to , u selu uvek postoje porodice gde je sve na parola snadji se, a uzori nikakvi....
Jos ako je kulturni nivo zajedljiv i kod mene niko nikog ne postuje pa necu ni ja nikog, to je zrelo za ultra politicara ili krem nasilnika..

Back