Banedjokic
Obećava
- Poruka
- 87
Od sta moze da skine magnet za strujomer da zaustavi,,,da li moze od hard disk?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za digitalno brojilo najbolje pirotski magnet... zavisi koje ti je brojiloOd sta moze da skine magnet za strujomer da zaustavi,,,da li moze od hard disk?
Obicno.je,nije digitalnoZa digitalno brojilo najbolje pirotski magnet... zavisi koje ti je brojilo
Onda može i magnet za frižider, ali malo jači, američki.Obicno.je,nije digitalno
Za te pare ce da razvali zid i napravi kao kod smogovaca, lazni zid i kao kod luja 13 tajne prolaze pa da kaci i raskacinje...Za digitalno brojilo ima uredjaj za baždarenje pulsa
Za klasično od volje bilo samo kad te provale spremaj hitno 2.000€ za sva podmićivanja u prvih 24h jer posle sa sudom to izadje dosta više a i čekaš oko pola godine na struju...
Opet kriv Vučić i lopovska deca komunizma?Za te pare ce da razvali zid i napravi kao kod smogovaca, lazni zid i kao kod luja 13 tajne prolaze pa da kaci i raskacinje...
Od kako sam presao na A i B klasu uredjaja, ne mogu ni zelenu da nakupim...
Ali tacno je da infrastruktura dok dodjes do toga, kosta...
Hm, lopovska deca komunizma....zanimljivo ....valjda seljacki lopovluk...ne bih ja to vezivao za komunizam...inace ce komunizam kako ga vi shvatate, ili svi shvataju , biti doveka...Opet kriv Vučić i lopovska deca komunizma?
pa svi po strankama su sa selaHm, lopovska deca komunizma....zanimljivo ....valjda seljacki lopovluk...ne bih ja to vezivao za komunizam...inace ce komunizam kako ga vi shvatate, ili svi shvataju , biti doveka...
I bio je red.Moze, ali koliko ja znam u toku je zamena svih brojila u Srbiji...
Treba to da urade sto pre.I daljinsko ocitavanje.Nadam se da ce biti manje gresaka i problema.I bio je red.
Sta ti to treba sada kad su resili da menjaju brojila i da nalete,kad ti nisi tu i vide magnet.Nece oni prihvatiti da si to postavio sad,vec ko zna kad.Od sta moze da skine magnet za strujomer da zaustavi,,,da li moze od hard disk?