magija i duhovi

pain_killer, ništa ti ne znaš o Luciferu. Sve što si gore napisao (prepisao) nema veze sa realnošću.

sve sto sam gore naveo su prepisi...cak i ja ne verujem u neke stvari...da nemaju veze sa realnoscu

Lucifer...nekada andjeo a sada bog haosa...bio je odmah pored boga dok nije shvatio svoje mogucnosti....mogucnosti da i sam moze biti bog...
od boga je bio pametniji,snalazljiviji, lepsi...
poceo je da mu se suprotstavlja i bog ga je poslao na Zemlju...proterao ga.
sa sobom lucifer je poveo svoje pristalice....Pale Andjele

sada ima vise imena u raznim kulturama...Satana, Lucifer, Abraksus, Aristofeles....

ovo je neki kraci odgovor na tvoje reci

to je moje verovanje

sve sto sam gore naveo su prepisi...cak i ja ne verujem u neke stvari...da nemaju veze sa realnoscu

Lucifer...nekada andjeo a sada bog haosa...bio je odmah pored boga dok nije shvatio svoje mogucnosti....mogucnosti da i sam moze biti bog...

sada ima vise imena u raznim kulturama...Satana, Lucifer, Abraksus, Aristofeles....

to je moje verovanje

A, koji je izvor tvog verovanja za ovo boldovano?

negde sam to procitao...mozda mi je neko to rekao....nemam pojma ali mi deluje prilicno realno

ma sve je to sranje...

ko jednom rikne vise ne postoji...

kakav zagrobni zivot...oces ***** da zivis posle smrti

ali opet u nesto mora da se veruje

to je moje verovanje
I moje :bye:

Dakle ja ne mislim da je Lucifer po bilo cemu bolji od tvorca, uostalom time sto je prvi odbegao njegov greh je najveci i zbog tog bola on i proganja ljude - tesko mu je da sam tuguje. Naravno ovo je ekstremno skracena verzija cele price, ali je sustina tu negde.

Sa ovim se slažem.

Tako i piše:

''Kako pade s neba zvezdo danice, kćeri zorina? kako se obori na zemlju koji si gazio narode?
A govorio si u srcu svom: izaći ću na nebo, više zvezda Božijih podignuću presto svoj, i sešću na gori zbornoj na strani severnoj.
Izaći ću u visine nad oblake, izjednačiću se s višnjim.
A ti se u pakao svrže, u dubinu grobnu'' (Isaija 14:12-15).

Poslednja izmena:
I beše Liciferos
najlepši i najjači od svih Anđela
i svi oni
zavideše mu
A Bog mu se smejaše
i tražiše žrtve od Nosača Svetlosti
I Najveći Anđeo ne htede bez - molim
I tako pade
I tako nazvaše greh
Gordost
Kada nećeš da učiniš nešto bez
Molim

I beše Liciferos
najlepši i najjači od svih Anđela
i svi oni
zavideše mu
A Bog mu se smejaše
i tražiše žrtve od Nosača Svetlosti
I Najveći Anđeo ne htede bez - molim
I tako pade
I tako nazvaše greh
Gordost
Kada nećeš da učiniš nešto bez
Molim

Klasična satanistička demagogija. On je, jadan, hteo samo malo ljubaznosti i, kada mu je to bilo uskraćeno, postao je psihopata. Da nije žalosno, bilo bi smešno.
Devojko, vadi se odatle dok ne bude prekasno.

Poslednja izmena:

Back