ndjordje91
Ističe se
- Poruka
- 2.675
Samo za jedan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam se napatio biio isto sa trkom ali to ubijanje nije bilo problem, a i onaj deo sa cepelinom (valjda je trebao avion da se sprechi da uzleti tako neshto) mi je bio tezhak.....tommy gun:e da ja za trku se ubih dan i noc,nekako,a kasnije ono kad trebam da dodjem na onu luku ubise me,ali kasnije ja njih,ali ipak sam pretrazio celu luku,a ono treba cigla da se pomeri!
Ja sam presho igru i nesecam se poslednje misije ali se secam poslednjeg filma kada su doshla 2 ona lika u kolima izashla i roknula ga dok je polivao travutommy gun:A za Sa svi da kazu osim "Ja sam taj" koji je preso igru,da kzu koja je zadnja misija!Ko ne kaze pi*ka!
Ma mislio sam na SA,nego ma de sam skoro presao ima 2 godine od kako sam je prvi put za igro,a mozda i tri.A ja sam pikao na geforce 4!Baklava_NS_88:Ja sam presho igru i nesecam se poslednje misije ali se secam poslednjeg filma kada su doshla 2 ona lika u kolima izashla i roknula ga dok je polivao travu
A vidim da si ti igricu skoro preshao ja sam je preshao josh dok sam furo 900 mhz i GeForce 2.........