Mafia Vs GTA San Andreas

Koja je bolja?

• Mafia

• GTA San Andreas

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tommy gun:
e da ja za trku se ubih dan i noc,nekako,a kasnije ono kad trebam da dodjem na onu luku ubise me,ali kasnije ja njih,ali ipak sam pretrazio celu luku,a ono treba cigla da se pomeri!
Ja sam se napatio biio isto sa trkom ali to ubijanje nije bilo problem, a i onaj deo sa cepelinom (valjda je trebao avion da se sprechi da uzleti tako neshto) mi je bio tezhak.....

tommy gun:
A za Sa svi da kazu osim "Ja sam taj" koji je preso igru,da kzu koja je zadnja misija!Ko ne kaze pi*ka!
Ja sam presho igru i nesecam se poslednje misije ali se secam poslednjeg filma kada su doshla 2 ona lika u kolima izashla i roknula ga dok je polivao travu :D
A vidim da si ti igricu skoro preshao ja sam je preshao josh dok sam furo 900 mhz i GeForce 2.........

Baklava_NS_88:
Ja sam presho igru i nesecam se poslednje misije ali se secam poslednjeg filma kada su doshla 2 ona lika u kolima izashla i roknula ga dok je polivao travu :D
A vidim da si ti igricu skoro preshao ja sam je preshao josh dok sam furo 900 mhz i GeForce 2.........
Ma mislio sam na SA,nego ma de sam skoro presao ima 2 godine od kako sam je prvi put za igro,a mozda i tri.A ja sam pikao na geforce 4!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back