Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Babu%C5%A1ka.jpg

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ko zna, mozda je 1+1 = 5:

''Ни хиљаде операција не могу да сакрију мадонину унутрашњу наказност . Ова бивша католкиња а сад кабалисткиња се својим уметничким именом и целом појавом непрестано руга свим хришћанима а нарочито православнима који дубоко поштују пресвету Богородицу .Mадона има хладну змијолику фацу.''

Ko zna, mozda je 1+1 = 5:

''Ни хиљаде операција не могу да сакрију мадонину унутрашњу наказност . Ова бивша католкиња а сад кабалисткиња се својим уметничким именом и целом појавом непрестано руга свим хришћанима а нарочито православнима који дубоко поштују пресвету Богородицу .Mадона има хладну змијолику фацу.''

odakle je ovo?????????

Meni je Guy bas ok, bas se lepo brine o Madoni i njenoj karijeri.
Napisao je na twitter-u da jedva ceka da upozna fanove.
Secam se da je pre koncerta tako setkao i pricao sa svima, ja ga nisam nista pitao
jer ne znam sta ga ne bi smaralo a ovi okolo su samo mucili sa pitanjima: kad ce
sledeci album, sledec turneja, Guy mi volimo Madonu i te gluposti...

Meni je Guy bas ok, bas se lepo brine o Madoni i njenoj karijeri.
Napisao je na twitter-u da jedva ceka da upozna fanove.
Secam se da je pre koncerta tako setkao i pricao sa svima, ja ga nisam nista pitao
jer ne znam sta ga ne bi smaralo a ovi okolo su samo mucili sa pitanjima: kad ce
sledeci album, sledec turneja, Guy mi volimo Madonu i te gluposti...

Ma ne znas ti nase muke s njim na tviteru :P Covek je pre pricao samnom i od kad sam mu svasta rekao vise nece :mrgreen:
Nije fer prema fanovima dodje sa vestima jednom godisnje i kaze sve ono sto mi vec saznamo :roll:

Back