Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
in-bed-with-madonna-1991-07-g-1.jpg

Vel'ke slike...

madonna250-1.jpg
408871e57fad.jpg

P.S. Je l' znate neke dobre neobjavljene pesme? Ja se uopšte nisam bavio time... :think:

Poslednja izmena:

Porodio sam se dok sam odgledao ovo. :lol:
Stavio sam bookmark još pre par dana kad sam gledao samo prvi deo, a evo sad sam ga odgledao ceo.
Najbolji intervju! :worth: (Pored one zajebancije sa Lettermanom. :mrgreen:)

https://www.facebook.com/madonna

Oficijalna Madonina strana na fejsu.
Ima samo 3.283.922 lajkova.

Kazem samo jer Lady Gaga (kao trenutni jedan od najvecih njenih pandana) ima 25.030.891 lajkova/pratilaca kako hocete. :think:
Ajde ne zelim da ih uporedjujem ali eto i Michael Jackson ima 25.560.167 lajkova.

Da je u pitanju neka druga statistika, rekao bih ne mora da znaci nista medjutim ja prvi necu lajkovati neciju stranicu ako mi se ne svidja (logicno) ...
Zar ovo ne pokazuje kako joj je slava minula u poslednjih nekoliko godina (bar od 2008. od kad je Facebook popularizovan)

I bas me interesuje kakvo je stanje na Twiteru ....

Aaaaaaa kako je dobra knjiga...Navukao sam se odma :D
Mala Madonna je bas bila kuCka :mrgreen: Ono kad je bila klinka pa joj neka devojcica dala maslacak a Madonna gurnula klinku i bacila maslacak i sad kao odrasla objasnjava da mrzi maslacak ''To je korov koji se svuda prboija, a ja volim uzgojene stvari! ''

odvratna je bila...znam takve ljude

daaa bas joj je nema nigde....nije joj pala popularnost nego su ljudi malo zaboravili na nju ali kad se vrati bice BOOM!
znam ja puno nerealizovanih pesama evo jedne koja je trbeala na Hard candy album pesma je predivan i to je duet sa Justinom\

Znam Broken i Animal.
A Liquid Love i Like A Flower (ne može da bude preteča LAP, jer je iz RoL perioda :lol:) sam malopre čuo.

A bonus pesme sigurno znate? :flert: Has To Be (RoL), Ring My Bell (HC),...

Sudeći po Animal i Broken, mislim da nas očekuje još jedan reterdirano roze album. :histericna:
Šta joj se koj q desilo?! :confused: Da posle Bedtime Stories / Ray Of Light / Music mudrosti snima šta snima? HC naročito... :roll:

Mislim da ceni Gagu. :think:

Sudeći po Animal i Broken, mislim da nas očekuje još jedan reterdirano roze album. :histericna:
Šta joj se koj q desilo?! :confused: Da posle Bedtime Stories / Ray Of Light / Music mudrosti snima šta snima? HC naročito... :roll:

Mislim da ceni Gagu. :think:

Ne mora da znaci da sledi jos jedan roze album...
Ja licno bih voleo pesme mesavina Ray of light albuma i Confesions...:ok:

Samo se nadam da nece napaviti katastrofalnu gresku a to je da snimi suet sa Lady Kakom :dash:

pa procitao sam negde na je like a flower preteca like a prayer ali ocigledno je dezinformacija tebi verujem :D

I'm flattered. :flert:
Ali nemoj da mi veruješ, nisam proverio, samo vidim da piše da je iz RoL perioda. :D

A ovo što sam reko za novi album, u stvari ko zna, to je Madonna.
Možda snimi i metal album i izrastu joj rogovi... :pop2:

Ozbiljno mislim da Lady Kaka nije njoj ni blizu jer ona radi ono sto je Madona radila jos dok se Kaka nije rodila...Na kilometar se vidi uticaj Madone u svemu sto radi Kaka :ok:
Gledao sam koncert Kake pa cak se i na koncertu ponasa kao Madona, psuje kao Madona, ma sve...Za mene ni malo nije originalna;

I'm flattered. :flert:
Ali nemoj da mi veruješ, nisam proverio, samo vidim da piše da je iz RoL perioda. :D

A ovo što sam reko za novi album, u stvari ko zna, to je Madonna.
Možda snimi i metal album i izrastu joj rogovi... :pop2:
hhHHAHAHA to sigurno ali madonna nije kao ona pre 2000 godine vise nije gladna slave i ne verujem da je pogadja uspeh lady gege..cuo sam da ce rock album da napravi

Ne mora da znaci da sledi jos jedan roze album...
Ja licno bih voleo pesme mesavina Ray of light albuma i Confesions...:ok:

Samo se nadam da nece napaviti katastrofalnu gresku a to je da snimi suet sa Lady Kakom :dash:

Ne verujem za duet. U ovom intervjuu koji sam gore okačio kaže da mrzi duete. :lol:
4 Minutes je bio očajnički pokušaj da posle 10 godina ima #1 pesmu u USA, a bila je "samo" #3. Music joj je poslednji #1 singl.
Mada mi je najveća pretpostavka da će da zvuči kao ona. :dash:

Ne verujem za duet. U ovom intervjuu koji sam gore okačio kaže da mrzi duete. :lol:
4 Minutes je bio očajnički pokušaj da posle 10 godina ima #1 pesmu u USA, a bila je "samo" #3. Music joj je poslednji #1 singl.
Mada mi je najveća pretpostavka da će da szvuči kao ona. :dash:

Kako se zove ta lista na kojoj gledaju te pozicije?
Znam da je Madona sa Give to me na jednoj listi bila 15 nedelja, mislim da je Bilboard, nisam siguran.

Back