Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Aaaaaaa kako je dobra knjiga...Navukao sam se odma![]()
Mala Madonna je bas bila kuCkaOno kad je bila klinka pa joj neka devojcica dala maslacak a Madonna gurnula klinku i bacila maslacak i sad kao odrasla objasnjava da mrzi maslacak ''To je korov koji se svuda prboija, a ja volim uzgojene stvari! ''
pa procitao sam negde na je like a flower preteca like a prayer ali ocigledno je dezinformacija tebi verujemZnam Broken i Animal.
A Liquid Love i Like A Flower (ne može da bude preteča LAP, jer je iz RoL perioda) sam malopre čuo.
A bonus pesme sigurno znate?Has To Be (RoL), Ring My Bell (HC),...
Poznajuci Madonu i njenu zelju da je prva u svemu, sta mislite koliko gotivi Lady Gagu
Mislim nije joj Lady Kaka ni do malog prsta, ali trenutno je popularnija.
Sudeći po Animal i Broken, mislim da nas očekuje još jedan reterdirano roze album.
Šta joj se koj q desilo?!Da posle Bedtime Stories / Ray Of Light / Music mudrosti snima šta snima? HC naročito...
Mislim da ceni Gagu.![]()

pa procitao sam negde na je like a flower preteca like a prayer ali ocigledno je dezinformacija tebi verujem![]()

hhHHAHAHA to sigurno ali madonna nije kao ona pre 2000 godine vise nije gladna slave i ne verujem da je pogadja uspeh lady gege..cuo sam da ce rock album da napraviI'm flattered.
Ali nemoj da mi veruješ, nisam proverio, samo vidim da piše da je iz RoL perioda.
A ovo što sam reko za novi album, u stvari ko zna, to je Madonna.
Možda snimi i metal album i izrastu joj rogovi...![]()
Ne mora da znaci da sledi jos jedan roze album...
Ja licno bih voleo pesme mesavina Ray of light albuma i Confesions...
Samo se nadam da nece napaviti katastrofalnu gresku a to je da snimi suet sa Lady Kakom![]()

Ne mora da znaci da sledi jos jedan roze album...
Ja licno bih voleo pesme mesavina Ray of light albuma i Confesions...
Samo se nadam da nece napaviti katastrofalnu gresku a to je da snimi suet sa Lady Kakom![]()
hhHHAHAHA to sigurno ali madonna nije kao ona pre 2000 godine vise nije gladna slave i ne verujem da je pogadja uspeh lady gege..cuo sam da ce rock album da napravi
Ne verujem za duet. U ovom intervjuu koji sam gore okačio kaže da mrzi duete.
4 Minutes je bio očajnički pokušaj da posle 10 godina ima #1 pesmu u USA, a bila je "samo" #3. Music joj je poslednji #1 singl.
Mada mi je najveća pretpostavka da će da szvuči kao ona.![]()
Ne verujem za duet. U ovom intervjuu koji sam gore okačio kaže da mrzi duete.
4 Minutes je bio očajnički pokušaj da posle 10 godina ima #1 pesmu u USA, a bila je "samo" #3. Music joj je poslednji #1 singl.
Mada mi je najveća pretpostavka da će da szvuči kao ona.![]()
zasto bi to bila greskaaaaaaaaaaaaaaaa????????????????????????????
Za mene je to najveca glupost koju Madona moze da uradi,Svuda u svetu #1, u Americi #7.