lionagate
Ističe se
- Poruka
- 2.969
Za mene ne postoije veci idioti od onih koji se busaju o svoja dlakava nacionalisticka prsa govoreci da je Kosovo deo Srbije i da ga se nikad ne treba odreci cak i po cenu da srpski narod nestane ne sa Kosova nego iz Srbije. Pa tako, zarad odrzavanja privida da je Kosovo sastavni deo Srbije Srbija ima autokratski, korupcionasko/nepotisticki drustveni sistem, sistem ogrezao u kradji i svim drugim negativnostima.Не постоји беднијих од аутошовиниста који хоће да трампе Косово, Републику Српску и 52 Српска села око Сребренице да би ушли у ЕУ. Далеко је од сигурног да ће Украјина (диктаторска и катастрофално корумпирана) бити члан ЕУ. Нехумано и благо речено некоректно пишеш о геноциду који Израел спроводи над Палестинцима као конфликт. САД масовно шаље оружје Израелу који спроводи геноцид на Палестинцима, ЕУ подржава геноцид над Палестинцима, нема санкције, а камоли претња бомбардовањем Израела.
Rezultat? Jedna od najmanjih prosecnih (da ne spominjem medijalnu) plata u Evropi, jedan od najmanjih BDP i ogroman demograksi pad Srbije ( pa je 1991 Srbija imala 7,8 miliona stanovnika, sredinom 90-tih primila 400-500 hiljada stanovnika iz HR/Bih/CG/Mak ali ipak 2022 po popisu imala 6,6 miliona stanovnika - sto bi bio stravican pad od preko 20%). Dakle, samo vi istrajavajte na neotudjivom delu Srbije a Srbija ce do 2050-te imati oko 4,5 miliona ljudi (ili kao sto je imala 1921-ve godine recimo) sa prosecnom staroscu preko 48 godina.
Edit.
I moja porodica je po zvanicnom popisu u Srrbiji iako tu ne zivimo 15 godina, nikad se nismo odjavili, redovno placam porez na imovinu, Infostan, Telekom, redovno dobijamo pozive za glasanje, imam srpsku vozacku, licnu, pasos.... pa pretpostavljam da je broj stvarnih stanovnika Srbije i poprilicno manji od tih 6,6 miliona, ko zna koliko je popisanih stanovnika Beograda, Vrsca, Leskovca sa sadasnjom adresom negde u EU/USA.
Poslednja izmena: