Madalena sa najviše 60 turista

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
333.450
Kako bi sprečili uništenje prirodnih lepota Sardinije i okolnih ostrva u jeku turističke sezone, Italijani su pooštrili pravila za Madalena arhipelag.

Na jednoj od najlepših plaža Sardinije, a to je Madalena, broj posetilaca je ograničen na 60 dnevno, mesta se rezervišu, a plaća se i naknada za korišćenje plaže od 3 EUR. Ljudi koji budu uhvaćeni na plaži bez vodiča, mogu biti kažnjeni.

Arhipelag Madalena na obali Sardinije u Italiji dom je brojnih prelepih plaža. Kala Kotićio na severoistočnoj obali ostrva Kaprera u Tirenskom moru je jedan takav magični biser.Mala, ali zadivljujuća plaža s finim belim peskom sastavni je deo Nacionalnog parka La Madalena i savršeno je mesto za plivanje i ronjenje u letnjim mesecima.

Plaža je okružena prelepim tirkiznim morem, liticama i mediteranskim rastinjem, a skrivena je od znatiželjnih očiju. Zbog svog magičnog izgleda, mnogi je upoređuju s plažama rajskog Tahitija u Francuskoj Polineziji.
Clip_2madalena.jpg
 
Mislim da je do Bara išao sa nekim vozom. Pa do Bari-a trajektom,.. pa kroz Italiju biciklom.. pa na Sardiniju je bio najduže .
Pogledaću da li ima FB, možda neku fotku ukradem.

A na tom putovanju je proveo dva meseca.
("Lenče" mu je nadimak)
 
Poslednja izmena:

Back
Top