Mad Season

• Začetnik teme Začetnik teme Freak
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam cuo za njih...
Bend sa Laynom i McCradyem je svakako zanimljiv, ali na zalost jos nisam preslusao nista od njihovih pesama... Koji je pravac to uopste... Cuo sam da nije grunge vec da vise vuce ka bluesu... :?:

Mad+Season.jpg

* Layne Staley - Vocals - Alice in Chains
* Mark Lanegan - Vocals - Screaming Trees
* Mike McCready - Guitar - Pearl Jam
* Barrett Martin - Drums - Screaming Trees
* John Baker Saunders - Bass - Friend of McCready

bend osnovan 1994. na inicijativu Majka MekKridija, snimili jedan album pod imenom "Above".

nazhalost nemam kompletan album. November Hotel je divan instrumental, Long Gone Day i I'm Above su veoma lepe, a River Of Deceit je sjajna stvar.
kako neko reche, nije grunge nego je vishe blues, baladichne su pesme.

ja se neshto premishljam dal da mi shaljesh na mejl, yebiga na dial-upu sam.... a to je shest pesama..... ne znam dodjavola trebacje mi par sati i josh ako mi pukne veza.... :|

al ako bi mi poslao po jednu pesmu u svakom mailu.... :mrgreen:

Nista bolje od Layne-a i Mike-a na jednom mestu mada bi mogli da prodju i Eddie i Jerry u kombinaciji... mislim da bi to bilo fantasticno mada je sada malo kasno za to...

Keeper:
ja se neshto premishljam dal da mi shaljesh na mejl, yebiga na dial-upu sam.... a to je shest pesama..... ne znam dodjavola trebacje mi par sati i josh ako mi pukne veza.... :|

al ako bi mi poslao po jednu pesmu u svakom mailu.... :mrgreen:

Ekšli, mislijo sam da ti narežem na CD i pošaljem zemaljskom poštom, pošto sam i ja na dajl-apu...

Back