Macut: Srbija ima potencijal da postane ključno ekonomsko i logističko čvorište za ukrajinske kompanije

Srbija se ne okrece RF.

izdaja-narode.gif

Milo ce mi biti kad vas Musliu uvede u Nato i zajedno sa Macutom nastavi prcka jos 20 godina,a vi cete kmecati i dalji na nepravduuuuu:sad2:

Зашто би нас НАТО примао у чланство?

Ја мислим да нас не би примили, на коленима да их молимо.

Зашто би нас НАТО примао у чланство?

Ја мислим да нас не би примили, на коленима да их молимо.
Srbija je de facto u Nato,a ne razumem zasto ne bi primili Srbiju i imali cistu,zaokruzenu situaciju na Balkanu,medjusobno de jure priznanje Kosovo i Srbije ,jos par desetina hiljada potencijalnih vojnika za istocni front...

Macut: Srbija ima potencijal da postane ključno ekonomsko i logističko čvorište za ukrajinske kompanije
Srbija se okrece Ukrajini.

Ne mora da znači.

Macut je pajac i marioneta, njegov zadatak je da vodi politiku zamajavanja i magle. Onu glavnu vodi Vučić.

Tako da kad on šalje Macuta nešto da dogovara, to je praktično neka predstava, obmana, manipulacija ili propaganda.

Sve se to desi kada čovek reši da iz sopstvenog ludila kazni neposlušan narod tako što će na sve moguće funkcije postavi najgore od najgorih. A i on zna da su oni najgori. I reši da sve sam odlučuje o radi. I onda nemaš institucije, nemaš sistem, nemaš ništa i samo srljaš u gluposti.

Srbija je de facto u Nato,a ne razumem zasto ne bi primili Srbiju i imali cistu,zaokruzenu situaciju na Balkanu,medjusobno de jure priznanje Kosovo i Srbije ,jos par desetina hiljada potencijalnih vojnika za istocni front...

Не жури им се. Корак по корак.

Прво треба, како једном рече један актуелни политичар из Србије (актуелан на власти): "Промена свести Срба биће најтежи посао"

opet lažeš rafinerija i sad radi....
Novosadsku su zatvorili Rusi odavno iako je ugovorom bilo predviđeno da radi. Sad hoće da zatvore i pančevačku. Zato su pregovori propali. Mi zbog toga i zato što nema južnog toka treba da raskinemo ugovor s Rusima i povratimo vlasništvo nad NIS-om.

Back