Macron: Francuska će voditi nuklearno odvraćanje i zaštitu Evrope!

11-11-SPOMENIK-ZAHVALNOSTI-FRANCUSKOJ-6-e1542022089567.jpg

Marchons, oui, marchons

U Evropi jedino Francuska i Britanija imaju nuklearne rakete i ima logike da se koriste za odbranu celog kontinenta.

Bilo bi dobro ako bi se države dogovorile oko toga.
Mislim da se već 'davno' raspravljalo da se američke nuklearne glave rasporede po nekim ex-varšavskim državama... ali je lokalna raja bila protiv jer to znači da sebi crtaju metu na leđa.....

Kako to jedino Francuska i Britanija, ja mislio da ih imaju i Rusija i Belorusija.

Belorusija nema svoj nuklearni program, ima samo raspoređene ruske rakete koje su pod ruskom kontrolom. To naravno, jelte, može, dok za francusku da raspoređuje, naravno da ne može ;)

Što se tiče pripadnosti kontinentu, Rusija i Belorusija su svojom voljom odlučile da ne pripadaju Evropi pa ih i ne smatram delom kontinenta, zato i kažem da u Evropi samo Britanija i Francuska imaju nuklearne rakete.

Belorusija nema svoj nuklearni program, ima samo raspoređene ruske rakete koje su pod ruskom kontrolom. To naravno, jelte, može, dok za francusku da raspoređuje, naravno da ne može ;)

Što se tiče pripadnosti kontinentu, Rusija i Belorusija su svojom voljom odlučile da ne pripadaju Evropi pa ih i ne smatram delom kontinenta, zato i kažem da u Evropi samo Britanija i Francuska imaju nuklearne rakete.
Tačno, u pravu si za Belorusiju, moja greška. Nego, da pretpostavimo da možda, samo možda, Evropi zapreti neka opasnost, nešto ko u filmovima, neki meteor koji bi da zvizne baš po sred kontinenta, al Francuzi i Britanci nemaju baš odgovarajući ekvipment da ga rasture, Amere živo .abole (ko što i jeste slučaj), i Rusi kažu, nje brigajet, mji rasturit muteor, dal bi ti bilo mrsko da ga oni srede?

Tačno, u pravu si za Belorusiju, moja greška. Nego, da pretpostavimo da možda, samo možda, Evropi zapreti neka opasnost, nešto ko u filmovima, neki meteor koji bi da zvizne baš po sred kontinenta, al Francuzi i Britanci nemaju baš odgovarajući ekvipment da ga rasture, Amere živo .abole (ko što i jeste slučaj), i Rusi kažu, nje brigajet, mji rasturit muteor, dal bi ti bilo mrsko da ga oni srede?
Dotični i equipment? Primeniće ga oni prvo na tebe, UK onako iz mesta.

Geografski su deo Evrope pa taman se ti i EUropljani šlovili po cesti.I to su ispravan deo Evrope,onaj drugi su piromani i pljačkaši tuđih resursa,na ovaj ili onaj način.

Back